Setari Cookie-uri

eu...romanca....el... indian:D...ce e de facut?

poate ti-ai gasit marea dragoste.vezi ce situatie are,adica sa nu fie ''putred'' de sarac,intelegi?daca munceste e in regula vedeti voi dupa.singura problema este faptul ca tu va trebui sa te obisnuiesti cu un nou stil de viata.total nou.oricum....multa fericire!
kudika362762
Postat pe 27 Martie 2011 15:44
De la: 1973stargirl, la data 2011-03-27 05:36:51cam asta stiu despre viata cu un indian.

Mai, dar ce stil aveti de a spune lucrurile. NU, asta nu e "viata cu un indian". Este viata dusa de prietena ta cu o persoana nascuta in India. NU-I ACELASI LUCRU. Gata, ai ajuns tu la concluzia ca un miliard de oameni trebuie ocoliti si facut matanii cand auzi de ei.
Si pun pariu c-ai calca in India daca ar fi o excursie pe care, eventual, ti-ar sponsoriza-o cineva sau ai castiga-o la loterie. Dar nuuuuu, tu "n-ai calca in India nici moarta".

Daca as fi in locul fetei asteaia, nici nu as lua in considerare asemenea mesaje.
rashela
Postat pe 27 Martie 2011 15:47
buna
Iti dau un sfat ...din proprie experienta. Nu are rost sa te incurci. Ca oameni sunt la fel ca noi cu bune si rele...nimeni nu este perfect. Difera cultura si felul in care ei vad femeia in societate. Daca tu esti o fire independenta...o fire puternica nu va reusi niciodata aceasta casatorie. Femeia la ei este supusa fara personalitate si nu cred ca tu ai fost crescuta si educata asa. Gandestete bine...chiar foarte bine la ceea ce vrei sa faci.
MonicaH
Postat pe 27 Martie 2011 15:52
De la: ancacumintica, la data 2011-03-27 05:40:00si eu am patit ceva asemanator numai ca baiatul era din egipt si mai era si musulman.

Serios?? Si atunci unde e asemanarea dintre povestea ei si povestea ta, ca nu seamna DELOC?! Simteai si tu nevoia sa spui ca ai avut un habibi, de parca ar fi vreo noutate.

rashela
Postat pe 27 Martie 2011 15:53
De la: kuroiangi, la data 2011-03-27 06:05:32
O si altceva care nu stiu daca este chiar adevarat dar el asa o spus la un party : nu oral sex.

Cred ca se referea doar la el. Astia de aici sunt disperati dupa asa ceva.
Probabil ca religia lor sau educatia, nu le permite asa ceva si atunci cand scapa prin Europa.. gusta fructul oprit si le place.
rashela
Postat pe 27 Martie 2011 15:57
..nu te duce cu capul inainte...nu promite pina nu vezi concret la fata locului totul...
..judeca nu numai cu inima...ci si cu capul.
kudika080756
Postat pe 27 Martie 2011 16:44
de ce sa ceri sfatul altora intra pe net si vezi religia hindusa si tot ce te intereseaza
si apoi lasa-l sa vina in romania si vezi cum decurg lucrurile.nu ai de unde sa stii cum vor decurge lucrurile intre voi
,chiar daca vine doar nu te poate lua acum cu el totul va fi in timp
kudika374057
Postat pe 27 Martie 2011 16:45
Eu am o prietena al carei iubit este indian, mai exact punjab...care cred ca sunt natia cea mai vesela din lume, relatia dureaza de vreo 5 ani si sunt al naibii de fericiti, culmea este ca niciunul nu vrea casatorie, desi parintii lui si-au exprimat dorinta, dar inteleg ca timpurile sunt altele si le respecta decizia. Timpurile au mai evoluat si la ei. Daca este din vreun oras mai important,gen (Mumbai, New Delhi, Delhi, Punjab, Hyderabad...) s-ar putea sa fie de bine...daca este insa din vreun sat...as c-am zice ca este de rau....acolo inca tin de traditii rau..
Dar cei de la oras, sunt deja deschisi la minte, nu mai tin cont de toate traditiile, femeile pot munci daca vor, se pot imbraca cum vor, (totusi decenta vestimentara, este legata de bunul-simt), conteaza si familia lui...daca sunt traditionalisti pana in maduva-oaselor, s-ar putea sa ai de furca cu ei, asta in cazul in care el, stie sa traseze o limita...daca sunt mai moderni, nicio treaba.
Referitor la India...sa nu mai aruncam cu noroi in ei...uitati-va la noi, suntem in UE si de-abia avem 2 autostrazi, iar de situatia economica sa nu mai vorbim, sa vedeti in India, autostrazi si drumuri...ce au lasat englezii a fost intretinut, iar ei au avut grija sa continue sa investeasca in infrastructura...pe cand la noi ce-am avut s-a ales praful, iar de facut ciu-ciu.

Sfatul meu ar fi....asteapata sa-l cunosti personal, sa incerci un timp sa vezi cum e, sa nu-i arati doar calitatile tale, arata-i si defectele...conteaza reactiile mai ales la defecte (in orice relatie)...iar legat de fumat....pe iubitul prietenei mele, chiar nu-l deranjeaza acest viciu, desi i-a spus ca nu este sanatos
MayaJaan
Postat pe 27 Martie 2011 16:45
ce nu imi place mie cum sunt etichetati indienii.. dragii mei, precum romanii sau oricare alta natie, indienii se caracterizeaza prin diversificatie.. sunt buni, sunt si rai, sunt curati, sunt si murdari.. depinde ce nimeresti..
inainte de a o lua la sanatoasa intr-o casatorie cu un indian, parerea mea e sa il cunosti mai intai, asa cum e el in realitate, nu pe net..
da, au mirosul lor specific, la fel cum au si negrii, galbenii sau oricare alta nuanta a pielii.. tine de fiecare om daca mirosul i se pare respingator sau atragator..
indienii, ca barbati, sunt mari povestitori.. de parca noi romanii nu am avea povestitorii nostri.. ai grija sa nimeresti unul care face cel putin pe cat povesteste.. ca altfel e bai, cu B mare..
diferentele exista, insa tine de tine daca ti se par fascinante sau simti ca nu poti trai cu asa ceva.. mie una, imi plac indienii cu scoala, care accepta egalitatea intre femeie si barbat, care stiu sa se distreze alaturi de alte natii si sa fie oameni, in primul rand.. ca animale, edem la tot pasul..
daca e / apare pe parcurs.. iubirea reciproca.. restul nu mai conteaza.. nici religia, nici obiceiurile..
KALI03
Postat pe 27 Martie 2011 16:47
Draga domnisoara, nu conteaza ce zic alte persoane, important este ceea ce simti tu cu adevarat fata de aceasta persoana. Daca iti pasa cit de cit de el atunci nu are decit sa vina, daca nu iti pasa de el, mai bine spune-i de la inceput. De cit timp va cunoasteti? Pe cit de bine il cunosti? Te-ai intrebat vre-odata cum este si in alte imprejurari? Ginditi la fel, traiti aceleasi sentimente, simti si tu ceea ce simte si el si vice versa, atunci se merita...altminteri.. nici nu se merita.
SCNaty
Postat pe 27 Martie 2011 17:10
mai bine intreaba-l pe el..e mai simplu..si mai da si pe google sa afli despre hindusi :D cat despre mutat :-? eu n-as face-o !
totiototio
Postat pe 27 Martie 2011 17:30
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????
Florik64
Postat pe 27 Martie 2011 17:33
eu am cunoscut e cineva exact de aceeasi natie, aceeasi religie..si era cel mai bun om de pe Terra...isi iubea sotia, nu o insela, isi adora copilul, muncea din greu pentru ei.nu bea, nu fuma...nu putzea.asa cum zic altii...put cei care nu se spala...nu indienii...nu toti...eu zic sa incerci..femeia la ei tine banii, daca nu stiai,,,ea organizeaza tot...ea e sefa...asa ca stai linistita..incearca..daca nu merge...te intorci acasa...
rr4me
Postat pe 27 Martie 2011 17:58
cred ca zilnic intalnesc cel putin 3 indieni, care fac curat in shop, care is driver pt companie sau pt localnici. asta pt ca lucrez in Dubai. de fapt printre cei mai bogati oameni din lume se numara indienii, am avut prieteni un cuplu de indieni cu care am stat in chirie ceva luni. ei nu miroseau urat, dar e adevarat cei mai multi miroase urat pt ca mancarea lor e picanta si plina de fel de fel de mirodenii si prafuri care se emana prin transpiratie si le da un miros specific. ma rog cei mai multi is saraci si lucreaza in alte tari de la janitor la office boy, office girl. e adevarat ei sunt bun si umili daca sunt saraci si foarte nesuferiti daca au ceva banisori sau daca au fost anglificati. mai ales atunci cand fac cumparaturi sunt foarte enervanti de iti vine sa-i plesnesti si sa-i scoti din shop. slava Domnului nu am parte de ei decat foarte rar(ma refer ca si cumparatori).
in rest ca religie ei sunt unii is musulmani, altii crestini, punjabi, dar cei mai multi is hindusi. adica ei cred in elefant ca fiind Dumnezeu si maimuta si alte creaturi. vaca e sfanta si nu mananca vaca deloc. multi din ei is vegetarieni din motive religioase. ca sa zic asa amica mea nu manca nici macar pui, decat f rar. le place sa poarte pantaloni si camasa si femeilor le place costumul lor traditional, sari.
ce altceva am uitat, ca infatisare iarasi variaza de la zona la zona, sunt malbari cu mustata, kerla, mai deschisi sau mai inchisi la culoare. unii arata ca tiganii nostri, altii sunt albi ca noi. mancarea lor are miros specific si nu e apreciata de toti. ce mi-a placut sunt roti si ceapati, tandoori, briani, nu stiu exact cum se scriu.
asta e succes la intalnire!
alexandra25
Postat pe 27 Martie 2011 18:29
Julia Roberts s-a convertit la hinduism de cativa ani si e mai fericita, spunea ea pentru revista Pschologhy in 2009. Hinduismul este o alta forma de credinta si cu alte ritualuri, ei cred in Brahman ca forta suprema( adica Dumnezeu), existeta lui cu ei, reincarnare si rugaciuile lor sunt meditatii catre acest zeu:"Acest univers este în întregime penetrat de Mine, în forma Mea nemanifestatã. Toate existenþele sunt în Mine, dar eu nu sunt în ele. În acelaºi timp, nimic din ceea ce este creat nu este în Mine. Iatã puterea mea supranaturalã! Eu susþin toate existenþele, Eu sunt prezent peste tot, întrucât sunt chiar sursa întregii creaþii. Aºa cum în spaþiul eterat se þine vântul puternic, suflând peste tot, astfel sã ºtiþi cã în mine se þin toate existenþele."Intr-un cuvant si pe ei se privesc ca fiind un Dumnezeu, si ca detin prin mediatie puterea creatoare divina.
India este o tara spirituala si saraca. Daca il cunosti indeajuns incat sa fi sigura ca e barbat serios, eu te sfatuiesc sa mergi acolo pentru o saptamna, incerci atmosfera, daca ti-a ascuns ceva afli si dupa aceea iti raspunzi la intrebarea ce fac mai departe. Incercarea moarte nu are si viata e scurta.
Niko
Postat pe 27 Martie 2011 18:31
eu am prietene casatorite cu indieni dar relatia lor nu prea merge ,poate si ptr. faptul ca nu prea au multe in comun cu ei .Sfatul meu e ca sa te orientezi inspre cineva de aceeeasi cultura cu tine E FFFF IMPORTANT
si sa faci asta pana nu e prea tarziu ca dupa ce te atasezi emotional e mult mai greu sa rupi o relatie
bafta
DINAOLAR@YAHOO.CA
Postat pe 27 Martie 2011 18:32
Poti sa fli multe de pe net despre religia lui, daca chiar asa de mult il placi incat sa te mariti si sa-ti lasi religia ta pentru a lui.....insa iti dau un sfat....mai intai cunoaste-l personal, stai cu el, vorbeste, fa dragoste...si apoi sa ai ganduri asa mari pentru toata viata...prietena mea cea mai buna a fost cu un indian, adevarul e ca cei mai bogati oameni de pe pamant sunt de origine indiana, culmea, tara lor e saraca si mor pe gramada de foame....iar ea a fost aici in Ro cu unul, super bogat, inteligent....toate calitatile umane deosebite...insa dupa 3 luni si-a dat seama ca adevarata lui fata e de fapt total alta...cea de zgarcit, arogant si s-a terminat tot mai ales cand a aflat ca are si familie in alta tara , 2 copii si el se distra prin Ro, insa dadea impresia barbatului matur, elegant si de un bun simt fantastic....bafta!
kudika099646
Postat pe 27 Martie 2011 18:39
doamne , imagineaza-ti ca tiganii nostri sint mult , mult mai acceptabili decit indienii .
nu-mi vine sa cred ca romancele nostre chiar se pot cobori pina la acest nivel .......in cunosc foarte bine de 10 ani lucrez cu ei si printre ei , foarte murdari
mai gindeste-te , sau daca tot iti plac , ia-ti un tigan .....
ellen_
Postat pe 27 Martie 2011 18:59
Eu nu cred ca indienii sunt chiar atat de rai cum au descris unele fete Totul depinde de la familie la familie si de la om la om sa nu generalizam In plus o nora are ovaloare in familie asa ca nu e chiar atat de rau eu zic sa faci asa cum iti dicteaza inimioara
ritta_rich
Postat pe 27 Martie 2011 19:23
De la: Valy90, la data 2011-03-23 12:34:49
De la: vitamina_c, la data 2011-03-23 12:33:05
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog????

pentru mine India=saracie lucie, atata stiu!

de ce nu-l intrebi pe el tot ce vrei sa stii?

doamna vaca e respectata mai ceva ca femeile
si jegul e in floare

si mirosul
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Martie 2011 19:24
De la: ellen_, la data 2011-03-27 18:59:16 doamne , imagineaza-ti ca tiganii nostri sint mult , mult mai acceptabili decit indienii .
nu-mi vine sa cred ca romancele nostre chiar se pot cobori pina la acest nivel .......in cunosc foarte bine de 10 ani lucrez cu ei si printre ei , foarte murdari
mai gindeste-te , sau daca tot iti plac , ia-ti un tigan .....

la uni nu sa-u inventat papuci ...le place sa se simta pamantul...si-l mai si poarta cu ei.
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Martie 2011 19:26
d na cred ca nu faceti bine pana nu cunteti persoana personal si nu cunoasteti traditiile acestuia.
kudika324223
Postat pe 27 Martie 2011 19:34
d na cred ca nu faceti bine pana nu cunteti persoana personal si nu cunoasteti traditiile acestuia.
kudika324223
Postat pe 27 Martie 2011 19:34
Pacat ca unele persoane scriu nejustificat urat despre indieni dar d na dv trebuie sa luati singura decizia pt viitorul dv.Santetgi singura care poata sa zica da sau nu pt viitorul dv. Insa nu va lasati dusa de valurile netului.
kudika324223
Postat pe 27 Martie 2011 19:40
Pacat ca unele persoane scriu nejustificat urat despre indieni dar d na dv trebuie sa luati singura decizia pt viitorul dv.Santetgi singura care poata sa zica da sau nu pt viitorul dv. Insa nu va lasati dusa de valurile netului.
kudika324223
Postat pe 27 Martie 2011 19:41
Doamne ce rele pot fi fiintele umane...fata va cere un sfat si voi cu rautatile...de aia mie sila sa cer sfaturi aici...ca nu primesti nimic bun ...decit rautati.Eu zic sal cunosti si sa stai de vorba cu el si lui sai pui toate aceste intrebari.Eu locuiesc intrun oras sio tara unde sunt foarte multi indieni.Sunt foarte loiali,credinciosi,respectosi si foarte inteligenti.Deci nuti fie frica sal cunosti.E cam devreme sa pleci cu el...cunoastel si tu vei fi cea care vei decide cei mai bine pentru tine.Da e saracie in India dar sunt niste oameni multumiti cu ce au...simpli si corecti...Nus snobi ca cei din Romania...mor de foame si luxul ii omoara .Va rog trezitiva la realitate ca nu asta conteaza in viata.Fetelor mai lasati rautatile si trezitiva la realitate,viatai scurta si voi nu aveti mai nimic in capusoarele alea ale voastre frumoase si botoxatew.
annema_01
Postat pe 27 Martie 2011 19:55
Eu sunt casatorita cu un indian si locuiesc in India. Indienii sunt educati la scoala sa vorbeasca frumos, filmele lor ii invata sa se poarte romantici, ar parea ca sunt in stare sa faca orice sacrificiu pentru persoana iubita...insa nu e asa. Indienii nu-si pretuiesc nevestele si nici copiii. Au mari asteptari de la o sotie, femeia trebuie sa faca totul, si nu i se recunosc meritele...Daca se intampla ceva rau, femeia e considerata vinovata. Chiar daca e considerata o tara saraca, indienii sunt foarte mandrii de ei. Femeile trebuie sa taca inaintea sotilor, sa nu-i contrazica nicioadata. Filmele indiene sunt romantice si par sa arate un popor sensibil, dar din pacate nu e asa. Un hindus se poate casatori doar religios, cu preotul lor, fara sa inregistreze casatoria la stat, iar daca nu-i convine sotia o poate lasa si sa se casatoreasca din nou in acelasi mod fara a exista o dovada a casatoriei anterioare. Pot sa-si ia mai multe sotii ca musulmanii. Daca ai vedea stirile te-ai ingrozi, isi bat si omoara nevestele, ei cred in reincarnare asa ca nu se tem de Divinitate...Este o mare diferenta intre ei si noi...Daca vrei sa faci pasul nu-ti va fi deloc usor...Au milioane de zei, multimi de statuete in casa pe care le venereaza si le aduc ofrande, pooja(rugaciunea) e parte a vietii lor, sa nu crezi ca te vor lasa sa stai deoparte sa-l venerezi pe Dumnezeul tau...Sa nu crezi ca-l poti schimba...
Indienii se aseamana mult cu musulmanii, mint, insala... pentru bani fac orice compromis...
Te-am speriat putin? Asta e realitatea. Poate inca nu e prea tarziu sa dai inapoi si ramai ferma in hotararea ta.

anak7
Postat pe 27 Martie 2011 19:59
De la: roz5blue6lila7, la data 2011-03-27 19:24:59
De la: Valy90, la data 2011-03-23 12:34:49
De la: vitamina_c, la data 2011-03-23 12:33:05

pentru mine India=saracie lucie, atata stiu!

de ce nu-l intrebi pe el tot ce vrei sa stii?

doamna vaca e respectata mai ceva ca femeile
si jegul e in floare

si mirosul

uffff eu trebuie sa-i suport zilnic si pe marochini la fel
nu am nimic cu ei ,dar..............
Valy90
Postat pe 27 Martie 2011 20:00
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-27 11:37:27ok...sorry ca nu am mai scris ieri dimineata, dar...a aparut o mica problema!
se pare ca, iar am confundat virtualul cu realul:((....se pare ca in tot acest timp in care imi spunea intr-una ca ma iubeste, a fost o mare minciuna....pt ca, vineri seara, cand trebuia sa ii cunosc parintii....ei nu au mai aparut deoarece "dormeau", la ora 23 , eu am insistat si se pare ca l-am cam agasat cu anumite chestii si l-am cam infuriat....si....nu mai suntem "impreuna"....pe motivul ca nu are rost....deci, eu sunt vinovata ca am facut sau nu anumite chestii, iar el e perfect!... mai nou, acum cateva minute am aflat de la cel mai bun prieten al sau, fratele sau, ca de fapt el in tot acest timp avea prietena, iar pe mine m-a mintit, spunandu-mi povestea cu parintii care nu sunt de acord si relatia incheiata!... mda, aveti dreptate...nu are rost:((....asta e ...viata merge inainte!...nu mai comentez nimic....pur si simplu a reusit sa ma supere foarte tare:(
merci pt sfaturile bune si rele:*
Ileana1970
Postat pe 27 Martie 2011 20:18
Deja a spus ca s-au certat si ca a suparat-o pentru ca a mintit in legatura cu parintii lui (ca se vor vedea pe webcam) si prietena (care de fapt exista); nu-si mai au niciun rost sfaturile nimanui.
Sincer, imi pare rau pentru tine.
Ileana1970
Postat pe 27 Martie 2011 20:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un sfat va rog 13 De la: Barbie30_ 12 Martie 2011 21:55
Ia uitati aici.. 5 De la: deutssa 26 Aprilie 2009 14:36
Ce este de fapt femeia,si cum se defineste ea ? 1 De la: healthy017415__oliver 29 Ianuarie 2011 20:38
acelasi lucru in fiecare an 8 De la: bruneagra25 18 August 2009 11:26
ce sa fac un sfat va rog 8 De la: lilu_67 30 Iulie 2011 17:15