Setari Cookie-uri

eu...romanca....el... indian:D...ce e de facut?

eu cunosc multi indieni desi nu stau in india dar poti sa iti spun ceva intalnit la o romanca casatorita cu un indian: india nu accepta dula cetatenie daca nu faci un copil acel copli va avea numai cetatenia indiana ca se ia pe cea a tatalui si pasaporul indian care este egal cu 0 oriunde in lume in momentul in care ai un job nu vei fi promovat numai pt ca esti indian. iti doresti asta pe copii tai?

nici eu nu sunt casatorita cu un roman dar cu un indian nu m-as fi casatorit niciodata imi pare rau sa iti zic parintii decid totul aaa si vezi ca la nunta femeia da barbatului aur la greu :)
crazy_lazy
Postat pe 29 Martie 2011 10:40
esti prea mica sa ai ganduri din astea nu crezi?la 17 ani sa te gandesti la casatorie?sotul meu este arab dar este crestin daca ar fi fost musulman nu cred ca as fi mers mai departe pe langa diferenta de limba si de cultura sa mai ai si o noua religie?o religie despre care nu stii nimic?despre traiul femeii acum depinde si de gradul de educatie al lui si al familie lui dar nu te astepta sa ai un cuvant de spus vei primii bani cand te casatoresti si cand divortezi si pentru fiecare copil deasta asjung sa aiba asa multi si sa nu le pese de ai acum nu generalizez extrema negativa este ca vei fi ca o sclava in casa si tre sa faci totul pentru barbatul tau si familia ta, extrema pozitiva? majoritatea au servitoare nu lucreaza o zi in viata au o viata f sociala cu multe prietene el plateste pentru tot
crazy_lazy
Postat pe 29 Martie 2011 10:52
De la: kudika152745, la data 2011-03-28 18:12:14ce ai vrut sa spui prin "un trai mai bun decat la femeile musulmane"???
spune-mi te rog caci vad ca sti cate ceva.
te intreb pentru ca iubitul meu este musulman, este din Turcia si vorbim de o vreme pe net, asa ne-am si cunoscut,
el are 29 de ani iar eu 17....ne intelegem bine si chiar am ganduri serioase cu el ... imi place foarte mult si nu numai el cat si cultura lui desi nu stiu prea multe despre ea....
imipoti spune cate ceva despre cultura si religia lui? si despre cum va fi viata mea daca sa zicem voi ramane cu el???
(eu sunt crestina)

multumesc:*

esti prea mica sa ai ganduri din astea nu crezi?la 17 ani sa te gandesti la casatorie?sotul meu este arab dar este crestin daca ar fi fost musulman nu cred ca as fi mers mai departe pe langa diferenta de limba si de cultura sa mai ai si o noua religie?o religie despre care nu stii nimic?despre traiul femeii acum depinde si de gradul de educatie al lui si al familie lui dar nu te astepta sa ai un cuvant de spus vei primii bani cand te casatoresti si cand divortezi si pentru fiecare copil deasta asjung sa aiba asa multi si sa nu le pese de ai acum nu generalizez extrema negativa este ca vei fi ca o sclava in casa si tre sa faci totul pentru barbatul tau si familia ta, extrema pozitiva? majoritatea au servitoare nu lucreaza o zi in viata au o viata f sociala cu multe prietene el plateste pentru tot
crazy_lazy
Postat pe 29 Martie 2011 10:54
De la: annema_01, la data 2011-03-27 19:55:22Doamne ce rele pot fi fiintele umane...fata va cere un sfat si voi cu rautatile...de aia mie sila sa cer sfaturi aici...ca nu primesti nimic bun ...decit rautati.Eu zic sal cunosti si sa stai de vorba cu el si lui sai pui toate aceste intrebari.Eu locuiesc intrun oras sio tara unde sunt foarte multi indieni.Sunt foarte loiali,credinciosi,respectosi si foarte inteligenti.Deci nuti fie frica sal cunosti.E cam devreme sa pleci cu el...cunoastel si tu vei fi cea care vei decide cei mai bine pentru tine.Da e saracie in India dar sunt niste oameni multumiti cu ce au...simpli si corecti...Nus snobi ca cei din Romania...mor de foame si luxul ii omoara .Va rog trezitiva la realitate ca nu asta conteaza in viata.Fetelor mai lasati rautatile si trezitiva la realitate,viatai scurta si voi nu aveti mai nimic in capusoarele alea ale voastre frumoase si botoxatew.

Daca ti-e sila, atunci nu mai cere sfaturi, asta e unu dintre riscurile deschiderii unui nou topic. Nu pot exista doar pareri pro, e imposibil. Iar daca tot iti plac indienii, de ce nu mergi la ei,lasa-ne noua Romania asta aiurea, plina de snobi, mergi acolo. Mi-ar fi rushine sa-mi critic tara,si s-o ridic in slavi pe-a altora. Sper ca indienii nu folosesc cratima, asa deja esti de-a lor. Pacat ca te-a tinut tara asta. A, si cred ca e cazul sa te trezesti tu, si sa lasi gargaunii din "capushorul ala frumos si botoxatex"
antipatica
Postat pe 29 Martie 2011 16:03
dupa China are cea mai activa dezvoltare, iar in privinta saraciei are si cei mai bogati oameni din lume...
puiupeka
Postat pe 29 Martie 2011 17:58
puff...e un risc enorm.femeile nu au statut de egalitate cu barbatii si cum se spunea in publicatii anterioare-vaca e un animal sfant si multa saracie....
chocolate03
Postat pe 29 Martie 2011 20:10
buna! am citit mesajul tau si te astept pe cristimica24@yahoo.com si it voi spune tot ce vrei sa stii despre religia hindu. sunt casatorita ,sotul meu e indian si e tot in religia hindu.eu fac fac parte din aceasta religie de peste 4 ani. te astept sa vorbim.
alinaangelescu
Postat pe 30 Martie 2011 09:18
Parerea mea este sa-ti faci ordine in ganduri: sa te gandesti la ce iti doresti cu adevarat. Cand te-ai imprietenit cu tipul din India, trebuia sa iei in calcul si varianta ca acesta te place si va dori sa se casatoreasca cu tine. Casatoriile intre persoane care apartin altei religii si nationalitati sunt fascinante, contrariile se atrag. Cat despre India, in afara celor spuse de ceilalti, eu am o parere f. buna. Am citit despre locuitorii indieni si am aflat ca sunt un popor prietenos, sunt optimisti, in ciuda starii lor materiale si gata sa iti sara in ajutor daca ai nevoie. Daca te fascineaza India si religia hindusa si esti pregatita sa lasi totul in urma si sa te mariti acolo, poti face pasul cu casatoria. Raspunsul e la tine, in sufletul tau. Imagineaza-ti cum vei trai acolo, unde vei lucra, cum te vei descurca cu limba, cum te vei adapta la ritmul vietii de acolo, etc. si daca toate astea iti suna familiar, atunci esti pregatita pt. casatorie, daca nu, ar trebui sa te hotarasti si sa nu-l mai amagesti. Eu ador tot ce inseamna India, iar India nu e doar mizerie si saracie, are si partile ei frumoase pt. cine le poate vedea. Daca as fi in locul tau eu m-as marita cu un indian, de fapt acesta a fost visul meu din copilarie, insa, din pacate, atunci cand m-am maritat eu nu existau atatea posibilitati ca acum ,de a lua legatura cu alte persoane din alte tari. Gandeste-te serios si nu lasa pe altii sa decida pt. tine, fa ceea ce iti dicteaza inima, ca sa nu ai regrete mai tarziu.
denisa_gabriela_2000
Postat pe 30 Martie 2011 12:30
Plecam in India sau nu mai plecam?
Barbie30_
Postat pe 30 Martie 2011 12:46
De la: Barbie30_, la data 2011-03-30 12:46:58Plecam in India sau nu mai plecam?

Intre timp s-au despartit
_Cryssa_
Postat pe 30 Martie 2011 13:08

despacheteaza barbie30...te iau eu sambata la tara daca vrei sa pleci neaparat undeva...
ad__83
Postat pe 30 Martie 2011 13:09
De la: ad__83, la data 2011-03-30 13:09:17

despacheteaza barbie30...te iau eu sambata la tara daca vrei sa pleci neaparat undeva...

Vreau si io!!!
_Cryssa_
Postat pe 30 Martie 2011 13:13

si-a murit iubirea noastra,floare albastra...floare albastra....
Daca tara ta e in India mergem
Barbie30_
Postat pe 30 Martie 2011 13:15
De la: Barbie30_, la data 2011-03-30 13:15:34

la dracu nu e....
ad__83
Postat pe 30 Martie 2011 13:16
De la: _Cryssa_, la data 2011-03-30 13:13:18

Vreau si io!!!

Fara tine nu plec nicaieri
Barbie30_
Postat pe 30 Martie 2011 13:16
De la: _Cryssa_, la data 2011-03-30 13:13:18

Vreau si io!!!

hai si tu convinge o si pe barbie te rog...
ad__83
Postat pe 30 Martie 2011 13:17
De la: ad__83, la data 2011-03-30 13:16:25

la dracu nu e....

De pe topicul asta se pleaca doar in India
Barbie30_
Postat pe 30 Martie 2011 13:18
De la: Barbie30_, la data 2011-03-30 13:18:01

la dracu nu e....

Taci mah..ca a venit primavara...pomi, dealuri, iarba, floricele pe campii...ehh? nu suna bine?
ad...io imi fac bagajele deja
_Cryssa_
Postat pe 30 Martie 2011 13:20

la dracu nu e....

Taci mah..ca a venit primavara...pomi, dealuri, iarba, floricele pe campii...ehh? nu suna bine?
_Cryssa_
Postat pe 30 Martie 2011 13:22
De la: _Cryssa_, la data 2011-03-30 13:20:25

la dracu nu e....

ce ma bucur.... poate ma pacalesti si ma trezesc singura acolo...
ad__83
Postat pe 30 Martie 2011 13:23
De la: ad__83, la data 2011-03-30 13:23:25
De la: _Cryssa_, la data 2011-03-30 13:20:25

la dracu nu e....

ce ma bucur.... poate ma pacalesti si ma trezesc singura acolo...

Unde pleci? Sa stii ca eu pot sa renunt la indian daca e o zona frumoasa
Barbie30_
Postat pe 30 Martie 2011 13:30
De la: kudika152745, la data 2011-03-28 18:12:14ce ai vrut sa spui prin "un trai mai bun decat la femeile musulmane"???
spune-mi te rog caci vad ca sti cate ceva.
te intreb pentru ca iubitul meu este musulman, este din Turcia si vorbim de o vreme pe net, asa ne-am si cunoscut,
el are 29 de ani iar eu 17....ne intelegem bine si chiar am ganduri serioase cu el ... imi place foarte mult si nu numai el cat si cultura lui desi nu stiu prea multe despre ea....
imipoti spune cate ceva despre cultura si religia lui? si despre cum va fi viata mea daca sa zicem voi ramane cu el???
(eu sunt crestina)

multumesc:*

Uff, fata mea!
Mare greseala faci. S-au scris pe forumul asta ce inseamna a fi "combinata" cu un musulman sute de pagini. Se vorbeste in lumea intreaga despre ce inseamna a fi femeie intr-o tara musulmana.
Cum poate sa-ti placa o cultura despre care nu cunosti mare lucru? Ai ganduri serioase cu el? Atunci Dumnezeu sa te pazeasca, atat pot spune. Esti crestina? Uff, macar atata lucru sa pastrezi.
Dar ce mai vorbesc eu?! Oricum nu vei asculta de nimeni.
rashela
Postat pe 30 Martie 2011 13:41
nu stiu ce sa zic, am auzit tot felul de povesti cu romance care au plecat in lume, dupa cate un indian care era si mai bun cu banii... si s-au trezit acolo tratate ca sclavele, mai ales daca mai faceau un copil ceva intre timp... dupa o asemenea sclavie (asemanatoare cu soarta femeilor din comunitatile rrome- practic nelasate sa lucreze si sa studieze si puse la facut copii in casa tot timpul).... daca voiau sa plece in tara, legea destul de nesuferita acolo... nu le permitea sa si ia copii cu ele si ramaneau cu tatii
jewelynne
Postat pe 30 Martie 2011 16:24
De la: jewelynne, la data 2011-03-30 16:24:00nu stiu ce sa zic, am auzit tot felul de povesti cu romance care au plecat in lume, dupa cate un indian care era si mai bun cu banii... si s-au trezit acolo tratate ca sclavele, mai ales daca mai faceau un copil ceva intre timp... dupa o asemenea sclavie (asemanatoare cu soarta femeilor din comunitatile rrome- practic nelasate sa lucreze si sa studieze si puse la facut copii in casa tot timpul).... daca voiau sa plece in tara, legea destul de nesuferita acolo... nu le permitea sa si ia copii cu ele si ramaneau cu tatii

Nu stiu ce povesti ai auzit tu, dar cred ca amesteci rau de tot lucrurile.
rashela
Postat pe 30 Martie 2011 17:22
Iti recomand:
http://en.wikipedia.org/wiki/India#Society_and_traditions - daca nu intelegi, da cu Google Translate.
Ia aminte la organizarea in caste si la traiul in familie de tip partiarhal.
In moentul in care intri in sfera lor de interes (a barbatilor indieni) cu greu te scapi de ei, sunt in stare sa promita orice si sa se tavaleasca pe jos ca sa te convinga de ce vor ei, ca sa-si atinga scopul, oricare ar fi acesta. Asta nu inseamna ca se vor si tine de cuvant. Odata intrata in casa lor- mai ales daca e casa parinteasca- vei fi ultima roata de la caruta. Daca mai vine si un copil, adio iesit din casa. Deciziile referitoare la cheltuieli si investitii le iau ai batrani, ca-ti place sau nu.
Chiar daca vei dori sa rupi legatura, va fi foarte dificil, pentru ca nu se lasa cu una- cu doua.
Ai grija, atat iti pot spune! Viata lor este complet diferita de ceea ce cunoastem noi, pare romantica dar de la un timp ti se cam ia de romantismul ala....
Bafta!
eigele
Postat pe 30 Martie 2011 18:01
SUNT MULTI STRAINI DIN AFARA EUROPEI CARE CAUTA SA SE CASATOREASCA CU FETE DIN EUROPA PT CA AU FACILITATI IN TARI EUROPENE (NU MAI AU NEVOIE DE VIZA PENTRU MUNCA, AU MULTE DREPTURI SI PENTRU ASTA BARBATII DIN TARI CUM E INDIA DAU BANI GREI PT A SE CASATORI) . PFF ATENTIE MULTA , VEZI MAI INTAI CARE II SUNT INTETIILE PAREREA MEA E CA PREA SE GRABEST
kudika375196
Postat pe 31 Martie 2011 15:49
Total aiurea ,adica gindeste-te ca te-a cerut de nevasta pe internet fara sa te vada LIVE. Nu poti crede intr-o relatie Online ca nici nu stiu cum sa-i spun sincer.Daca nu cumva ai 12 ani si esti inca copil de cadru didactic :D ! In general copiilele in zilele de azi se ascund in spatele unui monitor ,si-si traiesc viata cu parteneri pe care nici nu-i cunosc , faptul ca il cunosti / comunicati / asta nu inseamna ca e asa cum crezi tu.Pe internet toti aratam ce vrem noi sa aratam,putem sa mintim sau putem sa spunem adevarul,putem sa fim oricine atata timp cit nu ne cunoastem ( si ma refer la persoanele care chiar traiesc o viata sentimentala pe net , si cunosc si cazuri). Viata e frumoasa, ma intreb oare ce vorbiti pe mess? skip ? Msn ? Yah ? pe bune asi fi curioasa sa vad o conversatie , cum poti sa ai o relatie pe net atata timp cit nu va vede-ti ,si vine ziua cea mare,si sunteti amandoi nerabdatori, sa va vedeti, si se intampla sa nu fie atat de simpatic/a pe cit o /il credeai TU.. Ce ai sa faci? Intradevar au mai fost si cazuri in care relatiile au ramas stabile, insa nu toate . Iubitul meu e de origine Musulman ( Arab ) si pot spune ca cunosc tot ce sta in masura de ei, cit si de Indieni ... pentru ei femeia e doar un simplu obiect care dupa ce s-au folosit de el prefera sa-l arunce . Intreband-ui ce inseamna pentru ei femeia , cu siguranta vor minti ! Si ma repet(nu toti ! ) Nimeni nu e in masura sa-ti spuna ce e de facut, tu trebuie sa incepi sa vezi lucrurile exact asa cum sunt ... Orcum iti urez noroc , vei avea nevoie ! :))
kudika320591
Postat pe 31 Martie 2011 16:25
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????

Vezi ti de treaba fetitzo. Daca zici ca ai studii superioare trebuia sa stii singura lucrurile despre care zici ca esti nevoita sa ceri pareri.
Hinduismul, per se trebuia sa stii ca nu e o religie in sensul in care noi intelegem ci o multitudine de credinte, practici, superstitii, tot atat de diferite cate sate si comunitati sunt in India si slava domnului, cred ca stii ca nu sunt putine.
Un lucru e clar si comun tuturor ca oamenii “formati” in climatul creat de harababura religioasa indusa sunt marginiti, neconfidenti dar agresiv despre superioritatea lor asupra altora si sigur de dreptul lor de a invata pe altii ce e bine si ce e rau, in process, servindu le minciuni, prefactorii, laude nefondate despre persoana si familia lor.
Daca cumva esti impresionata de Bollywood, imi pare rau de capacitatea ta de apreciere pt ca “phenomenal” e un fake ca aproape tot ce tine de “Shining India”.

Trebuia sa stii ca multi indivizi din tarile Sub Continentului Indian ( India, Pakistan, Bangla Desh, Sri lanka, Nepal etc) contracteaza casatorii cu fete din Europa de Est, in special, usor de tentat, spre a capata cetetenie europeana.Ar fi cam destul pt tine desi sunt inca multe de spus.Decat sa te duci in India si sa treci prin toate daca esti mult mult tentata, marita te cu un tigan din Romania. Experienta e aceeasi.
salim_gandapur
Postat pe 4 Aprilie 2011 10:05
De la: salim_gandapur, la data 2011-04-04 10:05:21
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????

Vezi ti de treaba fetitzo. Daca zici ca ai studii superioare trebuia sa stii singura lucrurile despre care zici ca esti nevoita sa ceri pareri.
Hinduismul, per se trebuia sa stii ca nu e o religie in sensul in care noi intelegem ci o multitudine de credinte, practici, superstitii, tot atat de diferite cate sate si comunitati sunt in India si slava domnului, cred ca stii ca nu sunt putine.
Un lucru e clar si comun tuturor ca oamenii “formati” in climatul creat de harababura religioasa indusa sunt marginiti, neconfidenti dar agresiv despre superioritatea lor asupra altora si sigur de dreptul lor de a invata pe altii ce e bine si ce e rau, in process, servindu le minciuni, prefactorii, laude nefondate despre persoana si familia lor.
Daca cumva esti impresionata de Bollywood, imi pare rau de capacitatea ta de apreciere pt ca “phenomenal” e un fake ca aproape tot ce tine de “Shining India”.

Trebuia sa stii ca multi indivizi din tarile Sub Continentului Indian ( India, Pakistan, Bangla Desh, Sri lanka, Nepal etc) contracteaza casatorii cu fete din Europa de Est, in special, usor de tentat, spre a capata cetetenie europeana.Ar fi cam destul pt tine desi sunt inca multe de spus.Decat sa te duci in India si sa treci prin toate daca esti mult mult tentata, marita te cu un tigan din Romania. Experienta e aceeasi.

Stiu ca-s zece pagini si ca-i mult de citit. Dar daca tot vrei sa faci un bine sfatuind pe cineva, rasfoieste-le. Ba, ce zic eu sa le rasfoiesti, citeste-le din scoarta'n scoarta. Pe la pagina opt, fata spune ca totul s-a terminat. Asa ca, ceea ce spui tu are valoare doar la modul general pentru o fata care, eventual, s-ar afla in aceeasi situatie.
Si cand dai un sfat, incearca sa ai un ton de sfatuitor nu de calau. Omul are tendinta sa faca exact pe invers cand i se impune ceva (adica atunci cand se rasteste cineva la el).
rashela
Postat pe 4 Aprilie 2011 10:39
De la: rashela, la data 2011-04-04 10:39:40
De la: salim_gandapur, la data 2011-04-04 10:05:21

Stiu ca-s zece pagini si ca-i mult de citit. Dar daca tot vrei sa faci un bine sfatuind pe cineva, rasfoieste-le. Ba, ce zic eu sa le rasfoiesti, citeste-le din scoarta'n scoarta. Pe la pagina opt, fata spune ca totul s-a terminat. Asa ca, ceea ce spui tu are valoare doar la modul general pentru o fata care, eventual, s-ar afla in aceeasi situatie.
Si cand dai un sfat, incearca sa ai un ton de sfatuitor nu de calau. Omul are tendinta sa faca exact pe invers cand i se impune ceva (adica atunci cand se rasteste cineva la el).

Nu era vorba de calau sau protector, mai ales cand il sfatuiesti pe cineva care sustine ca e invatat. Poate ca un “undercurrent” starnit de mirare o fi continand ceva malitie din partea cuiva care stie ce stie si e deja satul de propaganda nemeritata de care exoticismul Indian inca se bucura.
Scuze daca cineva se simte ultragiat si bravo fetei care a stiut ce trebuie sa faca. Sper totusi ca alte admiratoare tentate de glamour-ul subcontinental sa ia aminte.
Exista bande de traficanti si pt procurarea de mirese provizorii, cum de curand a fost descoperit in Anglia. Miresele erau din Europa de est (Bosniane) iar mirii Pakistani care aranjasera toate formalitatile, inclusive bani schimband maini.
salim_gandapur
Postat pe 4 Aprilie 2011 11:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubirea imposibila poate atinge perfectiunea?:) 7 De la: malephique 10 Februarie 2010 18:35
intrebare 28 De la: kudika124021 6 Decembrie 2010 19:36
il iubesc si il vreau inapoi langa mine 44 De la: kudika192051 22 Octombrie 2012 13:06
am nevoie de un sfat 8 De la: alyn27 6 August 2010 00:01
Nu mai inteleg nimic..:D 38 De la: Eva32 27 Aprilie 2011 23:49