Mai multe
De la: aquamarine, la data 2011-03-29 00:40:04o sa incerc sa iti spun cum sunt turcii. eu invat limba turca si am avut mai multe colaborarii cu ei. am vorbit de multe ori cu turci si cred ca ti s-a intamplat si tie, dupa putin timp incepeau sa spuna te iubesc..vin in romania sa ne vedem.o luam ca pe o gluma si uneori spuneam si eu la fel. dar ei nu glumesc.sincer. ideea lor despre romance nu este una tocmai buna, dar totusi romancele le atrag fiind atat de diferite de turcoaicele lor. cand un turc iti spune ca are placnuri mari cu tine nu glumi cu el. majoritatea vorbesc serios. si din cate inteleg are 29 de ani, nu? pai, deja e trecut de varsta la care trebuia sa isi gaseasca o sotie asa ca acum e in cautare de una si e oarecum disperat. in cazul in care te duci la el acasa, de obicei acestia te vor primi cu bratele deschise. ai grija totusi, de exp daca mama lui va dori sa intre peste tine in baie, incearca sa refuzi. au un obicei in alegerea nurori. mama lui trebuie sa te vada goala... casatoria cu un turc- aici depinde f mult de el.de mediul in care a crescut.. te poate lasa sa iti pastrezi religia sau vei fi nevoita sa treci la islam. totusi e f important sa te accepte parintii lui. o sa incerc sa iti dau un sfat: ai doar 17 ani, un turc poate sa se comporte f frumos cu o fata, cand spune seni seviyorum(te iubesc) suna foarte bine. dar mai bine ti-ai gasi un roman. eu una vorbesc cu turcii mai mult pentru a-mi exersa limba turca care imi place f mult.si stiu cat de convingatori par. ei nu se joaca, vor sa se casatoreasca dar asta pt ca intr-un fel sunt nevoiti ca pana in 24 de ani sa se casatoreasca. oricum, nu stiu ce este intre voi doi, dar totusi e la nivel de internet. fata in fata daca il vei vedea o sa te ajute mai mult sa iti dai seama ce vrei de la el. app daca iti spune ca o sa vina in romania chiar o sa faca asta. ok....hai sa ne intelegem:P....el are 25 de ani, si e indian, nicidecum vreun turc din ala de-al tau:P....iar eu nu mai am de mult 17 ani....am 22.....mica mare diferenta, intre ce se scrie si ce intelegi tu:P si in plus.....nu mai vorbesc cu el....dar iarasi nu ai citit tot;).....te arunci asa in discutii, fara nici o logica:P:)))))) |
||
|
stickwitu_ra Postat pe 4 Aprilie 2011 16:54 |
||
|---|---|---|
De la: rashela, la data 2011-03-30 13:41:52De la: kudika152745, la data 2011-03-28 18:12:14ce ai vrut sa spui prin "un trai mai bun decat la femeile musulmane"??? ala, nu e postul meu:P.....eu sunt stickwitu_ra sau roxi_berzi....nu mai vb tot aiurea:P |
||
|
stickwitu_ra Postat pe 4 Aprilie 2011 17:10 |
||
De la: stickwitu_ra, la data 2011-04-04 17:10:23De la: rashela, la data 2011-03-30 13:41:52De la: kudika152745, la data 2011-03-28 18:12:14ce ai vrut sa spui prin "un trai mai bun decat la femeile musulmane"??? :) Hai, ca acum le-ai incurcat tu. Fata de aici, cea careia ii raspund eu (NU TIE ITI RASPUND) mi-a cerut o explicatie in legatura cu ceea ce am spus in primul post despre musulmani. N-are nicio legatura cu tine. Dupa care, ea a deschis un topic exact cu problema despre care vorbeste aici.. cum ca ar avea un iubit turc si bla bla bla. Stiu foarte bine cine esti tu ca doar am fost foarte atenta la topicul asta cand ai postat. Ma bucur ca esti bine. :) |
||
|
|
||
|
rashela Postat pe 4 Aprilie 2011 17:23 |
||
|
Cunosc o romanca ce si-a vizitat iubitul in India. A fost cea mai neplacuta experienta!!! A fost asteptata la aeroport de soferul familiei. Indianul era dintr-o familie buna; tatal detinea o functie politica. Clasele sociale sunt foarte clar definite. Strainii nu sunt acceptati. A locuit mai mult singura, inconjurata de servitori -carora nu avea voie sa le vorbeasca (probabil se presupunea ca-si cunosc atributiile). Se simtea ca intr-o colivie de aur. Mama baiatului i-a spus ca nu e persoana potrivita pentru rangul lor si aceasta relatie poate duce la probleme privind casatoria fiicei mai mici. Si muuulte altele...... Concluzia: Desi e numai un caz, ideea e ca ei au lumea lor!!!! Daca e sa ajungi acolo doar pentru a-i observa, pentru a cunoaste alte civilizatii si obiceiuri as zice ca e ok. Dar sa incerci sa traiesti acolo ...imi seamana a sacrificiu. Daca am avea mai multe vieti, am risca sa incercam de toate... |
||
|
kudika182114 Postat pe 6 Aprilie 2011 12:45 |
||
|
Cati ani ai? E important de stiu. Daca ai sub 20 de ani, atunci s-ar explica. Nu ai experienta de viata. Mai crezi in basme cu printi (emiri, maharajahi, ...)? Vezi ce faci! Prostia se plateste, mai devreme sau mai tarziu. |
||
|
Jaqueline_healthy Postat pe 8 Aprilie 2011 21:53 |
||
|
Despre turcii din Romania... de regula au, pe langa nevasta si vreo doua-trei amante romance, care se gandesc, probabil, ca " l-au prins pe Dumnezeu de picior". Pot doar sa iti spun ce stiu de la cateva romance, casatorite cu turci, pe care nu de putine ori le-am vazut cu ochii invinetiti, cu copiii (3-4) agatati de "fustele" lor si fara bani in buzunar. - turcii au obiceiul sa-si bata nevestele, nu toti, bineinteles (depinde de nivelul de educatie); - nevestele nu au voie sa-si viziteze rudele fara acordul sotului (chiar daca acestea sunt romance si locuiesc aici in tara); - sambata seara barbatii turci ies prin discoteci, la agatat, in timp ce nevastele au grija de copii si nu au voie sa protesteze asupra acestiu fapt; ei nu-i este permis sa iasa cu prietenele in oras; nu mai au o viata sociala; - cred ca nu mai trebuie sa amintesc de broboadele respective, care in multe cazuri devin obligatorii pentru femei. Ma rog, poate esti genul careia iti place sa stai in casa, sa nu iei decizii de una singura si sa nu iesi cu prietenele. E alegerea ta. Distreaza-te, daca vrei, cu turcul, dar nu te marita cu el! Ca nu mai scapi! |
||
|
Jaqueline_healthy Postat pe 8 Aprilie 2011 22:07 |
||
| Nu este o idee bune...dar asta e parerea mea personala...diferenta mare de cultura si de toleranta...asta depinde si de firea ta...si nu uita , l-ai cunoscut pe internet, deci nu este real sau cel putin nu este asa cum il imaginezi tu. Si eu vorbesc cu multi pe net dar nu cred 10% din ce spun | ||
|
MonicaH Postat pe 9 Aprilie 2011 17:02 |
||
|
nu vreau sa fiu rea ...dar daca apare pana la urma in romania ...........daca prin oarecare coincidenta ajunge sa va incrucisati pe strada ................fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi"!!!! nu poti sa-i pui pe toti ina ceeasi oala dar cine aavut relatii cu musulmani , hindusi...........au terminat fatal fereste-te!!!!!!!!!!!!! |
||
|
kudika317845 Postat pe 9 Aprilie 2011 17:15 |
||
| Este foarte greu sa dai sfaturi pentru altul.Eu spun ce asi vrea eu. Categoric NU asi vrea sa am o relatie cu persoane care difera,culoarea ,religia,obiceiuri , si multe altele.Nu spun ca sunt rele si ei sunt si buni si rai ca si noi.Sint tare curioasa ce persoana esti de nu ai gasit in toata Europa un sot. Cred ca problema este la tine. | ||
|
oliviasora Postat pe 9 Aprilie 2011 18:29 |
||
|
Chiar nu conteaza ce spunem noi nu te mai agita timpul are un raspuns la toate va veni si al tau .Nu religia e problema doi oameni cu religii diferite pot trai in pace si armonie fara nici o problema daca se iubesc si se respectaRECIPROC.Important este sa-l iubesti cu adevarat si atunci vei sti ce sa faci raspunsul este doar latine in sufletul tauE posibil ca totul sa fie doar o iubire virtuala si realitatea sa fie alta incearca sa-ti petreci cat mai mult timp cu el in tara si nu renunta la obiceiurile tale zilnice asa ii vei cunoste macar putin adevaratul caracter. mult noroc si sper sa ne spui cum ai rezolvat problema |
||
|
simonik27 Postat pe 10 Aprilie 2011 23:17 |
||
| printesica mica bine faci ca intrebi... eu sunt casatorita de 6 ani cu un musulman din sudan si in primii 3 ani lucrurile nu au fost deloc roz. e greu sa ai scoti din ideile lor despre femei "serviabile",(tu faci totul ptr el iar el nm si dupa ce a pus labuta pe tn, adica dupa casatorie nici ca mai vezi lumina zilei, asta bineinteles daca nu ai rabdare sa al convingi ca ai dreptul la viata). putine sunt femeile care au rabdare sa le explice astora ca suntem egali si sa insiste asupra subiectului pana al canving pe musulman care a fost crescut de mama lui ca si un om egal cu o divinitate(ca mine nu exista mai dastept decat d-zeu-asta imi spunea sotul meu acum 6 ani si ceva cand ne-am cunoscut. iti spun toate astea ptr ca si hindusii sunt crescuti la fel ca si musulmanii). daca crezi ca ai rabdarea necesara sa al convingi pe om ca esti egala cu el si nu el egal cu d-zeu iar tu nimic insemnat si fara valoare pe aceasta lume si ca esti langa el sa iti faci datoria de sotie(mancare, spalat, calcat, eventual si un copil 2 de care sa te ocupi cu mare grija)iar el sa te iubeasca asa cum esti sa nu incerce sa te schimbe(ei incearca din rasputeri sa isi traga sotiile in religia lor) si ceea ce este zic eu foarte important este ca daca te iubeste si vrei ca totul sa fie bn convinge-l sa traiasca in romania ca daca pleci cu el in india iti promite marea cu sarea si cand ajungi acolo s-ar putea sa ramana totul in stagiul de promisiune pana faci un copil sa se asigure el ca nu mai pleci si apoi vai de tn(cunosc cazuri). ei nu isi ies din cuvantul tatalui lor niciodata si ptr ei familia din care provin e lucru sfant pe lume. eu am procedat altfel, l-am facut sa ma iubeasca si cand au venit cerintele mai sus mentionate m-am facut ca nu le aud si le-a tot repetat saracul pana cand s-a saturat si a vazut bineinteles ca nu are cu cine iar dupa nasterea fiului meu a incercat din nou in fel si chip sa ma faca sa imi schimb religia eu am tinut-o in continuare pe a mea si atunci sa pus pb despartirii(daca nu te faci musulmanca nu mai stam imprreuna)mi-am luat copilul si am plecat apoi i-a trimis avocatul meu actele de divort(toate astea s-au intamplat in romania)dupa care nu mai stia omul cum sa se poarte ca sa nu sparga oul(asta a si fost intentia) ne-am impacat si iata suntem impreuna de 6 ani si 4 luni avem un baietel de 2,6 aniun scumpic iar tatal lui ne iubeste asa cum suntem.de plecatul la ei, iti spun ptr ca am fost in vizita, nu te sfatuiesc ptr ca acolo orice ai vrea sa faci tu din el nu iti iese ptr ca influenta fam e ff mare, saracie lucie cum spun si ceilalti de pe site si caldura mare,un roman nu poate trai acolo(tot timpul anului peste 40 de g) deaceea exista si atat de multe boli la ei si cei mai multi rahitici din lume... asa ca papusa, fiecare isi cunoaste capacitatile de a suporta sau de a prelua conducerea lucrurilor in anumite situatii si deci decizia nu o poti lua decat tu.te sfatuiesc insa sa nu te lasi pacalita de amabilitatea lui de la inceput cum au facut sute de romance si au ajuns vai de capul lor...pupici!!! | ||
|
acristinanico Postat pe 12 Aprilie 2011 00:13 |
||
|
Buna, Am citit prea multe pagini pline (in mare parte) de ineptii sau mai frumos spus de sfaturi date "doar pentru a nu tacea". In primul rand vreau doar sa te sfatuiesc un lucru,si anume: indian (strain) sau roman (de-al nostru') acordati TIMP suficient pentru a cunoste barbatul de langa tine, sau pe care il vrei linga tine, inainte de a te duce prea departe cu "framantatul gandurilor". In al doilea rand multa informatie, mai obiectiva decat ce spun eu sau altul aici, gasesti pe internet, si aici nu ma refer la site-uri/blog-uri (legate de cultura,traditia, etc altor popoare). Acum, eu am o etnicitate mixta (romano-congoleza), iar prietenul meu este ( nigeriano-malaysian, cu mama de natura indiana,da?). Deci, viitoarea mea soacra este hindusa. Bun... Amandoi atat eu,cat si prietenul meu avem influente culturale diferite, cel putin 2 de fiecare parte. Eu sunt catholica,el este baptist, iar mama sa este hindusa. Iar, eu, eu, am fost tot timpul fascinata de cultura indiana, mancare in special si saariile. :) Multi spun ca este foarte greu sa te adaptezi unei alte culturi si in acelasi timp sa te "pastrezi pe tine" si cultura din care provii, eu as zice ca mai mult TOTUL TINE de cat de mult esti TU dispusa sa intelegi felul de a trai al altora. Daca vezi ceva intr-o alta cultura si e bun, si ti se potriveste, adopta-l de ce nu, NU RAMANE O INCUIATA!! Daca TU ai capacitatea asta, sau as putea spune chiar curiozitatea asta, atunci o relatie mixta este pt tine, daca nu NU. Ca sa-ti dau un mic exemplu: In cultura indiana(si cea africana) se pune un mare pret pe FAMILIE( pt ca o familie unita este o familie puternica, o familie "mare",puternica,unita, poate face multe), si pt ca o familie sa fie unita trebuie sa existe o anumita "ierarhie" in acea familie, ierarhizarea se face in functie de varsta membrilor si anume: tu ca "copil", nu vei iesi din vorba mamei tale(sau sora mamei tale), asa cum mama ta nu iese din vorba mamei sale, pentru ca se considera ca TU NU ai cum sa fi mai intelept ca MAMA TA (de ce nu? am sa explic mai jos). La fel fratele tau mai mic NU are anumite drepturi pe care tu ca frate mai mare le ai, pt ca tu esti considerat mai intelept ca el, si el trebuie sa asculte de tine in tot ce spui. Asta este notiunea de RESPECT! Eu de exemplu ii spun scoacrei mele MAMA (nu pt ca mi sa cerut, ci pt ca simti ca are intelepciunea unei MAME), pt ca ea se comporta cu mine ca si cum as fi fata ei, pt ca asa ma respecta ea pe mine. Respectul de la MAMA la "copil", da? Valabil si invers,da? Sfaturile ei sunt date ca pentru o fiica, mustrarile ei sunt ca ale unei mame. Binenteles ca aceasta notiune exista si in cultura europeana, dar este respectata cu mult mai multa sfintenie in cultura indiana si africana. NU EXISTA SA NU ASCULTI DE MAMA TA! Ei, si aici intra in discutie RESPECTUL FATA DE FEMEIE(viitoare "MAME") in Indian sau tarile africane. Toate femeile care au crescut intr-un camin cat de cat bun sunt scolite, citite, pregatite sa zicem asa pentru rolul lor in viata, si anume de a fi MAMA si SOTIE. MAMA insemnand sa educe la randul ei o noua generatie cu intelepciune/cultura/traditie(aici intra tot ce stie ea de la mama ei si plus) iar SOTIE insemnand sa fie acolo pentru sotul ei, sa-l asculte si sa-l sfatuiasca. Daca vrei sa testezi respectul unui barbat indian sau african testeaza capacitatea lui de ati cere sfatuire. Pentru ca in cultura indiana/africana barbatul "bun" cere sfatuire sotiei sale pt ca stie ca el este cel puternic, dar ea este cea inteleapta. Iar tu ca femeie, accepti ca da barbatul este capul familiei, dar tu esti fruntea intelegi? :). (Un exemplu simpatic zic eu: prietenul meu alege sa "investeasca" bani in a schimba canapelele, asta in urma sugestiei mele ca sunt cam vechi si ar trebui schimbate, nu a fost moft de-al meu a fost o idee buna, trebuiau schimbate,erau vechi, dar nu m-am pus eu de capul meu sa le schimb, i-am sugerat lui, intelegi? ;) am sugerat deasemenea un mini bar la capul patului ca suntem amindoi prea lenes sa ne deplasam din pat pana in bucatarie la 3-4 noaptea dupa...., dar nu mi-a mers ca...vb aia, am fost "nesimtita" :PPP ). Tot timpul in alta cultura vor fi lucruri pe care le vei place, le vei displace sau nu le vei intelege. Dar, daca il iubesti si te iubeste...well...:) Baftuta! ;) P.s. Pont: Barbatii africani si indieni sunt crescuti in general de mame foarte dure, "puternice" sa zicem asa( care urla,tipa si din gura carora nu ies),deci e bine sa mai si tipi, urli daca s-ar calul, se numeste "ATTITUDE", daca nu , te calca in picioare, pt ca nu sunt obisnuiti altfel :))),....cred. |
||
|
ajjna Postat pe 12 Aprilie 2011 00:17 |
||
|
Ps 2: Sunt multi barbati romani (aici pe forum, fara sa vorbesc de alt-undeva) care nu stiu notiunea de respect. Umila mea parere: in conditiile in care tu raspunzi,....cum raspunzi, unei femei, pe care nici macar nu o cunosti, si care a pus o intrebare (cat e ea de prostuta,sau nu,da?) pe un site, mie imi pui mari semne de intrebare la categoria cum vorbesti prietena ta, cu mama ta? (hai! dati cu rosii in mine ca sunt o feminista );) |
||
|
ajjna Postat pe 12 Aprilie 2011 00:24 |
||
| *corectez: " forum-uri/bloguri"... pt ca vezi cat de subiective sunt, nu de alta ;) | ||
|
ajjna Postat pe 12 Aprilie 2011 00:30 |
||
|
Un alt amanunt ce vreau sa-ti impartasesc: in momentul in care un barbat indian/african te declara in fata prietenilor sai ca fiind iubita lui NU EXISTA ca vreodata unul din "prietenii lui" sa vina si sa-l "intrebe" de ce, unde, cand, cum, dar ce-ti place la ea, etc...ca la noi. Pentru ca in cultura africana/indiana se considera ca prin faptul ca el te-a ales ca "egala" a lui, legatura dintre TINE si EL, trebuie sa fie mai puternica decat legatura dintre EL si prietenii lui baietii- pt ca simplu, cu tine doarme in pat, nu cu ei! Langa tine isi inchide ochii fara frica, altfel spus. (si pt ca e o treaba intre TINE si EL, nu intre EI si TINE, El ca barbat al tau, daca vrea da sau nu informatii legate de ce, unde si cum). Iar ei trebuie sa te respecte la fel cum el te respecta, nu stiu daca m-am facut inteleasa? Este un alt fel de a ierarhiza relatiile interumane,ceva de genul. Si tu daca vrei sa pasesti in lumea asta ,trebuie sa stii ce ai dreptul sa faci si ce nu, dar trebuie sa intelegi CINE ESTI in "alta" lume, ceva de genul. Un alt exemplu: Prietenul meu de cate ori are ocazia sa ma "laude" ma lauda, daca de exemplu ma prezinta cuiva care este sa zicem doctor, atunci spune ceva de genul: " Stii si ea este doctor( pt ca sunt :p), lucreaza la....etc). sau, "Stii ea face niste prajituri fantastice!" sau "Joaca o tura cu ea Street Fighter sa vezi, s-ar putea sa ieie bataie bine!". Chichitze de genul... La fel fac si eu... pt ca asa imi "sprijin" partenerul si arat lumii ca ii apreciez calitatile. Suntem o echipa la urma urmei si chestiile de genul ne tin uniti. Asta am invatat de la el, el de la mama lui; nu mi-a spus ca asa trebuie sa fac, pur si simplu am vazut asta in familia lui, la mama lui, la el si am vazut ca e bun. |
||
|
ajjna Postat pe 12 Aprilie 2011 01:09 |
||
|
Draga mea eu cred ca tu vrei numai decat sa te arzi!Tio zic fara nici o retinere ca vei regreta toata viata daca te bagi intr-o asemenea relatie cu tot felu de necunoscuti,el poate vine pentru alte scopuri in romania iar tie tia zis ca vrea sa te vada.pe net totu pare frumos dar alta e viata reala. Poate peste un timp iti vei aduce aminte de cuvintele mele,si vei regreta foarte mult! Barbati fumosi,cu bani si tot ce mai vrei gasesti si pe meleagurile autoctone! De ce sa te legi la cap daca nu te doare! Iti doresc succesuri |
||
|
caddy21 Postat pe 15 Aprilie 2011 13:35 |
||
De la: oliviasora, la data 2011-04-09 18:29:35 Este foarte greu sa dai sfaturi pentru altul.Eu spun ce asi vrea eu. Categoric NU asi vrea sa am o relatie cu persoane care difera,culoarea ,religia,obiceiuri , si multe altele.Nu spun ca sunt rele si ei sunt si buni si rai ca si noi.Sint tare curioasa ce persoana esti de nu ai gasit in toata Europa un sot. Cred ca problema este la tine.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 16 Aprilie 2011 10:07 |
||
De la: ajjna, la data 2011-04-12 01:09:38Un alt amanunt ce vreau sa-ti impartasesc: in momentul in care un barbat indian/african te declara in fata prietenilor sai ca fiind iubita lui NU EXISTA ca vreodata unul din "prietenii lui" sa vina si sa-l "intrebe" de ce, unde, cand, cum, dar ce-ti place la ea, etc...ca la noi. Pentru ca in cultura africana/indiana se considera ca prin faptul ca el te-a ales ca "egala" a lui, legatura dintre TINE si EL, trebuie sa fie mai puternica decat legatura dintre EL si prietenii lui baietii- pt ca simplu, cu tine doarme in pat, nu cu ei! Langa tine isi inchide ochii fara frica, altfel spus. (si pt ca e o treaba intre TINE si EL, nu intre EI si TINE, El ca barbat al tau, daca vrea da sau nu informatii legate de ce, unde si cum). Iar ei trebuie sa te respecte la fel cum el te respecta, nu stiu daca m-am facut inteleasa? Vai de capul tau...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 16 Aprilie 2011 10:12 |
||
| Iubirea are acelas limbaj, nu conteaza decat daca iubesti.La ei e totalsi e mai greu de inteles.Kama Sutra e din India deci... | ||
|
maricercel Postat pe 16 Aprilie 2011 17:07 |
||
Intradevar, in india mult aur si multa saracie in acelasi timp, dar chiar nu ii inteleg pe aceia care spun ca femeia va fi schimbata pe o vaca in india sau pe o camila in tarile arabe. De ce nu vreti sa recunoasteti, la noi tot barbatul de la tara isi mai inseala mandra la bautura cu vreo capra sau vreo oaie
|
||
|
mikystix Postat pe 28 Aprilie 2011 11:06 |
||
| Buna ,sunt intr-o situatie asemanatoare...cred ca m-ai putea ajuta :) de unde spuneai ca esti?? | ||
|
healthy007763 Postat pe 6 Mai 2011 01:40 |
||
De la: healthy007763, la data 2011-05-06 01:40:37Buna ,sunt intr-o situatie asemanatoare...cred unde spuneai ca esti??,,,pt stickwitu_ra |
||
|
healthy007763 Postat pe 6 Mai 2011 01:44 |
||
|
Scenariu: Vine el aici, va avea grija sa-i vezi numai partile bune+2,3 teorii de bine despre viitor, va casatoriti, el devine cetatean european cu acte in regula, vine si-un copil de care tu singurica vei avea grija ca el va fi plecat la munca si foarte probabil undeva in Europa.Mare parte din bani va trimite la familia lui din India.Timp de dragoste nu mai e, ca trebuie trait. Si-o sa rezisti pana o sa rabufneasca toate frustrarile din tine. Sa vezi distractie la divort ps: stai cuminte si linisteste-te cu intalnirile pe internet. |
||
|
sonike Postat pe 15 Iunie 2011 09:30 |
||
De la: kudika182114, la data 2011-04-06 12:45:37Cunosc o romanca ce si-a vizitat iubitul in India. A fost cea mai neplacuta experienta!!! A fost asteptata la aeroport de soferul familiei. Indianul era dintr-o familie buna; tatal detinea o functie politica. Clasele sociale sunt foarte clar definite. Strainii nu sunt acceptati. A locuit mai mult singura, inconjurata de servitori -carora nu avea voie sa le vorbeasca (probabil se presupunea ca-si cunosc atributiile). Se simtea ca intr-o colivie de aur. Mama baiatului i-a spus ca nu e persoana potrivita pentru rangul lor si aceasta relatie poate duce la probleme privind casatoria fiicei mai mici. Si muuulte altele...... sa stii.... daca am avea mai multe vieti insa, dar din pacate avem doar una si cred ca trebuie sa o pretuim si sa o traim cu maxima intensitate.... fara nici un regret....merci, esti o dulce:* |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 02:38 |
||
De la: simonik27, la data 2011-04-10 23:17:09Chiar nu conteaza ce spunem noi nu te mai agita timpul are un raspuns la toate va veni si al tau .Nu religia e problema doi oameni cu religii diferite pot trai in pace si armonie fara nici o problema daca se iubesc si se respectaRECIPROC.Important este sa-l iubesti cu adevarat si atunci vei sti ce sa faci raspunsul este doar latine in sufletul tauE posibil ca totul sa fie doar o iubire virtuala si realitatea sa fie alta incearca sa-ti petreci cat mai mult timp cu el in tara si nu renunta la obiceiurile tale zilnice asa ii vei cunoste macar putin adevaratul caracter. merci pt vorbele frumoase>:D |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 02:43 |
||
De la: acristinanico, la data 2011-04-12 00:13:59printesica mica bine faci ca intrebi... eu sunt casatorita de 6 ani cu un musulman din sudan si in primii 3 ani lucrurile nu au fost deloc roz. e greu sa ai scoti din ideile lor despre femei "serviabile",(tu faci totul ptr el iar el nm si dupa ce a pus labuta pe tn, adica dupa casatorie nici ca mai vezi lumina zilei, asta bineinteles daca nu ai rabdare sa al convingi ca ai dreptul la viata). putine sunt femeile care au rabdare sa le explice astora ca suntem egali si sa insiste asupra subiectului pana al canving pe musulman care a fost crescut de mama lui ca si un om egal cu o divinitate(ca mine nu exista mai dastept decat d-zeu-asta imi spunea sotul meu acum 6 ani si ceva cand ne-am cunoscut. iti spun toate astea ptr ca si hindusii sunt crescuti la fel ca si musulmanii). daca crezi ca ai rabdarea necesara sa al convingi pe om ca esti egala cu el si nu el egal cu d-zeu iar tu nimic insemnat si fara valoare pe aceasta lume si ca esti langa el sa iti faci datoria de sotie(mancare, spalat, calcat, eventual si un copil 2 de care sa te ocupi cu mare grija)iar el sa te iubeasca asa cum esti sa nu incerce sa te schimbe(ei incearca din rasputeri sa isi traga sotiile in religia lor) si ceea ce este zic eu foarte important este ca daca te iubeste si vrei ca totul sa fie bn convinge-l sa traiasca in romania ca daca pleci cu el in india iti promite marea cu sarea si cand ajungi acolo s-ar putea sa ramana totul in stagiul de promisiune pana faci un copil sa se asigure el ca nu mai pleci si apoi vai de tn(cunosc cazuri). ei nu isi ies din cuvantul tatalui lor niciodata si ptr ei familia din care provin e lucru sfant pe lume. eu am procedat altfel, l-am facut sa ma iubeasca si cand au venit cerintele mai sus mentionate m-am facut ca nu le aud si le-a tot repetat saracul pana cand s-a saturat si a vazut bineinteles ca nu are cu cine iar dupa nasterea fiului meu a incercat din nou in fel si chip sa ma faca sa imi schimb religia eu am tinut-o in continuare pe a mea si atunci sa pus pb despartirii(daca nu te faci musulmanca nu mai stam imprreuna)mi-am luat copilul si am plecat apoi i-a trimis avocatul meu actele de divort(toate astea s-au intamplat in romania)dupa care nu mai stia omul cum sa se poarte ca sa nu sparga oul(asta a si fost intentia) ne-am impacat si iata suntem impreuna de 6 ani si 4 luni avem un baietel de 2,6 aniun scumpic iar tatal lui ne iubeste asa cum suntem.de plecatul la ei, iti spun ptr ca am fost in vizita, nu te sfatuiesc ptr ca acolo orice ai vrea sa faci tu din el nu iti iese ptr ca influenta fam e ff mare, saracie lucie cum spun si ceilalti de pe site si caldura mare,un roman nu poate trai acolo(tot timpul anului peste 40 de g) deaceea exista si atat de multe boli la ei si cei mai multi rahitici din lume... asa ca papusa, fiecare isi cunoaste capacitatile de a suporta sau de a prelua conducerea lucrurilor in anumite situatii si deci decizia nu o poti lua decat tu.te sfatuiesc insa sa nu te lasi pacalita de amabilitatea lui de la inceput cum au facut sute de romance si au ajuns vai de capul lor...pupici!!! multumesc pt sfat, poate ca voi avea nevoie la un moment dat, acum insa, nu!.... povestea s-a incheiat, cu lacrimi in ochi, si pt mine si pt el, cateva clipe de tacere si un ignore.... ata ete, se mai intampla.... nu regret nimic!... oricum eu am principiile mele, si clar, nu ma va calca nimeni in picioare.... imi voi pastra si religia, pt ca ortodoxa m-am nascut, si imi voi pastra si numele de fata... clar! merci:* |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 02:49 |
||
De la: roxi_berzi, la data 2011-06-17 02:49:14De la: acristinanico, la data 2011-04-12 00:13:59printesica mica bine faci ca intrebi... eu sunt casatorita de 6 ani cu un musulman din sudan si in primii 3 ani lucrurile nu au fost deloc roz. e greu sa ai scoti din ideile lor despre femei "serviabile",(tu faci totul ptr el iar el nm si dupa ce a pus labuta pe tn, adica dupa casatorie nici ca mai vezi lumina zilei, asta bineinteles daca nu ai rabdare sa al convingi ca ai dreptul la viata). putine sunt femeile care au rabdare sa le explice astora ca suntem egali si sa insiste asupra subiectului pana al canving pe musulman care a fost crescut de mama lui ca si un om egal cu o divinitate(ca mine nu exista mai dastept decat d-zeu-asta imi spunea sotul meu acum 6 ani si ceva cand ne-am cunoscut. iti spun toate astea ptr ca si hindusii sunt crescuti la fel ca si musulmanii). daca crezi ca ai rabdarea necesara sa al convingi pe om ca esti egala cu el si nu el egal cu d-zeu iar tu nimic insemnat si fara valoare pe aceasta lume si ca esti langa el sa iti faci datoria de sotie(mancare, spalat, calcat, eventual si un copil 2 de care sa te ocupi cu mare grija)iar el sa te iubeasca asa cum esti sa nu incerce sa te schimbe(ei incearca din rasputeri sa isi traga sotiile in religia lor) si ceea ce este zic eu foarte important este ca daca te iubeste si vrei ca totul sa fie bn convinge-l sa traiasca in romania ca daca pleci cu el in india iti promite marea cu sarea si cand ajungi acolo s-ar putea sa ramana totul in stagiul de promisiune pana faci un copil sa se asigure el ca nu mai pleci si apoi vai de tn(cunosc cazuri). ei nu isi ies din cuvantul tatalui lor niciodata si ptr ei familia din care provin e lucru sfant pe lume. eu am procedat altfel, l-am facut sa ma iubeasca si cand au venit cerintele mai sus mentionate m-am facut ca nu le aud si le-a tot repetat saracul pana cand s-a saturat si a vazut bineinteles ca nu are cu cine iar dupa nasterea fiului meu a incercat din nou in fel si chip sa ma faca sa imi schimb religia eu am tinut-o in continuare pe a mea si atunci sa pus pb despartirii(daca nu te faci musulmanca nu mai stam imprreuna)mi-am luat copilul si am plecat apoi i-a trimis avocatul meu actele de divort(toate astea s-au intamplat in romania)dupa care nu mai stia omul cum sa se poarte ca sa nu sparga oul(asta a si fost intentia) ne-am impacat si iata suntem impreuna de 6 ani si 4 luni avem un baietel de 2,6 aniun scumpic iar tatal lui ne iubeste asa cum suntem.de plecatul la ei, iti spun ptr ca am fost in vizita, nu te sfatuiesc ptr ca acolo orice ai vrea sa faci tu din el nu iti iese ptr ca influenta fam e ff mare, saracie lucie cum spun si ceilalti de pe site si caldura mare,un roman nu poate trai acolo(tot timpul anului peste 40 de g) deaceea exista si atat de multe boli la ei si cei mai multi rahitici din lume... asa ca papusa, fiecare isi cunoaste capacitatile de a suporta sau de a prelua conducerea lucrurilor in anumite situatii si deci decizia nu o poti lua decat tu.te sfatuiesc insa sa nu te lasi pacalita de amabilitatea lui de la inceput cum au facut sute de romance si au ajuns vai de capul lor...pupici!!! bafta in continuare si nu te lasa calcata in picioare de un barbat!... ma bucur pt tine! |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 02:50 |
||
De la: mikystix, la data 2011-04-28 11:06:39Intradevar, in india mult aur si multa saracie in acelasi timp, dar chiar nu ii inteleg pe aceia care spun ca femeia va fi schimbata pe o vaca in india sau pe o camila in tarile arabe. De ce nu vreti sa recunoasteti, la noi tot barbatul de la tara isi mai inseala mandra la bautura cu vreo capra sau vreo oaie hai ca esti tare:)))))....jur, ma faci sa rad cu lacrimi la ora asta:)))):P.....dar... e adevarat ce spui, cunosc cazuri=)))).... merci:* |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 03:01 |
||
De la: healthy007763, la data 2011-05-06 01:40:37Buna ,sunt intr-o situatie asemanatoare...cred ca m-ai putea ajuta :) de unde spuneai ca esti?? ceau, eu sunt din timis:D.... dar nu mai am probleme de genul... vb aia "m-am cumintit"(pana data viitoare).... doamne feri, sper sa nu se mai intample:))))... daca te pot ajuta cu ceva, lasa-mi un msg pe contul kudika si facem schimb de id-uri:P |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 03:04 |
||
De la: ajjna, la data 2011-04-12 00:24:22Ps 2: Sunt multi barbati romani (aici pe forum, fara sa vorbesc de alt-undeva) care nu stiu notiunea de respect. Umila mea parere: in conditiile in care tu raspunzi,....cum raspunzi, unei femei, pe care nici macar nu o cunosti, si care a pus o intrebare (cat e ea de prostuta,sau nu,da?) pe un site, mie imi pui mari semne de intrebare la categoria cum vorbesti prietena ta, cu mama ta? merci merci.... esti super.... ai pus punctul pe i, like it:P.... nu mai tin legatura cu el, sincer, crede-ma ca nici nu am citit tot ce mi s-a scris, nesemnificativ....dupa mai bine de 2 luni am intrat din nou pe blog sau forum, ce d-zeu o fi asta, pt ca aveam prea multe mail-uri si vroiam sa vad care cum ma mai facut:)))... sunt de aceasi parere cu tine:D... ai grija de tine ... sa-mi mai scrii:* |
||
|
roxi_berzi Postat pe 17 Iunie 2011 03:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| casatorii intre doi frati cu doua surori | 59 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:34 |
| Relatia imposibila din cauza banilor | 26 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:41 |
| Numai stiu ce sa cred... | 8 | De la: northstar 27 Martie 2010 16:13 |
|
|
||
| cum sa-l fac sa nu sufere? | 19 | De la: MaraDonna 14 Septembrie 2009 20:35 |
| am nevoie de sfaturi | 17 | De la: Eva32 31 Iulie 2011 00:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.