Mai multe
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-27 11:37:27ok...sorry ca nu am mai scris ieri dimineata, dar...a aparut o mica problema! Draga de tine, chiar imi pare rau de experienta prin care ai trecut, desi tot ai invatat ceva. Acum revino-ti ca nu-i un capat de tara, dar ia aminte pe viitor. Cand se spune "te iubesc" prea repede, nu mai vorbesc de cerere in casatorie virtuala, ceva pute rau. Oricum, sa nu cumva sa ajungi precum unele dintre cele care ti-au raspuns aici (si care nu se mai opresc :)) ) sa generalizezi despre poporul indian, spuanand ca toti sunt la fel. |
||
|
rashela Postat pe 27 Martie 2011 20:36 |
||
|---|---|---|
Stick, imi pare rau. Stiam eu ca ceva nu miroase a bine. Permite-mi sa-ti dau un sfat: esti o fata desteapta, vesela..nu mai cauta relatii pe net.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 27 Martie 2011 20:41 |
||
gata???s-a sfarsit???oofff chiar imi pare rau...sper ca ai invatat ceva din asta si data viitoare sa nu mai te increzi in nici un baiat de pe net....pupici..
|
||
|
|
||
|
roscatika23 Postat pe 27 Martie 2011 20:50 |
||
|
buna iti raspund eu ca am si eu un astfel de prieten si sincer e identic cu ceea ce spui tu,doar ca el e din pakistan.Este o decizie grea nu am ce zc si nu cred ca e chiar adevarat in tot ce spun ei adik sincer vine el in romania pt tn?:S eu nu as crede .........tot ce stiru ca religia asta a lor e cam naspha,ei isi iau nevestele ca pe niste slugi si apòi fc ce vor..............sincer un roman mai bn ..................dar poate fi si indianul tau sincer de ce nu?????????????:P |
||
|
gabrielastefana Postat pe 27 Martie 2011 21:31 |
||
| Poate voi gresi. Dar inainte de a face un pas in acest fel, este bine de stiut de ambele parti : a) daca ajung sa vorbeasca (au ales o limba comuna), la inceput PRIETENIE; b) sa se cunoasca, citus de putin - unul pe celalal - in toate domeniile: activitate profesionala, ce familii au (casatorit, fost casatorit - divortat, vaduv -, necasatorit) ; religia care o are fiecare - renuntare a unuia dintre ei, la religia pe care o au, sau daca ajung la o intelegere de a avea si a respecta ambele religi -; c) intilniri de a se cunoaste - fata in fata - ca pe internet se pot face tot felul de incurcaturi ; daca au trecut de aceste puncte importante, atunci pot decide ce au de facut. In asemenea cazuri, NU SE DAU SFATURI, CARE SA FIE CAPITALE. Urez succese la gindire limpede si nu fortata. Cu respect Dan, Bacau. | ||
|
kudika087760 Postat pe 27 Martie 2011 21:40 |
||
| eu zic sa nu te incurci cu indian..ei vor doar sa vina in Europa si de aia sunt dornici de o casatorie..dar respectul lor pt o femeie e egal cu 0..deci ai grija..toti vor sa se casatoreasca doar de dragul actelor..sa scape de saracia din India.. | ||
|
lia4umylove Postat pe 27 Martie 2011 21:40 |
||
|
nu inteleg ce importanta are, in afara de imprejurari si prejudecati lumea nu poate sa ti dea sfaturi cu adevarat. nimeni nu l cunoaste, decat tu. si in general, eu cred ca nu e rau sa te ncurci cu oricine , indiferent de orice, sau de ce ar spune oricine, cat timp te face sa te gandesti la ea fara sa vrei, simti ca ti e dor, simti ca o vrei, restul se numesc doar imprejurari, si nu conteaza. nu exista nu pot, exista doar nu vreau. sau mai rau , sa n ai curajul sa vrei. sa simti e singurul lucru care ti ramane, iar cand se ntampla, e .... e
|
||
|
rockk Postat pe 27 Martie 2011 21:53 |
||
De la: lia4umylove, la data 2011-03-27 21:40:29eu zic sa nu te incurci cu indian..ei vor doar sa vina in Europa si de aia sunt dornici de o casatorie..dar respectul lor pt o femeie e egal cu 0..deci ai grija..toti vor sa se casatoreasca doar de dragul actelor..sa scape de saracia din India.. Eh,egal cu 0 pe naiba,bun ca ne respecta pe noi romanasii nostrii mai mult.La ei nu cred ca e batuta femeia si jicnita mai mult ca la noi.Ca nu le ia in seama, parerile si alte chestii, asta e alta mancare de peste.Si la noi sunt femei care barbatii nu da 2lei pe ele.Nu trebuie sa fim chiar asa rai(ca glumim si facem haz de necaz e o chestie) .Pana la urma fiecare natie isi are ,,regulile iei",vrem nu vrem trebuie sa ne acceptam (toti) asa cum suntem.Ei sunt indieni, noi romani,nu avem cu sa traim dupa regulile lor si nici ei dupa a noastre.Doar care vrea poate.
|
||
|
Valy90 Postat pe 27 Martie 2011 22:00 |
||
|
buna.eu iti spun din proprie experienta ca sunt niste barbati de nota 10,cand e vb de respectat femeile,sa nu faci niciodata comparatie intre ei si arabi,nu se compara fata mea ,eu am avut o relatie cu un indian hindus,2 ani,este adevarat sunt virgini,este adevarat pun pret f f f mult pe familie,daca sunt 9 frati, 9 frati cu neveste si cu copii stau in casa parinteasca si au grija de parinti toata viata!nu este adevarat ca put,si acum sa fim sinceri decate ori nu ai fost in autobuzele noastre si a ridicat unu mana sa se tina de bara si ai dat pe spate?si noi romani putim daca nu ne spalam ,asa sunt si ei,la unii care abuzeaza de curry(mancarea lor traditionala)le miroase pielea mai mult cand transpira f rau din cauza ca curry-ul acesta are f multe condimente si este f iute.Da sunt f f uniti si asta am apreciat intodeauna la ei ,nu exagerat de uniti cum au spus altii ,se ajuta intre ei cu orice nu conteaza ca e vb de bani sau un sfat,si asta nu cred ca e un lucru f rau,da India e o tara saraca din cauza populatiei f f exagerata ca nr,dar crede-ma pe cuvant ca au un suflet de milioane si daca o sa ai o relatie cu el RELATIE am zis nu casatorie o sa fii cea mai fericita femeie din lume,stiu sa iubeasca f mult ,sa respecte ,sunt tandri,pasionali,nu se dau in spate la treburile gospodaresti(ca uni dintre romanasi nostri TU ESTI FEMEIE TU FACI CURAT).CASATORIE nu sunt sigura ,eu nu am avut noroc cu toate ca ne-am iubit extraordinar de mult,dar asa cum am zis pun pret pe familie f mult,si daca mami si tati a zis NU pai este NU.ca sa te fac sa intelegi a zis MAI BINE VAD LACRIMI IN OCHII TAI DECAT IN AI MAMEI MELE!sunt 6 ani decand nu mai suntem impreuna eu sunt maritata el este insurat DAR inca imi trimite un mesaj de ziua mea si imi spune: LA MULTI ANI!TE AM IUBIT MULT,DAR ACUM TE IUBESC ENORM DE MULT!au fost clipe extraordinare si nu regret nimic.eu iti spun succes tu poate o sa ai noroc. P.S:si nu este adevarat ca "S-AU CHINUIT TOATA NOAPTEA"SI EU SI EL AM FOST VIRGINI SI NU A FOST MARE CHIN A FOST IUBIRE SI INVAT! |
||
|
gabreilla Postat pe 27 Martie 2011 23:10 |
||
De la: gabreilla, la data 2011-03-27 23:10:05 Hai, nu zau! Stii tu mai bine decat ce mi-au auzit mie urechile, adica ce a povestit fata cu gurita ei, urechilor mele. "Nu e adevarat"! HAI, NU ZAU!! Ai fost cu ei in camera si le-ai auzit si urmarit actiunea. Mai frate, terminati cu genul asta de comentarii ca mi-e greata. Puteti spune ca VOUA nu vi s-a intamplat asa, ca VOI nu stiu ce si nu stiu cum, dar nu mai spuneti ca nu-i adevarat ca-mi sare mustarul la asemenea replica. |
||
|
rashela Postat pe 27 Martie 2011 23:25 |
||
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-27 11:52:30De la: elda_2oo5_yahoo_com, la data 2011-03-27 11:14:11Fata naiva mai esti!....Cum poti sa crezi ca isi va lasa familia si va sta in ROMANIA!...Mai ales ca fratele lui a murit si a ramas singurul baiat din familie!...Crezi ca vei fi primita cu bratele deschise sau privita bine de ai lui?............- N I C I O D A T A -!!!!...Virtualul iti poate oferii multe surprize!....Daca a juns sa te ceara de nevasta pe intrenet.....inseamna ca ,,L-AI INCALZIT RAU DE TOT"!....Azi i-ai aratat un san,maine o coapsa...si uite asa a ajuns omul sa te ceara toata!...M-ai vorbesc si altele pe internet...si nu sunt cerute de neveste!....Stim si noi cam ce se intampla cu virtualul!..Nu incerca sa faci pe nevinovata.....chiar novice nu esti!...La anii tai esti deja ,,VERSATA"!...Tine-o tot asa si vei ajunge ...-DEPARTE-!...Faci parte din generatia de azi!...Toate sunteti tinere si nelinistite,dornice de afirmare.nu conteaza cum si ce riscuri va asumati....munca e grea,mai usor e sa va ridicati poalele in cap .....cu sau fara studii superioare...important e sa va atingeti scopul!....In ziua de azi....TOATE AVETI STUDII SUPERIOARE!....Intrati bou si iesiti vaci....Nu se invata mai nimic!....Patalamaua conteaza...si la sfrasit va bateti pe posturi cu cei care au invatat pe rupte!...Habar nu aveti cate urechi aveti in cap!...Trebuie sa vi le numarati!....Speri ca vei fi ,,MARE PATROANA LA FABRICA LUI DE CHIMICALE"!.... ahhh...ce ai mai pus-o la punct ...saraca...parca ea nu ai fi femeie...:-j
|
||
|
aryadnna_dulsy Postat pe 27 Martie 2011 23:30 |
||
De la: aryadnna_dulsy, la data 2011-03-27 23:30:15De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-27 11:52:30De la: elda_2oo5_yahoo_com, la data 2011-03-27 11:14:11Fata naiva mai esti!....Cum poti sa crezi ca isi va lasa familia si va sta in ROMANIA!...Mai ales ca fratele lui a murit si a ramas singurul baiat din familie!...Crezi ca vei fi primita cu bratele deschise sau privita bine de ai lui?............- N I C I O D A T A -!!!!...Virtualul iti poate oferii multe surprize!....Daca a juns sa te ceara de nevasta pe intrenet.....inseamna ca ,,L-AI INCALZIT RAU DE TOT"!....Azi i-ai aratat un san,maine o coapsa...si uite asa a ajuns omul sa te ceara toata!...M-ai vorbesc si altele pe internet...si nu sunt cerute de neveste!....Stim si noi cam ce se intampla cu virtualul!..Nu incerca sa faci pe nevinovata.....chiar novice nu esti!...La anii tai esti deja ,,VERSATA"!...Tine-o tot asa si vei ajunge ...-DEPARTE-!...Faci parte din generatia de azi!...Toate sunteti tinere si nelinistite,dornice de afirmare.nu conteaza cum si ce riscuri va asumati....munca e grea,mai usor e sa va ridicati poalele in cap .....cu sau fara studii superioare...important e sa va atingeti scopul!....In ziua de azi....TOATE AVETI STUDII SUPERIOARE!....Intrati bou si iesiti vaci....Nu se invata mai nimic!....Patalamaua conteaza...si la sfrasit va bateti pe posturi cu cei care au invatat pe rupte!...Habar nu aveti cate urechi aveti in cap!...Trebuie sa vi le numarati!....Speri ca vei fi ,,MARE PATROANA LA FABRICA LUI DE CHIMICALE"!.... (nu ar fi)scz...e tarziu...somnul...
|
||
|
aryadnna_dulsy Postat pe 27 Martie 2011 23:31 |
||
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-25 11:11:42scuza-ma, dar sunt prea obosita si cred ca ma pun la somn:D.....da, deseara ii voi cunoaste oficial familia si chiar sunt curioasa ce fete v-or face! pt ca am vb mai devreme cu el si nu sunt de acord cu relatile la distanta si legaturi pe internet, dar pana la al avea in fata mea, mai e! nu stiu ce se v-a intampla, dar va anunnt maine dimineata, oricum bafta mie, sa fac impresie buna...sau cine stie:)))....va las, mai vb maine....ma striga patul!b'bye si merci de mesaje chiar si pt cele rautacioase:P v-or relatile al avea v-a intampla Spuneai ca ai studii superioare si cunosti foarte bine limba romana... Serios?
|
||
|
hanelorew Postat pe 27 Martie 2011 23:34 |
||
| Ma numesc Gabi. Am fost in India anul trecut. Am avut un prieten indian. Daca chiar vrei sa sa stii cateva chestii despre indieni, hindusi adresa mea de mail e gabi_rut@yahoo.com. Astept sa-mi scrii. E foarte important sa stii macar chestii de baza de-ale lor inainte sa-i dai un raspuns indianului amorezat. | ||
|
kudika140784 Postat pe 27 Martie 2011 23:42 |
||
De la: kudika140784, la data 2011-03-27 23:42:44Ma numesc Gabi. Am fost in India anul trecut. Am avut un prieten indian. Daca chiar vrei sa sa stii cateva chestii despre indieni, hindusi adresa mea de mail e gabi_rut@yahoo.com. Astept sa-mi scrii. E foarte important sa stii macar chestii de baza de-ale lor inainte sa-i dai un raspuns indianului amorezat. E foarte important sa citesti mai mult decat primul post dintr-un topic. Nu mai are nevoie de sfaturi despre indieni, intrucat s-au despartit. ps. Si e la fel de important sa nu iti mai lasi adresa de email in vazul tuturor. Pe urma va plangeti ca, nu stiu pe ce site-uri rau famate, v-ati gasit mailul si datele personale si ca va invadeaza in mess tot felul de indivizi. |
||
|
rashela Postat pe 27 Martie 2011 23:47 |
||
|
Draga mea, Cred ca tu simti deja ce ai de facut,desi ti-e teama. Lasa-l sa vina in Romania,cu siguranta are bani altfel nu si-ar permite. Doar dupa o perioada impreuna cu el,i ti vei da seama ce fel de om e. Poti sa-l vizitezi apoi in India, si te mai hotarasti tu pe parcurs. Nu te stresa,nu te forteaza nimeni sa decizi intr-o zi,poti sa-i spui si lui ca ai nevoie de timp sa-l cunosti,... Romanii sunt in general rasisti,deoarece nu au trait cu alte natii si nu accepta pe altii, asa ca nu te lua dupa vorbe..... E adevarat ca e mizerie in India,dar e si bogatie,si cel mai mult conteaza persoana respectiva,si caracterul ei. Nu te lua dupa vorbe,si nici nu te arunca orbeste cu capul inainte. Da-ti putin timp ca sa-l cunosti,sa va intalniti,si sa petreceti ceva timp impreuna,abia atunci vei putea decide. Mult noroc i-ti doresc! Eu sunt casatorita cu un tip pakistanez,musulman,traim in Anglia,am locuit si in Pakistan o perioada,si pot sa zic dupa mai bine de 10 ani de cand suntem impreuna,ca e un om minunat si nu-mi pare rau ca l-am cunoscut si ca sunt cu el. |
||
|
anca41 Postat pe 28 Martie 2011 00:03 |
||
| Nu am citit chiar toate postãrile, decît cele de la început, dar indiferent ce vei alege -sã fii cu el sau sã-l uiþi, doar atît îþi recomand: nu rãmîneþi în Romania! Aici el va fi tratat ca un þigan, adicã foarte nasol, din simplul motiv cã românii sunt cel mai rasist popor din Europa, cred... În general noi, românii avem imopresia cã le suntem superiori tuturor care au alte obiceiuri, alte tradiþii, altã religie decît religia oficialã a românilor, ortodoxia, º.a.m.d. Deci, cu regret spun, suntem cam încuiaþi. Dacã eºti o minte deschisã, ºi dacã ai norocul ca ºi el sã fie la fel, nu conteazã dacã e indian sau chinez, puteþi fii fericiþi împreunã. În fond ORICE cãsnicie e un munte de compromisuri. | ||
|
Alina_Ml Postat pe 28 Martie 2011 00:49 |
||
| Eratã: ''impresia'', nu ''imopresia'' ºi ''celor'' între ''tuturor'' ºi ''care''. | ||
|
Alina_Ml Postat pe 28 Martie 2011 00:53 |
||
| Buna ziua tuturor,Ma adresez asa pentru ca raspunsul meu se vrea unul general,vizavi de toti acei care se gindesc la relatii matrimoniale cu persoane din culturi diferite.Din experienta mea,care traiesc intr-o tara cu un multiculturalism foarte dezvoltat,dar mai ales din ceea ce am intilnit in excercitarea profesiei,pot sa spun ca n-am intilnit pina acum, o relatiei de genul amintit mai sus care sa dainuie.Trebuie sa va ginditi,ca oricit de mare ar fi legatura dragostei intre doua persoane din culturi diferite,ea se va eroda foarte rapid pentru ca deosebirile de tot felul va sunt potrivnice.Stiu ca dupa o perioada de timp care poate fi mai lunga sau mai scurta,depinde de interesul si sacrificiul amindorora,relatia moare pentru ca din start a plecat cu un mare handicap.Iar acum ca o exemplificare la subiectul enuntat,pot sa spun ca am discutat cu un coleg punjab despre cum vede el familia si-mi spunea ca de la bunicul lui,care traieste in India a invatat ca femeia trebuie sa fie desculta si mereu cu burta mare,ca sa nu ridice pretentii prea mari.Mie mi se pare destul de elocvent acest raspuns.S-auzim numai de bine. | ||
|
Steff_56 Postat pe 28 Martie 2011 03:12 |
||
De la: Steff_56, la data 2011-03-28 03:12:12.Iar acum ca o exemplificare la subiectul enuntat,pot sa spun ca am discutat cu un coleg punjab despre cum vede el familia si-mi spunea ca de la bunicul lui,care traieste in India a invatat ca femeia trebuie sa fie desculta si mereu cu burta mare,ca sa nu ridice pretentii prea mari.Mie mi se pare destul de elocvent acest raspuns.S-auzim numai de bine. Daca mesajul ar fi avut un alt final, ar fi fost exact ce trebuia pentru un asemenea caz (si altele asemanatoare). Dar sa vii sa spui ca raspunsul UNUI SINGUR OM este elocvent pentru o intreaga natie, mi se pare prea mult. Reduce mesajul tau la ceea ce s-a spus deja, sub o forma sau alta, in toate interventiile de pana acum, de pe acest topic. Adica nimic in plus, nimic nou. Si e foarte surprinzator cum, o persoana care sta intr-o tara "cu un multiculturalism foarte dezvoltat", nu si-a dat seama pana acum ca nici macar degetele de la o mana nu sunt la fel, ce sa mai vorbim de un miliard de oameni care bantuie pe intreaga planeta, care sunt educati in diferite scoli ale lumii, care si-au schimbat pana si religia s.a.m.d. ps. ai citit TOT ce s-a postat aici? Sunt si cazuri care-ti darama toata teoria (si experienta). |
||
|
rashela Postat pe 28 Martie 2011 03:37 |
||
|
Buna fetele, Eu am lucrat cu indieni, si am ramas cu o parere proasta. Din cei cunoscuti de mine pot spune ca am cunoscut vreo doua persoane de treaba , dar restul, exact cum spuneau si celelalte fete, ipocriti, rai si inputiti de nu puteai sa stai in acelasi loc cu ei.Badarani, la o petrecere indiana, prima si ultima de altfel, m-am imbracat in indianca, eram prietena cu o fata, ei au inceput sa sara ca niste draci(deh, asa e dansul lor) si miroseau ingrozitor si nu tineau cont de ceilalati oameni , calcau pe picioare,,,,,,,,,radeam cu celelalte romance, cand era indian party, eu le ziceam , no thank you, mai bine ma culc. Din celelalte doua pesoane, la unul am fost la nunta in Brasov, a luat o romanca, colega de-a mea......... Ce as face eu in locul tau, as astepta sa vina el aici in vizita, sa vad cum ma inteleg cu el si m-as duce in vacanta la el sa vad viata de acolo,,,,,,,,,,,si apoi daca dragostea-i mare iar el are bani, tu vei fi o doamna, ca asa e la ei, civilizatia vine odata cu banii.Cei saraci sunt si ai dracului si mai inapoiati. |
||
|
kudika312300 Postat pe 28 Martie 2011 08:27 |
||
|
Scuze fetele, am sarit o pagina si nu am fost informata ca s-a sfarsit relatia virtuala.In orice caz sugestia mea de-al vedea pe teritoriul tau si pe al lui ramane valabila pentru urmatoarea iubire. Am alta sugestie: iesi in parc sau oriunde , fii senina si vei gasi un baiat, real. |
||
|
kudika312300 Postat pe 28 Martie 2011 08:46 |
||
|
nu stiu prea multe de relegia lor, dar indienii au un miros specific..si nu e unul placut.. Asa ca pana nu petreci mai mult timp cu el, face to face sau sa ii vizitezi casa sa vezi nu cred ca ar tre sa iti faci vreo iluzie. S-ar putea sa nu poti tolera mirosul specific |
||
|
chitur Postat pe 28 Martie 2011 09:04 |
||
|
V-am citit si eu. O zi buna si o saptamana cat mai frumoasa. IUBITI-VA MULT! |
||
|
rubyn Postat pe 28 Martie 2011 10:46 |
||
| buna.asteapta sa vina in tara sa vezi ce fel de om este.eu am avut o relatie cu un indian dar era scolit cum spun fetele ,are o afacere in romania,si am fost foarte fericiti timp de 8 ani dar nu a fost sa fie.nu era imputit chiar curat si domn. | ||
|
oanaalexa_grace Postat pe 28 Martie 2011 12:09 |
||
| Buna, in urma cu 2 ani am vent in Anglia cu sotul meu la varul lui.desi teoretic aceasta tara n- ar trebuii sa aibe nici o legatura cu India,iata ca are.locuiesc la 10 mile distanta de londra iar in acest oras sa vezi un englez este o ratitate.acest oras este orasul indienilor,nici nu-ti imaginezi ce soc am avut cand am venit aici.nu aveam o situate financiara buna si a tb sa locuiesc in casele indienilor impreuna cu ei.vreau sa-ti spun ca suntem dezgustati de ei.desi traiesc aici de zeci de nu s-au emancipat deloc.sunt incredibil de mizerabili,nici pana acum nu au invatat ca intr-o societal civilizata oamenii cand mananca folosesc furculita si nu degetele.sunt incredible de needucati si probable din cauza ciudatelor condimente pe care le folosesc la mancare pielea lor are un miros oribil si nu numai.acum mi-am inchiriat o casa unde locuiesc doar cu sotul meu insa inaintea noastra a stat o familie de indieni.crede-ma,2 saptamani mi-au trebuit sa pot scoate din casa mirosul ala al lor oribil..si nici foarte inteligenti nu sunt,si daca te gandesti bine n- au cum sa fie,ei nu sunt scoliti si Mai e o vorba care e foarte adevarata:cand au venit indienii prima data in Europa si au vazut wc-ul au pus flori in el ca n-au stiut ce este.Asa ca Iti dau un sfat din inima...vei avea o vista ffffff chinuita si grea daca o sa ajungi sa te marti cu el si sa pleci in india.India si Romania(Asa cum spun multi ca e tara aia) traiesc in lumi fffffffffffff diferite.ai grija de tine. | ||
|
alina_elena_dumitru Postat pe 28 Martie 2011 12:41 |
||
|
iti pot vorbi din propria experienta.cel mai bine e sa va vedeti fata in fata.nu visa inainte lasa totul lejer la voia intamplarii dak este sa fie va fi(tine cont de faptul k ink vb pe internet).si eu vb cu un indian tot pe net de 1 an si 3 luni zi de zi.ink nu ne-am intalnit deoarece doresc sa vb cat mai mult sa stiu exact cu ce fel de persoana vb.la randul meu si eu am fost ceruta in casatorie intr-un an sau intamplat multe ne-am certat ne-am impacat dar nimic grav.in tot acest timp nu mi-am facut nici un plan serios pt k nu vreau sa complic situatia si mai mult.dupa aceasta perioada de vb zi de zi de la 4 la 7-8 seara am decis k este momentul sa vina sa ne cunoastem mai bn.parintii lui ma cunosc,parintii mei il cunosc chiar si bunica mea l-a vazut la web.nu poti cataloga toti oamenii la fel ,parintii lui sunt deschisi si chiar ma plac(posibil pt k si unchii lui locuiesc in londra si sunt mai europenizati nu stiu exact dar mama lui chiar a venit la web si mi-a zambit).fiecare dintre noi am facut video cu diferite activitati si sarbatori si ne-am trimis reciproc .ne-am cunoscut familiile prin mici filmulete.in acest an am avut ocazia sa ne spunem ce sarbatoare este in ziua respectiva si ce traditii respecta.la fel am facut si eu am prezentat Craciunul,Pastele si restul sarbatorilor.de Craciun am avut surpriza sa aful k toata familia lui s-a reunit si chiar aavut brad impodobit. am invatat chiar si cateva cuvinte si propozitii . este o familie deschisa dar intotdeauna trebuie sa fii precauta asa k sfatul meu este sa fii atenta sa-l intrebi tot ce vrei sa stii ,informeaza-te despre religia lui si pune-i intrebari pt a te lamuri mai clar app de religie nu e nevoie sa renunti la religia ta ,va puteti casatori dar fiecare sa se roage la Dumnezeul lui iti doresc mult succes! |
||
|
kudika127378 Postat pe 28 Martie 2011 12:45 |
||
De la: rockk, la data 2011-03-27 21:53:01nu inteleg ce importanta are, in afara de imprejurari si prejudecati lumea nu poate sa ti dea sfaturi cu adevarat. nimeni nu l cunoaste, decat tu. mai rockk ce optimist ai devenit tu dintr-o data
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 28 Martie 2011 13:39 |
||
Mdea am observat si eu ca sunt unii care nu mai stiu cum sa faca oamenii prosti sau mia stiu eu cum, ca au avut incredere in cine nu trebuia, dar da-le doua zile si sa vezi ce-si schimba discursul.... Si apoi pozeaza in sfinti!
|
||
|
kudika_pudika Postat pe 28 Martie 2011 13:48 |
||
| Ooooooooooo, Doamne! nu ai mai gasit barbati pana in India ? am vazut ceva asemanator la tv, l-a cunoscut pe net, cand s-a dus in India , avea nu stiu cate neveste.E plina lumea de barbati- sfatul meu este - reorienteaza-te | ||
|
atena2000 Postat pe 28 Martie 2011 13:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Il iubesc dar nu stiu ce sa fac ca sa ma iubeasca si el | 11 | De la: kudika_8281 24 Iulie 2012 16:33 |
| Relatii mai intime intre vecini exista ? | 33 | De la: andreea_n_x 25 Martie 2010 11:23 |
| se mai merita?.. | 11 | De la: kametora83 30 Iulie 2009 12:00 |
|
|
||
| Suflete pereche | 11 | De la: akaroest 17 Februarie 2010 19:45 |
| un sfat va rog! | 9 | De la: Full_Metal_Jacket 23 Mai 2010 23:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.