Setari Cookie-uri

eu...romanca....el... indian:D...ce e de facut?

in india nu pleci just like that..........iti trebuie curaj......sa stii ca si ei au internet....tentatiile sant mari....faza cu venitul...e o posibilitate a lui de a fugi de india...cunosc ..prietena mea e in aceeasi situatie..
si ei se iubesc de vreo 8 ani buni ..solo pe internet.......
depinde de tine.ce vrei......e pre mare diferenza................din toate punctele...de vedere
kudika111630
Postat pe 27 Martie 2011 07:10
buna sa-ti bagi degetele pe gat si sa incepi sa vomiti!!!!!!!!!
kudika155098
Postat pe 27 Martie 2011 07:13
Nu-ti vinde sufletul!
Nu da Crestinismul pe idolii Orientului...
Gaseste-ti un crestin de pe la noi.
nsedreams
Postat pe 27 Martie 2011 07:17
si eu sunt in aceeasi situatie dar nu cred ca sunt oameni rai,stim cu toti ca ei sunt ma saraci decat noi dar daca te iubeste convingel sa stea el la noi.toti [majoritatea]de la ei sunt doctori sau ingineri sa isi caute de lucru la noi daca te iubeste cum il cheama?
stefaniafodor
Postat pe 27 Martie 2011 07:36
vrea si el o viza de romania...dupa aia tzushi in europa veche...care casatorie?
kudika353841
Postat pe 27 Martie 2011 07:51
nuuuuu te baga in asa ceva!!!!stii ca dupa 4 ani decasnicie totul se schimba;ce-ai sa faci atunci?
kudika152053
Postat pe 27 Martie 2011 07:53
pentru toti ce au raspuns in cel mai ,,curat stil romanesc"
va asigur ca nu tot ce ,,zboara se mananca"
ca si la noi,jeg,saracie,dar si reversul
asa ca.......sa nu ne mai dam mai civilizati decat suntem
ca nu da bine la CV
vilmaristul
Postat pe 27 Martie 2011 08:13
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????
Hellyanna
Postat pe 27 Martie 2011 08:17
Din pacate raspunsul nu-i defel simplu , si nici incurajator.Saracia si mizeria sunt la un nivel incredibil in India , si asta atat in sate izolate prin jungla dar si in cele mai mari orase.Eate drept ca au , in urma dominatiei britanice un lustru rar intalnit in Asia de sud dar asta e valabil doar pt cei din castele inalte.|Castele sunt la fel de prezente ca si acum cateva sute de ani. Daca GINERICA E DIN CASTA CELOR CE STRANG VACILE MOARTE DE PE DRUMURI , NU DOAR CA NU VA FACE NIMIC ALTCEVA TOATA VIATA ...DAR NICI URMASII URMASIOR NU VOR FACE ALTCEVA. nu mananca porc , vita , pui rareori la fel peste , asa ca ei sunt e fapt vegetarieni .De asemenea nu beau , dar se fumeaza la greu .Acest stil de viata , desi aparent sanatos , ii face slabi , vlaguiti si , ca o pata de culoare pot spune ca daca ai o discutie ma lunga de 30 de minute cu ungrup de 5 indieni , pe rand , cate unul din ei atipeste , fara ca vreunul din ceilalti sa-l ghionteasca sau sa observe macar!
singura sansa este ca ginerica sa fi studiat in Europa sau State , dar si asta daca a trait in afara unui grup de indieni . Si chiar si atunci , cand revine in familie este total supus tatalui sau fratelui mai mare , pana devine el capu familiei.Asta e valabil si pentru familiile bogate care au afaceri in lumea larga...inclusiv in Dubai sau Europa.
Sfatul meu este sa nu oficializezi nimic pana nu vezi tot ce este de vazut. si apoi , daca nu apartine castelor de sus , daca nu are studii afara ,o afacere care sa se intinda in afara Indiei ,te vei marita doar cu un tzigan-cu care seamana perfect-care vorbeste o engleza caraghioasa!
radumarin
Postat pe 27 Martie 2011 08:26
buna,m-a fascinat india si religia lor dintotdeauna,asa ca-ti voi spune ce stiu despre asta.hindusi se impart in caste,adicaun fel de ranguri in care se nasc.cea mai inalta casta este brahmani adica cea a politicienilor,preoti invatati.nu ai voie sa te casatoresti decat cu cineva din casta ta.daca ti-a promis ca te ia de nevasta,nu se va intampla in veci, iar daca o face,tot neamul lui il va repudia si isi va pierde casta.cea mai de jos casta sunt daliti adica cei de neatins(un fel de tigani)care fac cele mai de jos munci si de care toti se feresc.si daca calci pe umbra lor devii impur.chestia asta cu castele dateaza de mii de ani si va dura mii de ani fiindca ei sunt traditionalisti.candva am chat-uit si eu cu un indiam,ba mi-a trimis si un sari,dar ferestete sa faci o pasiune.viata acolo nu e ce vezi in filme si nimeni nu renunta la obiceiuri si familie ptr o idila, mai ales ca la ei casatoria e aranjata de parinti.uni chiar angajeaza detectivi particulari pentru a sti tot trecutul familiei viitoarei mirese,plus ca daca sotia in primi 5 ani nu face un baiat,soacra are dreptul sa-i dea foc(o stropeste cu benzina pe sari si ca din intamplare i-a luat foc imbracamintea in timp ce gatea.in india echo-ul in timpul sarcini este interzis fiindca daca e fata familia o obliga sa avorteze,fetele fiind considerate poveri fiindca le cresti si cand sunt mari si bune de munca,pleaca in casa socrilor si mai tb si zestre care iar e lege la ei,si mai sunt o mie de spus,dar asta e doar ca sa-ti faci o idee
LILLY74
Postat pe 27 Martie 2011 08:33
Pe net totul e posibil,dar stai calma ,gandeste,linisteste-te,totul ti se pare feeric pe net,realitatea e alta,nu crede in povesti siropoase,toti au acum un calculator si multi barbati duc de nas multe femei de nas.Nu crede tot ce se spune pe net.e o lume periculoasa a netului si multi o sa divorteze din cauza lui.
belami
Postat pe 27 Martie 2011 08:41
nu o sa te ia de nevasta in veci fiindca parinti hotarasc cu cine se insoara,el nu are nici un cuvant de spus
LILLY74
Postat pe 27 Martie 2011 08:42
Buna draga mea. Indian, arab, chinez, orice natie ar fi, totul depinde de educatie. de cum a fost crescut. Ca sa-i verifici sentimentele si sa vezi daca spune adevarul cerei sa vezi la camera pe cineva din familie, mama, tata sora, oricine. Apoi cere-i poze din orasul unde locuieste. daca ti iti place ok iar tu simti ceva, nu e un capat de tara daca te mariti cu el, dragoste sa fie. Inca ceva, religia, aici e problema, vezi daca-ti cere sa-ti schimbi religia, aici tot de tine depinde trebuie sa fii isteata. Sa stii ca cei in Orinet, India, etc, cand cer o femeie de nevasta sa fii convinsa ca spun adevarl, sunt altfel decat ai nostri. Eu sunt maritata cu un arab, si vreau sa-ti spun ce superrrrrrrrrrrrr, atent, istet, ma ajuta la treaba, are grija de mine, si inca ceva eu nu ma port ca femeile arabe, nu acopar capul cu batic, merg pe strada fara, doar ca ma imbrac decent, dar cum vreau. Nu am auzit poveste ca barbatii indieni ar fi violenti sau ceva rau. In consecinta, daca mai vrei sfaturi si consideri ca raspunsul meu te mutumeste, adresa mea de email este analia_rose2002@yahoo.com si mai vorbim
kudika366968
Postat pe 27 Martie 2011 08:47
buna .eu am o verisuoara castorita cu un indian cam de 5 ani au facut nunta acolo dar stau cam tot timpul in roamnia el e medic iar familia lui e una instarita .au noroc ca sau cunoscut aici in facultate si e mai usor sa o inteleaga , ca relatie familiala sunt total diferiti fata de noi .daca ai nororc sa fie din o familie instarita vei avea o gramada de servitori prin casa dar asta nu te va scuti de ai face ciaiul in fiecare dimineta si sa al servesti la pat la scumpa ta suoacra si va trebui sa traiesti cu ideia ca majoritatea din familiari lui nu te vor avea la suflet si te vor vedea ca un strain indiferent din ce clasa sociala fac parte ,daca sunt saraci sau normali e mai usor daca sunt bogati va trebui sa ai tot timpul escorta ca riscul de sechestru e mare .dar daca tu crezi in el si iti va demonstra ca merita de ce sa nu incerci .si ai grija cu nunta ca pe acolo se aduna cam 1600 de persuoane la nunta
valencianul
Postat pe 27 Martie 2011 08:51
De la: Barbie30_, la data 2011-03-23 12:43:16
De la: vitamina_c, la data 2011-03-23 12:37:18
De la: Valy90, la data 2011-03-23 12:34:49
De la: vitamina_c, la data 2011-03-23 12:33:05
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????


pentru mine India=saracie lucie, atata stiu!

de ce nu-l intrebi pe el tot ce vrei sa stii?


doamna vaca e respectata mai ceva ca femeile
si jegul e in floare


asa-i si pe asta cu vaca o stiam! deci sa-i spunem domnisoare ca n-ar fi ceva iesit din comun daca ar schimba-o c-o vaca!




emilia_motan
Postat pe 27 Martie 2011 08:57
parerea mea ar fi sa stai linistita in tarisoara ta si sa iti vezi de treaba, india este o tara murdara fara educatie , medici si etc , ce sa mai zic de religie daca esti ortodoxa( te inchini la chip cioplit?)

eu as zice PAS pt ca frumos sigur nu este printul tau( indienii din india sunt ca rromi nostri, poate ai nostri sunt mai frumosi decat ei, parerea mea ar fi sa stai linistita si sa ii spui sa nu vina




honey_31
Postat pe 27 Martie 2011 09:00
buna! traiesc in wiena...lucru care mia deschis okii,,am avut proasta inpresie ca indienii sant ca si tiganii nostri,dar avind colegi de scoala si lucru indieni,l-am inteles cultura si obiceiurile,nu m-am infundat in religia lor...dar sant oameni deschisi ca si romanii. intradevar ca in india este o tara frumoasa,alta religie si alta cultura,dar daca este scris in cartea mare ca tu al uibesti si tu poti sa te intelegi cu el,poti sa treci peste religia lui si nu te deranjaza .....care este problema???? problema este daca locuesti in romania!!! asta este problema acoio lumea te priveste alfel,,sant oameni harnici,si si romani pot fi harnici daca se uita toti la noi ca si la tigani...nu baga pe nieni in seama .tie sa ati fie bine....stiu ca sant saraci dar asta nu depinde de el saracia statului indian si cultura si obiceiurile cu care a fost crescut.....nu desconsidera pe nimeni,pt si noi santem destul desconsiderati peste tot. dar el ce zice???? sa stii ca au o mancre buna, da mizeria este cam mare prin india,dar nu ai tu treaba cu asta ,dar daca ai ocazia sa vizitezi india sa o faci,locuri care te lasa pe ganduri.....daca as avea bani si as cunoaste limba as vrea o casa la tara intr-un sat in india..documenteazate....treci peste barfe,strec,asculta-ti sufletul,sa stii ca si ei se simt prost pt toata lumea ai desconsidera. exact asa vin fetele la curs inbracate cu costumul lor si ma uit si le admir podoabele ,si ma rog la dumnezeu sa imi ierte pacatele ca i-am desconsiedrat si ma uitam urat la ei ....desi si ei sant un popr pe acest pamant si o tara sub acest soare.....te pup si vb prima data cu el sa veti ce planuri,ce spune,ce sperante ati poti face....
emilia_motan
Postat pe 27 Martie 2011 09:10
sigur o sa ai probleme, in primul rind cu religia ,sunt foarte saraci.traiesc la gramada cu toata familia si multe altele
kudika362638
Postat pe 27 Martie 2011 09:21
DOAMNE FERESTE...STAI LINISTITA.....SARACIE MAXIMA.....RELIGIE GREU DE INTELES SI DE ADOPTAT DE CATRE NOI.....MAI RESPECTATA O VACA CONSIDERATA SFANTA DECAT O FEMEIE......RASPUNSUL MEU PTR.TINE ESTE.....NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kudika100486
Postat pe 27 Martie 2011 09:36
problema nu ar trebui privita asa. ironii sunt peste tot. priveste partea de mentalitate si cultura din india. ceea ce la noi inseamna jeg poate ca la ei este acordarea atentiei altor aspecte mult mai importante pentru suflet si spirit. normal ca cu mentalitatea noastra nu te vei adapta acolo nici macar o zi. asa trebuie sa privesti lucrurile. daca ei pot trai in conditiile lor inseamnA CA EXISTA un ceva care le tine moralul si spiritul sus. tu trebuie sa iti faci un joc de imaginatie si sa vezi cat poti accepta din ceea pentru noi inseamna umilinta si delasare. mie, personal imi place foarte mult cultura indiana, muzica, mi-as dori sa pot calatori in india. a fost un moment in care am dorit sa cunosc si eu un indian, insa imi par foarte greu de abordat. :) deci esti o norocoasa. si... asculta-ti inima. dupa cum ne-ai prezentat noua situatia inima ta e in cutie si tu privesti totul cu mintea.
andaliana
Postat pe 27 Martie 2011 09:38
si al meu e indian din mumbai , am fost in india de multe ori si stiu cam tot despre ei , hundusi sau mosulmani ... nu prea conteaza asta , sau ca e indian sau pakistanez :) o sa vezi tu cand vine in romania ce-i de capul lui ... tine ochii deeschisi
stefania_ursache
Postat pe 27 Martie 2011 09:52
eu l-am cunoscut pe sotul meu pe net in sepütembrie 2004 si in mai 2005 ne-am casatorit.E singurul barbat din viata mea care a meritat sa- iubesc.Nu vreau sa intru in detalii ,spun doar ca suntem in germania si avem un nivel de trai mult peste mediu.Si un baietel "rumos si deptest" cum el insusi se descrie.
Sfatul meu:nu te marita inca in Romania.Stati impreuna un timp la tine si la el sa vedeti cum merge si mai ales ia pt inceput contraceptive.Un copil are dreptul sa se nasca intr-o familie stabila.
Maricela35
Postat pe 27 Martie 2011 09:56
In data de 10 martie 2011 am revenit in Romania dupa o sedere de 3 luni in India, am calatorit mai bine de 5.000 km cu masina. am fost invitata unui ONG in statul Gujarat, orasul Bhavnagar. Cultura hindu are mai multe religii, eu simpatizez cu Jainismul. Inainte de a pleca din Romania, am studiat aproape 2 ani despre India, obiceiuri, traditii, religii etc. Oamenii din India sunt mult deosebiti de cei de aici. Ei privesc viata intr-un mod cu totul original. Pe mine m-a fascinat totul la ei. Cand e vorba insa de casatorie...aici trebuie sa fii foarte atenta. Daca ai intrebari, intraba-ma.
kudika006119
Postat pe 27 Martie 2011 10:09
Buna,

Sunt foarte surprinsa de comentariile scrise de unele persoane care pretind ca stiu realitatea din India. Situatia mea este similara cu a ta cu unica diferenta: sunt casatorita cu un cetatean indian de un an :) si da, am fost in India de 3 ori cu o sedere de o luna in total.

Realitatea in ceea ce priveste prietenul tau poate fi urmatoarea: Persoanele din India, de obicei, sunt foarte deschise in ceea ce priveste religia. Nu se pune problema ca va trebui sa-ti schimbi religia din moment ce pentru ei tot ce conteaza este sa respecti cultura si obiceiurile locului (stii proverbul: "Cand esti in Roma, faci ca un Roman").

Faptul ca deja te-a cerut de sotie fara sa te cunoasca "live", e totusi surprinzator. De obicei, in India casatoriile sunt aranjate, dar sunt si exceptii, of course. In cazul meu, este casatorie din dragoste, dar numai dupa ce deja ne-am cunoscut timp de 3 ani (eu studiam in Milano, iar el lucra ca inginer).

Deci, concluzia mea ar fi sa astepti sa il cunosti "live" pentru a vedea cum se manifesta. Nu trebuie sa te sperie faptul ca te-a cerut in casatorie... Pentru ei, casatoria inseamna stabilitate si nu se pune problema de "averea mea se insoara cu averea ta". Nope, dar ar trebui sa intrebi cum a reactionat familia...

Nu se pune problema de casatorie fara acordul parintilor (chiar daca e o chestiune de principiu). Ar trebui sa cunosti familia lui inainte de a lua o decizie. Sotul meu m-a prezentat parintilor lui chiar daca exista posibilitatea ca ei sa refuze... A luat pasul acesta din respect fata de familie. Vezi cum reactioneaza prietenul tau. Daca spune ca familia deja stie, dar nu face nici un pas sa-ti prezinte familia.... Ceva nu e in regula si ar trebui sa fii prevazatoare.

Gurile rele ar putea spune ca te vrea numai pentru cetatenia UE sau tu il vrei pentru ca deja are o pozitie sociala... Dar sunt sigura ca esti destul de matura sa intelegi unde sa trimiti gandurile astea bune...

Pentru moment, singurul sfat care pot sa ti-l dau este sa il cunosti in persoana si sa vezi cum evolueaza lucrurile... Eventual, daca deja cunosti anumite lucruri despre el (adica vorbesti de ceva timp cu el) ar trebu sa stii cum e ca personalitate... Vezi daca este suportata aceasta idee de cum se manifesta in fata ta.

Un ultim cuvant inainte de a incheia comentariul... Prima impresie in India... Sotul meu e din sud-estul Indiei (statul e Hyderabad, iar orasul se cheama Vizag, desi numele intreg il poti gasi pe google Vishakapatanam :P). Nu te lasa impresionata de aparente...

Intr-adevar, exista saracie in India, dar sa nu exageram. In primul rand, orice femeie este respectata (hmm, cu unele exceptii in categoriile sociale foarte joase, bineinteles), si crede-ma ca la inceput eram putin intimidata de faptul ca toata lumea pe strada se uita la mine ca la circ (e de inteles ca nu vezi Europeni/Americani/Australiani in orice moment al zilei in afara televizorului)... Dar si tu, probabil, te vei uita la toti si la toate pentru ca deh... nu in fiecare zi vezi India :)

Daca ai nevoie de mai multe lamuriri, poti sa-mi scrii direct la ionita_cristina@hotmail.com.

P.S. Te rog sa ma scuzi daca par ca scriu mult, dar am avut colegi de universitate din India si acum sotul meu e Indian, deci as putea sa clarific unele aspecte :)
cristina_ionita
Postat pe 27 Martie 2011 10:11
topicul asta trebuia sa fie inclus in topicul "Femeile disperate sa se casatoresc la 30 de ani" (parca asa se numea topicul ala)

battleofwits
Postat pe 27 Martie 2011 10:15
nu ti se pare ciudat ca te cere de nevasta dar nu te cunoaste inca?daca te iubeste si vrea sa fie cu tine nu are importanata apartenenta religioasa
kudika125148
Postat pe 27 Martie 2011 10:17
De la: kudika125148, la data 2011-03-27 10:17:35nu ti se pare ciudat ca te cere de nevasta dar nu te cunoaste inca?daca te iubeste si vrea sa fie cu tine nu are importanata apartenenta religioasa


Cand nu vrei sa vezi iti iese de minune,ce conteaza daca nu il cunoaste,important e ca tipu` o iubeste
Barbie30_
Postat pe 27 Martie 2011 10:30
Pararea mea este ca faci o mare greseala .Incearca sa -l cuosti si dupa vei vedea.
Este total diferit ce vezi pe webcam si realitate .Am cunoscut un barbat din Olanda pe internet de care am fost foarte indragostita. Eram mereu invitata sa-l vizitez .Desi fica mea locuieste la cateva sute de km de orasul in care traieste dumnealui am preferat sa vina el in Romania .Eram foarte fericita cand m-a sunat ca vine in Romania sa ne cunoastem .Pregatiri...lumanarele parfumate ,sampanie si vise frumoase . A sosit printul mult visat .(Era un barbat foarte frumos la webcam si prezentabil).Ajuns in orasul meu, la scara blocului unde locuiesc cobor sa-l intampin .Nu intelegeam de ce nu coboara din masina .M a duc la masina si astept sa iasa din masina .Stupoare ;iubitul meu mergea in baston .Avea proteza la un picior de sus pana jos .Inchipuieste-ti cum a urcat 4etaje .Pur si simplu am mutit .Mai mult de atat am primit si un cadou ;niste haine second hand el spunandu-mi ca stie cat de grea este viata din Romania .Eu o femeie foarte eleganta ,elevata cu mult bun simt m-am blocat .Si m-am lecuit de cunostintele de pe internet .A fost prima si ultima cunostinta de pe internet .
Asa ca mare grija .
Iti doresc tot binele din lume .
ARALYNA
Postat pe 27 Martie 2011 10:33
De la: ARALYNA, la data 2011-03-27 10:33:12Pararea mea este ca faci o mare greseala .Incearca sa -l cuosti si dupa vei vedea.
Este total diferit ce vezi pe webcam si realitate .Am cunoscut un barbat din Olanda pe internet de care am fost foarte indragostita. Eram mereu invitata sa-l vizitez .Desi fica mea locuieste la cateva sute de km de orasul in care traieste dumnealui am preferat sa vina el in Romania .Eram foarte fericita cand m-a sunat ca vine in Romania sa ne cunoastem .Pregatiri...lumanarele parfumate ,sampanie si vise frumoase . A sosit printul mult visat .(Era un barbat foarte frumos la webcam si prezentabil).Ajuns in orasul meu, la scara blocului unde locuiesc cobor sa-l intampin .Nu intelegeam de ce nu coboara din masina .M a duc la masina si astept sa iasa din masina .Stupoare ;iubitul meu mergea in baston .Avea proteza la un picior de sus pana jos .Inchipuieste-ti cum a urcat 4etaje .Pur si simplu am mutit .Mai mult de atat am primit si un cadou ;niste haine second hand el spunandu-mi ca stie cat de grea este viata din Romania .Eu o femeie foarte eleganta ,elevata cu mult bun simt m-am blocat .Si m-am lecuit de cunostintele de pe internet .A fost prima si ultima cunostinta de pe internet .
Asa ca mare grija .
Iti doresc tot binele din lume .


Cred ca dupa ce citeste ce i=ai scris tu o sa faca in mod sigur ceva,o sa-l puna sa se ridice si sa traga cateva ture de camera ca sa vada daca e intreg DAR atat si nimic mai mult...
Barbie30_
Postat pe 27 Martie 2011 10:39
Iti spun eu, relatia nu are nici o sansa. Am o prietena foarte buna care s-a maritat cu un indian aici in Romania, tipul elegant, manierat, cam curvistin dupa parerea mea. Una- doua a cerut-o de nevasta. El avea o afacere si calatorea tot asa, in interes de serviciu, destul de des. Eu i-am zis ei sa mai astepte, ca indianul sigur vrea doar viza de Romania, care e foarte importanta pentru ei, deoarece pot sa calatoreasca oriunde in UE. Asta o tot cerea si ea a cedat. Bineinteles ca dupa casatorie toate promisiunile de viata dulce s-au spulberat, ea imi povestea ca intr- adevar natia e puturoasa- asta locuia cu inca doi indieni si ea era sclava tuturor, ranea la ei si le era menajera la toti. Statul roman le-a facut probleme pana le-a acceptat actele de casatorie, iar cand ea s-a hotarat ca nu mai vrea, nu le da divortul. Are deja al treilea termen acum, cu divortul depus in septembrie, si inca nu se poate.

Eu iti spun sincer sa nu tebagi, ca o sa patesti la fel.

Tine-ne la curent!
lenora
Postat pe 27 Martie 2011 10:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Va fi a mea.... 36 De la: Eva32 7 Mai 2011 01:54
..o posibila relatie cu un prof...? 32 De la: nefertiti2002 23 Septembrie 2009 21:03
iubire sau obisnuinta? 11 De la: anuzza 28 Septembrie 2010 15:41
ce pot sa fac? 6 De la: cleoafrica 23 Iulie 2009 17:17
Am nevoie de un sfat intr-o relatie cu violenta de cuplu 66 De la: kudika228167 15 Iulie 2010 11:17