Mai multe
| Ooooooooooo, Doamne! nu ai mai gasit barbati pana in India ? am vazut ceva asemanator la tv, l-a cunoscut pe net, cand s-a dus in India , avea nu stiu cate neveste.E plina lumea de barbati- sfatul meu este - reorienteaza-te | ||
|
atena2000 Postat pe 28 Martie 2011 14:00 |
||
|---|---|---|
| Nu am avut neaparat de-a face cu religia hindusa, dar am citit mult despre ea.. Si am lucrat mult cu arabii- care nu-s- departe... Exista doua posibilitati: daca ai un grad de suportabilitate mare-mare de tot, daca-l iubesti enorm si nu poti trai fara el, e ok, intra in joc. Daca nu, fugi cat mai ai timp. Modul de gandire, educatia lor este extrem de diferita de a noastra si nu ai sa poti trai acolo. Daca nici nu e foarte bogat si face parte dintr-o familie fundamentalist hindusa, nu ai sa poti sa te adaptezi. Tu poti sa incerci! Dar nu face copii si nu te casatori. Doar incearca! Iti doresc tot binele din lume si fericire maxima!!!!!!!!!! | ||
|
diana2310_a Postat pe 28 Martie 2011 14:02 |
||
De la: atena2000, la data 2011-03-28 14:00:12Ooooooooooo, Doamne! nu ai mai gasit barbati pana in India ? am vazut ceva asemanator la tv, l-a cunoscut pe net, cand s-a dus in India , avea nu stiu cate neveste.E plina lumea de barbati- sfatul meu este - reorienteaza-te lasati o s a despartit gata ...offff rautacioselor
|
||
|
|
||
|
ad__83 Postat pe 28 Martie 2011 14:17 |
||
am vb si eu pe net cu un indian din New Delhi insa sincera sa fiu a inceput sa ma dispere ca era batut rau in cap...pe langa faptul k era virgin si nu putea sa priceapa nimic legat de sexulaitate si chestii de astea devenise extrem de posesiv, ca de ce ma duc in club, k e pacat, ca de ce beau bere, ca nush ce...si intr o zi mi a spus k a gasit solutia sa nu ma mai duc in club...ne vom casatori, imi va face un copil si atunci va trebui sa stau in casa ... sa se inteleaga ca doar am vb pe mess mai mult cei drept, nu i am dat web. m a vazut doar in poze, n am vb la tel sau pe skype si deja isi proeictase nene niste planuri de ma lasa cu okii cat cepele....am incheiat sa mai vb cu el pt ca devenise boooring
|
||
|
deepika Postat pe 28 Martie 2011 14:20 |
||
De la: elda_2oo5_yahoo_com, la data 2011-03-27 11:14:11Fata naiva mai esti!....Cum poti sa crezi ca isi va lasa familia si va sta in ROMANIA!...Mai ales ca fratele lui a murit si a ramas singurul baiat din familie!...Crezi ca vei fi primita cu bratele deschise sau privita bine de ai lui?............- N I C I O D A T A -!!!!...Virtualul iti poate oferii multe surprize!....Daca a juns sa te ceara de nevasta pe intrenet.....inseamna ca ,,L-AI INCALZIT RAU DE TOT"!....Azi i-ai aratat un san,maine o coapsa...si uite asa a ajuns omul sa te ceara toata!...M-ai vorbesc si altele pe internet...si nu sunt cerute de neveste!....Stim si noi cam ce se intampla cu virtualul!..Nu incerca sa faci pe nevinovata.....chiar novice nu esti!...La anii tai esti deja ,,VERSATA"!...Tine-o tot asa si vei ajunge ...-DEPARTE-!...Faci parte din generatia de azi!...Toate sunteti tinere si nelinistite,dornice de afirmare.nu conteaza cum si ce riscuri va asumati....munca e grea,mai usor e sa va ridicati poalele in cap .....cu sau fara studii superioare...important e sa va atingeti scopul!....In ziua de azi....TOATE AVETI STUDII SUPERIOARE!....Intrati bou si iesiti vaci....Nu se invata mai nimic!....Patalamaua conteaza...si la sfrasit va bateti pe posturi cu cei care au invatat pe rupte!...Habar nu aveti cate urechi aveti in cap!...Trebuie sa vi le numarati!....Speri ca vei fi ,,MARE PATROANA LA FABRICA LUI DE CHIMICALE"!.... |
||
|
giurgiu Postat pe 28 Martie 2011 14:22 |
||
| tu pe cine esti asa nervoasa? | ||
|
giurgiu Postat pe 28 Martie 2011 14:24 |
||
De la: giurgiu, la data 2011-03-28 14:22:16De la: elda_2oo5_yahoo_com, la data 2011-03-27 11:14:11Fata naiva mai esti!....Cum poti sa crezi ca isi va lasa familia si va sta in ROMANIA!...Mai ales ca fratele lui a murit si a ramas singurul baiat din familie!...Crezi ca vei fi primita cu bratele deschise sau privita bine de ai lui?............- N I C I O D A T A -!!!!...Virtualul iti poate oferii multe surprize!....Daca a juns sa te ceara de nevasta pe intrenet.....inseamna ca ,,L-AI INCALZIT RAU DE TOT"!....Azi i-ai aratat un san,maine o coapsa...si uite asa a ajuns omul sa te ceara toata!...M-ai vorbesc si altele pe internet...si nu sunt cerute de neveste!....Stim si noi cam ce se intampla cu virtualul!..Nu incerca sa faci pe nevinovata.....chiar novice nu esti!...La anii tai esti deja ,,VERSATA"!...Tine-o tot asa si vei ajunge ...-DEPARTE-!...Faci parte din generatia de azi!...Toate sunteti tinere si nelinistite,dornice de afirmare.nu conteaza cum si ce riscuri va asumati....munca e grea,mai usor e sa va ridicati poalele in cap .....cu sau fara studii superioare...important e sa va atingeti scopul!....In ziua de azi....TOATE AVETI STUDII SUPERIOARE!....Intrati bou si iesiti vaci....Nu se invata mai nimic!....Patalamaua conteaza...si la sfrasit va bateti pe posturi cu cei care au invatat pe rupte!...Habar nu aveti cate urechi aveti in cap!...Trebuie sa vi le numarati!....Speri ca vei fi ,,MARE PATROANA LA FABRICA LUI DE CHIMICALE"!.... Bravo! |
||
|
kudika226898 Postat pe 28 Martie 2011 14:34 |
||
daca va iubiti ce mai conteaza dragostea e toul iubitivaaaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
kudika365034 Postat pe 28 Martie 2011 14:38 |
||
| Mai demult am fost in Dubai, unde erau fff multi indieni la munca, sunt ff amarati seaman ff mult cu tiganii nostri, iti va parea daca te vei duce la el in tara. O colega de-a mea s-a casatorit cu un indian , cat a stat acolo nu a fost tratata ca o sotie ci ca o sluga. Pe primul plan la ei sunt parintii. Acum spune ca nu s-ar mai duce acolo pt nimic in lume. Daca ai posibilitatea du-te sa vezi cum este acolo , dar nu ca sa ramai, vei fugi fara sa te uiti in urma.Iti va parea rau. Alege sa traiesti alaturi de cineva pe care il cunosti si cu care ai multe lucruri in comun. Fi desteapta si nu-ti distruge viata! | ||
|
aspirator Postat pe 28 Martie 2011 15:18 |
||
Ai grija poate e din asta cu trafic de carne vie . ai grija ca e mare lumea si sa nu ai incredere. succes
|
||
|
Alice02 Postat pe 28 Martie 2011 16:24 |
||
| cred ca nu ai de lucru!Vezi-ti de treaba ta.Eu am cunoscut indieni scoliti in Londra si toti is niste snapani!!!!!! | ||
|
hiris07 Postat pe 28 Martie 2011 17:17 |
||
De la: rashela, la data 2011-03-23 12:57:35De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog???? |
||
|
kudika152745 Postat pe 28 Martie 2011 18:05 |
||
|
ce ai vrut sa spui prin "un trai mai bun decat la femeile musulmane"??? spune-mi te rog caci vad ca sti cate ceva. te intreb pentru ca iubitul meu este musulman, este din Turcia si vorbim de o vreme pe net, asa ne-am si cunoscut, el are 29 de ani iar eu 17....ne intelegem bine si chiar am ganduri serioase cu el ... imi place foarte mult si nu numai el cat si cultura lui desi nu stiu prea multe despre ea.... imipoti spune cate ceva despre cultura si religia lui? si despre cum va fi viata mea daca sa zicem voi ramane cu el??? (eu sunt crestina) multumesc:* |
||
|
kudika152745 Postat pe 28 Martie 2011 18:12 |
||
|
La pagina 5 a acestui topic este postat un mesaj de catre Stick prin care ne anunta ca s-au despartit in seara in care trebuia sa- cunoasca parintii. Prin urmare ...daca tot curg sfaturile acestea ar trebui sa fie de incurajare si nu despre fosta 'relatie' Toate bbune |
||
|
kudika227216 Postat pe 28 Martie 2011 18:49 |
||
|
Draga mea, Inca sunt maritata cu in cetatean indian, am locuit cu el in UK. Incerc sa divortez si sa ma scap de belea. La inceput cica a fost dragoste...m-a ametit de cap si am plecat la Londra sa fim impreuna. El locuia cu sora lui acolo si nu vroia nici in ruptul capului sa plece de la ea. Problemele au fost mari pe toate planurile, mai ales cand sora lui a inceput sa se implice in viata noastra. Desi traiau in Europa, respectau toate obiceiurile indiene. Nu am rezistat mult si am plecat de la ei, insa am ramas casatorita legal. Depinde foarte mult de zona din care provine fiecare...un indian din sud poate fi foarte diferit de unul din nord...si la religie, si la obiceiuri si mai mult la felul in care respecta femeia...care de obicei nu e prea respectata nicaieri in zona Asiei. Sa nu crezi nimic din ce iti spune, mai ales daca pare prea frumos ca sa fie adevarat...barbatii indieni sunt niste mincinosi notorii (vorbesc de cei pe care ii cunosc eu). Sfatul meu este sa nu te adventurezi prea mult in relatia asta.Sa tii minte ca familia ( de sange) este cea care primeaza in viata lor, iar o nevasta mai ales una europeana nu prea are nici o importanta acolo...rolul este de casnica si mama a copiilor( care de obicei trebuie sa fie in numar cat mai mare.) Daca vrei mai multe detalii ti le pot da pe mesaj privat. Succes! |
||
|
Am33raty Postat pe 28 Martie 2011 18:50 |
||
| ti-am mai scris si ieri incearca nu este o crima cind ai inceput sa vorbniti pe net n-ai cerut la nimeni parerea ,iti convine bine , nu larevedere si inchei totul iti pplace sa te stie o masmedia ori vrei sa faci publicitatate asta-i þigãnie îþi place sã te dai în spectcol gîndeºte ceea ce-þi spun nu mi-o lua în nume de rãu la revedere | ||
|
kudika377952 Postat pe 28 Martie 2011 18:58 |
||
17 ani?>>te mananca rau fato eeeee lasaaa ca te scarpina indianul alaaaaaa de o sa te saturi tu
|
||
|
kudika379299 Postat pe 28 Martie 2011 19:43 |
||
De la: kudika379299, la data 2011-03-28 19:43:1517 ani?>>te mananca rau fato am auzit ca indienii au pute mici
|
||
|
pickard Postat pe 28 Martie 2011 19:47 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-03-28 13:48:20Mdea am observat si eu ca sunt unii care nu mai stiu cum sa faca oamenii prosti sau mia stiu eu cum, ca au avut incredere in cine nu trebuia, dar da-le doua zile si sa vezi ce-si schimba discursul.... poate ntr o zi te trezesti si tu si ti vei da seama ca nu exista discursuri si totul e subiectiv. poate ntr o zi e soare, poate ntr alta mi vine sa ti dau palmi. asta nu nseamna ca mi vine sa ti dau palmi zilnic. doar asa din cand in cand , cand e cazul. iar cand unu o ia intr o directie, iar turma se ia dupa el, (si da esti o oaie care se ia mai mereu dupa alte oi din cate am vazut) mai trebuie din cand in cand sa fie unu care sa arate si cealalta cale, oricat de improbabila ar fi. |
||
|
rockk Postat pe 28 Martie 2011 20:01 |
||
|
O intrebare ? s au terminat romani ? de vrei sa te mariti cu indian ? cautat ti unul de rasa ta si lasa tigani sa s emarite cu tigani indianei sint tigani , tigani din romania si din toata lumea provin din india. Nu judec , dar vad ca fetele noastre au ajuns de plins;dupa revolutie de maritau si defirnau cu turci , dupa aceea cu arabi , acum vad ca au ajuns la indieni. Doamne rau se mai spurca singele romanesc pt care vom da rsapuns la infricosatorea judecata a lui Hristos , bineinteles inainte ne va judeca singele lui Constantin Brincoveanu care apreferat sa i se taie capul lui si copiilor lui , si sfetnicului lui , decit sa treaca in legea paginesca. Maica Domnului s ate lumineze si s a iti puna in minte gindul cel bun |
||
|
healthy006265 Postat pe 28 Martie 2011 20:08 |
||
| Am fost in India de 4 ori incepand din 2004 pana in 2008 . Am fost impresionata de saracia si mizeria generala..de diferentele dintre bogati si saraci. Ca turist o fost OK..dar de trait acolo nu te-as sfatui. Nici clima nu ne prieste noua acolo..cat despre conditiile de viata ce sa mai vorbim ! Nu spui daca este bogat sau nu..dar chiar si bogat sa fie..e frumos in casa, dar cand te uiti pe geam si iesi afara..te ingrozesti ..nu zic ca in Romania e raiul..dar facand comparatie..Nu spui de unde esti tu..doar dute in vizita...si apoi decide daca vrei sa te casatoresti acolo | ||
|
kudika011354 Postat pe 28 Martie 2011 20:17 |
||
De la: healthy006265, la data 2011-03-28 20:08:21O intrebare ? Amin!
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 28 Martie 2011 20:18 |
||
fiecare om e diferit in felul lui indiferent daca traieste in Palestina....Nepal sau Africa..e de ajuns sa descoperi ca este serios si de treaba....si eu cunosc un ...maurizian...tot un fel de indian...si par oameni de treaba...dar cel mai bien cunoaste-l cand va veni in Romania....daca este indian asta nu insemana ca e drak...:)) mergi inainte...ca pionierii dar uitata-te bine....sunt pe lumea asta mii si mii de ipocriti si falsi...
|
||
|
desire28desire Postat pe 28 Martie 2011 20:24 |
||
|
||
|
julyraplady Postat pe 28 Martie 2011 20:50 |
||
|
||
|
julyraplady Postat pe 28 Martie 2011 20:59 |
||
De la: julyraplady, la data 2011-03-28 20:50:25 Ai papat ridiche neagra?
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 28 Martie 2011 21:07 |
||
| o sa incerc sa iti spun cum sunt turcii. eu invat limba turca si am avut mai multe colaborarii cu ei. am vorbit de multe ori cu turci si cred ca ti s-a intamplat si tie, dupa putin timp incepeau sa spuna te iubesc..vin in romania sa ne vedem.o luam ca pe o gluma si uneori spuneam si eu la fel. dar ei nu glumesc.sincer. ideea lor despre romance nu este una tocmai buna, dar totusi romancele le atrag fiind atat de diferite de turcoaicele lor. cand un turc iti spune ca are placnuri mari cu tine nu glumi cu el. majoritatea vorbesc serios. si din cate inteleg are 29 de ani, nu? pai, deja e trecut de varsta la care trebuia sa isi gaseasca o sotie asa ca acum e in cautare de una si e oarecum disperat. in cazul in care te duci la el acasa, de obicei acestia te vor primi cu bratele deschise. ai grija totusi, de exp daca mama lui va dori sa intre peste tine in baie, incearca sa refuzi. au un obicei in alegerea nurori. mama lui trebuie sa te vada goala... casatoria cu un turc- aici depinde f mult de el.de mediul in care a crescut.. te poate lasa sa iti pastrezi religia sau vei fi nevoita sa treci la islam. totusi e f important sa te accepte parintii lui. o sa incerc sa iti dau un sfat: ai doar 17 ani, un turc poate sa se comporte f frumos cu o fata, cand spune seni seviyorum(te iubesc) suna foarte bine. dar mai bine ti-ai gasi un roman. eu una vorbesc cu turcii mai mult pentru a-mi exersa limba turca care imi place f mult.si stiu cat de convingatori par. ei nu se joaca, vor sa se casatoreasca dar asta pt ca intr-un fel sunt nevoiti ca pana in 24 de ani sa se casatoreasca. oricum, nu stiu ce este intre voi doi, dar totusi e la nivel de internet. fata in fata daca il vei vedea o sa te ajute mai mult sa iti dai seama ce vrei de la el. app daca iti spune ca o sa vina in romania chiar o sa faca asta. | ||
|
aquamarine Postat pe 29 Martie 2011 00:40 |
||
Bine ciobane, bine ca esti tu razboinicul luminii
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 29 Martie 2011 01:30 |
||
|
Buna, sunt Nadia(romanca) casatorita cu un Indian ... Daca vrei sa vb Iti las adresa mea de messenger .... Depinde f mult scuze cel Mai mult de familia lui.. Asta e I'd meu.. nadia_elena2205@yahoo.com |
||
|
nadia_elena2205 Postat pe 29 Martie 2011 08:55 |
||
|
buna. tu chiar nu stii cu ce ai de-a face. Am sa-ti explic cum sta treaba....tara lor este foarte saraca si ei fac orice sa plece de acolo; cum spunea cineva mai sus, ei sunt foarte atasati de familie si in India inca se mai practica nunta aranjata de parinti. Nu au voie sa se casatareasca din dragoste, care fug de acasa sa-si urmeze iubirea sunt gasiti si omorati. Crede-ma, este adevarat!!!!!!!!!! Acum doar tu stii cum este el(oricum sa stii ca aparentele inseala) dar eu una nu cred ca el te iubeste, vrea de la tine sa obtina cetatenia romana si apoi sa poate merge oriunde in Europa. Nu fii naiva, nu l-ai cunoscut niciodata, nu este dragoste si in plus baietii nu sunt in Romania? Ai grija de tine si ia decizia corecta. PS: ei chiar miros.....de iti vine sa vomiti nu alta(nu toti dar majoritatea, mirosul provine din mancarea prea iute care o mananca) |
||
|
m_deea81 Postat pe 29 Martie 2011 10:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| prinsa intre trecut si iubire.. | 40 | De la: kudika127260 16 Mai 2010 21:41 |
| Cum sa scap de cosmaruri? | 8 | De la: Micaell 29 Martie 2011 12:15 |
| Relatie cu ... seful.... | 25 | De la: just_laura 2 Iunie 2009 12:02 |
|
|
||
| Il iubesc in secret de un an | 231 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:44 |
| sal | 6 | De la: kudika_4671 11 Aprilie 2012 22:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.