Mai multe
| Indienii cauta sa se casatoreasca cu femei din Romania pt ca astfel pot obtine actele si pot veni in Europa. Nu o spun cu rautate, ci din proprie experienta. Sotul are o agentie matrimoniala si de multe ori a fost contactat de barbati indieni care vroiau sa se casatoreasca cu femei romance doar pentru acte. Le-a spus sa nu mai insiste , pentru ca este ilegal si imoral. Deci, mare atentie la barbatii din India. Numai de tine depinde sa iti dai seama daca iubirea lui este adevarata sau una care ascunde interese ascunse. | ||
|
sad_heart Postat pe 27 Martie 2011 12:57 |
||
|---|---|---|
| buna iti spun eu ceva nu ai problema cu religia nu te mai lua dupa toata lumea eu sunt acum cu o romanca sunt ok fiecare cu religia lui nu vei avea problema daca il iubesti totul va veni de la sine ai grija de tine si da frau dragostei | ||
|
kudika070401 Postat pe 27 Martie 2011 12:59 |
||
eu zic sa iti vezi de treaba ta...ia un tigan de la noi ca e tot un drac....apoi,el poate sa iti spuna cate in luna si in stele ca nu ai cum sa verifici.si eu pot spune ca am vila cu piscina si casa de vacanta pe coasta de azur.si maine imi iau avion personal.... si daca te-ai duce in vizita la el,tot nu ai siguranta ca ce vezi e real....te poate caza la un amic mai avut si sa spuna ca e "palatul" lui e normal sa fie f politicos si sa nu para suparacios atata timp cat are un interes...poate vrea cetatenie romana....tot e mai bine decat la ei. parerea mea e sa ramai la nivel de virtual ca mi-e ca daca ajungi pe acolo ramai si fara pasaport si ce te faci atunci?esti la mana lui. mie mi se pare dubios faptul ca ti-a spus ca iti poti pastra religia....buna gluma !!!! chiar crezi asta?in plus de asta,iti garantez ca daca o enlezoaica i-ar accepta cererea in casatorie,nici nu si-ar mai aminti ca ai existat vreodata. avem si noi destui barbati de doamne ajuta...parerea mea e sa alegi unul dintre ai nostri sau macar european.te duci la coada vacii cand toata lumea cauta ca ajunga mai bine... trezeste-te,fata draga !!! ar fi pacat de tineretea ta... |
||
|
|
||
|
kudika053147 Postat pe 27 Martie 2011 13:11 |
||
|
Draga mea, religia hindusa este una dintre cele mai stricte religii in ce priveste casatoria mixta adica nu o accepta.In schimb am auzit de multe casatorii intre vestici si indieni care functioneza bine(prin accceptarea unei religii comune de multe ori trecerea la hinduism a persoanei celeilalte) si mai mult locuiesc in India(a aparut si la ei modernismul si tendinta spre vest).In schimb ti-as sugera sa analizezi mult situatia ,sa vezi din ce familie provine(eventual castra )pentru a nu avea surprize mai tarziu in caz ca vei pleca cu el in india. Viata in India nu e simpla si roz ...te socheaza variatia de la saracia lipita cu pamantul la bogatia neinchipuita...apoi clima este oribila mai ales vara si greu suportata de vestici..un alt factor negativ multimea de oameni (india are densitatea cea mai mare de oameni pe Km2)..e greu sa te adaptezi conditiilor astea... sunt si lucruri atragatoare ,dar nu stiu daca vor putea balansa cu tot ce inseamna mediu de adaptare In schimb daca te casatoresti cu el si treci la hinduism atunci la fel de bine va trebui sa stii ca vei fi foarte respectata si iubita si vei conduce familia(femeile au o mare putere ,iar divortul de asemenea nu este permis) vezi daca el permite sa ai un job si asta e una din ideile lor ,femeile conduc casa si organizeaza viata sotului si a copiilor.... Ca o concluzie trebuie sa il cunosti bine si sa vizitezi macar odata locul acela inainte de a lua o decizie... Sper ca ti-am fost de folos cumva... |
||
|
mihaela14 Postat pe 27 Martie 2011 13:17 |
||
De la: lylyana1971, la data 2011-03-27 12:51:59Degeaba ai tu studii superioare daca nu te duce mintea. Cu toate studiile tale superioare vad ca nici nu stii sa scrii corect romaneste. Iti zboara fluturii in cap sa pleci in India... Drum bun si calatorie sprancenata. Sa vedem cui vei mai putea cere sfaturi cand nu vei avea posibilitatea sa te intorci. Si sa te vad eu invatand hindi sau urdu. Sa nu-ti imaginezi ca in India toata lumea vorbeste engleza. El lucreaza la fabrica tatalui lui? Si ar putea veni sa stea el in Romania de dragul tau? Adica isi lasa el balta familia si afacerile ca sa vina sa suspine la stele alaturi de tine in Romania... Vise placuta draguta. Desi mai bine ar fi sa-ti spun: "trezeste-te!" "wake up!". In hindi sau urdu nu stiu sa-ti spun asta. si mintea ta unde este?????
|
||
|
kudika327356 Postat pe 27 Martie 2011 13:31 |
||
De la: vish, la data 2011-03-27 11:20:23hello mr/miss vitamina_c wat u know about india is totallly not right ? for u r good information in top 10 richest men 4 are indians and not romanian . i agree its not so clean in india but for u r kind information wat u think in romania its so clean if u think this then u r again wrong and lastly yes we have respect for cow atleast we give respect even to an animal and in romania to whom u give respect plz let me know ? so if u dont know anything then plz stay relax GOOD POINT ! In Romania are many blond girls....
|
||
|
kudika327356 Postat pe 27 Martie 2011 13:32 |
||
|
Religia Hindusa...fascinanta lectura.Iti recomand sa citesti.Gasesti pe internet tot ce vrei.Poti incepe insa cu Mircea Eliade cu al sau roman de dragoste Maitreyi,apoi Osho....dar si alte multe altele. India-o tara fascinanta.Saracia lucie alaturi de bogatia inimaginabila.Din nou internetul iti ofera raspunsurile. Intrebarea care se pune este insa ce este EL.Daca este traditional trebuie sa te astepti la multe.Iti poate oferi satisfactii dar in aceeasi masura frustari.Depinde de tine,de felul in care gindesti.Dar azi,asa cum este peste tot,nici macar indienii nu mai sunt indieni. Oricum e o lume pe care merita sa o cunosti.Si asta inainte de a face un pas ,ca acela care presupune casatoria. |
||
|
emmaian Postat pe 27 Martie 2011 13:33 |
||
|
O tara care statistic are cea mai mare nevoie de misiune si misionari; am fost impresionat de intunericul spiritual care domneste peste aceasta tara, dar si de foamea pe care o au acesti oameni dupa Dumnezeu, dar manifestata gresit prin inchinarea la cei cca 330 milioane de zei. O tara cu multe frumuseti, multe fructe si culori, si cu un popor ospitalier, dar peste 80% traiesc in saracie; au foarte multe traditii, inca exista sistemul de caste si casatoriile aranjate, iar femeile in general nu au acces la educatie. Populatia este formata din peste 2500 de grupuri etnice care vorbesc peste 1600 de limbi si dialecte; India, este foarte putin deschisa la Evanghelie, iar din cei peste un miliard de locuitori cca 80.5% sunt hindusi, 13.4% sunt musulmani iar cca 2.3% sunt crestini; in total cca 412.000.000 din populatie nu au auzit nicioadata numele Isus, iar in unele zone crestinii sunt persecutati de catre extremistii hindusi. India este si o tara a contrastelor din punct de vedere al reliefului, al culorilor, al saraciei, etc. Poti intalni oameni care traiesc cu doar 10 dolari pe saptamana o familie intreaga, iar altii isi permit cu usurinta sa aiba mai multi servitori, si asta se datoreaza in primul rand sistemului de caste din India. Un alt lucru pe care l-am remarcat in India a fost pretul foarte ridicat al terenurilor; datorita aglomeratiei crescande, mai ales in orase, un teren costa cu mult mai mult decat cladirea care urmeaza sa ocupe acel spatiu. De exemplu, intr-o zona saraca din orasul Patna, statul Bihar, un metru patrat costa echivalentul a 100 de euro. Nu exista un sistem social viabil. Copiii sunt foarte draguti si in general au mult potential, dar numai cativa au acces la o educatie serioasa. O scoala de nivel mediu este foarte costisitoare, dar in India, fara educatie, in special copii din castele inferioare nu au nici o sansa sa obtine o slujba in care sa muncesca cu satisfactie. Aceasta este cultura Indiei, am fost acolo si o stiu. |
||
|
grace004157 Postat pe 27 Martie 2011 13:33 |
||
sincera sa fiu nu stiu ce tradidii au indienii si nici ce implica religia hindusa,dar cred k adk cu adevarat va iubiti si tineti unul la altu nu cred k ar trebui sa te inpotmolesti in astfel de detalii,mai ales k el chear tine la tn dak e dispus sa vina pana in ro k sa te cunoasca mai bn.Si apropo sa stii k strainii chear apreciaza romancele si din punct de vedere fizic dar si ca persoane.Eu te-as sfatui sa stai o perioada cu el in ro sa vezi dak va potriviti si esti dispusa sa ii accepti tabieturile si apoi sa te hotarasti dak sa pleci cu el si sa va casatoriti sau nu.Mult succes in luarea deciziei
|
||
|
kudika370844 Postat pe 27 Martie 2011 13:34 |
||
| de mult asteptam asa un subiect multam ca mi-ai luat-o inainte:))))))) | ||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 27 Martie 2011 13:35 |
||
| Draga mea daca ar vrea sa stea in Romania ar fi ok pt voi. In nici un caz tu sa mergi acolo. Ei nu au respect pt femei. Prietenii si familia lor sunt pe primul plan iar femeia pe ultimul. Vb din experienta. Mi-au trebuit 11 ani sa-l slefuiesc si tb sa-ti spun ca nu traiam la el in India si nici in Romania ci in USA. De regula ei au pretentia sa treci la religia lor . Eu zic sa nu te incante cu cadouri sau mai stiu eu ce gesturi ca sunt foarte buni la asa ceva.E bine sa va cunoasteti dar propune-i sa ramaneti aici. | ||
|
cocoloshu2008_yahoo_com Postat pe 27 Martie 2011 13:49 |
||
| Da s-au terminat barbatii din Romania ? | ||
|
adbela Postat pe 27 Martie 2011 13:55 |
||
|
Buna, Lasand de-o parte povestea cu vaca...lucrurile sunt destul de serioase...adica vorbim de o alta religie,oricare ar fi aceea.Indienii sunt total diferiti de noi,o alta lume practic,eu am avut ocazia sa cunosc multi indienii,prin natura job-ului meu,erau catolici si tot imi pareau cam" extraterestrii"...altfel sunt bunii familisti dar sunt multe altele de luat in calcul..de la felul cum mananca,ce mananca(niciodata nu am inteles ce este practic, in farfuria aceea),cum miros...da..este cam greu de suportat.. Mie imi erau doar colegii...altfel nu mi-as putea imagina macar si crede-ma ca sunt o persoana care crede ca toti suntem la fel, indiferent de religie si rasa...practic insa, este nevoie de un efort urias si o diponibilitate totala pt a lasa de-o parte toate aceste diferente ! O sa ti fie greu si nu cred ca este o idee prea buna dar asa cum spuneau si altii ,aici pe forum, va trebui sa ai propria ta experienta si sa decizi singura daca sa mergi mai departe sau nu... Dar sa fii atenta, pt ca au o mare capacitate de manipulare si "zugravire a lucrurilor in roz"..nu este nici pe departe ceea ce ai vazut in filme...India pt europeni nu poate fi decat o destinatie de vacanta..si aceea cu multe precautzii :) Nu vreau sa te sperii sau sa te decurajez dar este adevarat...sunt total diferiti si ar fi de preferat sa te orientezi catre un tip de "origine bastinasa" :) Bafta :) |
||
|
kudika328767 Postat pe 27 Martie 2011 14:04 |
||
| PASAPORTUL ROMANESC ARE VALOARE MARE,CA O FATA VIRGINA,A-R STA IN CAP UNII CA SA-L AIBA. | ||
|
belami Postat pe 27 Martie 2011 14:05 |
||
|
1. Daca te iubeste, VINE EL AICI. 2. Toate religiile asiatice si din Orientul mijlociu promoveaza sclavia femeii. Daca vrei sa fii la mana unuia (Doamne ajuta daca are ceva scoala) la capatul lumii, de unde nu te poti intoarce prea usor si sa devii fabrica de copii & sluga si atat pentru un blid de mancare, fa-o! Crede-ma, stiu ce spun, sunt patroana romanca, singura, intr-o zona a Bucurestiului dominata de arabi. Nu m-am putut impune cu statut de barbat - patron roman decat prin pistol in prima faza, apoi au observat onoarea, tenacitatea si curajul. ORICUM SUNT SERPI!!!! Dupa 2 ani de coabitare in zona, mai sunt unii pe care nu-i salut pana nu ma saluta ei primii. Ca femeie, trebuie sa le impui respectul cu forta. |
||
|
Koyuki Postat pe 27 Martie 2011 14:05 |
||
asa ca 'fuse' si se terminase ...
|
||
|
kudika227216 Postat pe 27 Martie 2011 14:09 |
||
| Eu stiu ca este dificil sa fii acceptata in tara lor.Dar daca e dragostea mare poti pleca ....alfel... mai bine rupe legatura din timp pentru a nu-l mai pune pe drumuri. | ||
|
jelesc Postat pe 27 Martie 2011 14:13 |
||
| Eu stiu ca este dificil sa fii acceptata in tara lor.Dar daca e dragostea mare poti pleca ....alfel... mai bine rupe legatura din timp pentru a nu-l mai pune pe drumuri. | ||
|
jelesc Postat pe 27 Martie 2011 14:13 |
||
De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog???? intreaba-l daca e brahmin ( sau din ce casta face parte. ca hindus (ma refer strict la credinta), apartine unei caste. daca tatal e industrias, e nobil, nu e cazul sa vorbim de igiena, inteleg ca pe deasupra, baiatul e si scolit). depinde cat de deschisi sunteti amandoi asupra religiei. in lumea moderna, oamenii nu mai sunt asa de ancorati in vechile sisteme de credinta, dar desigur, voi puteti tine toate sarbatorile (ale tale si ale lui) - e chiar frumos asta, nu ? : vizita lui in Romania e un efort fiananciar totusi pt el, probabil ca deja exista mai mult decat simple curiozitati, ca s-a infiripat ceva si atunci merita sa vina. ai sa vezi atunci. si, mai ales, ai sa vezi ce simti dupa ce pleaca inapoi, cand vei cerne cele vazute si intamplate. religia hindusa e frumoasa, iar India merita vazuta indiferent de motivul plecarii acolo. asa ca, parerea mea e sa faci ce simti tu si sa nu te iei dupa alte sfaturi. |
||
|
IIvan Postat pe 27 Martie 2011 14:14 |
||
| Salut, am avut o relatie de 4 ani cu un indian venit in Romania la studii,el e crestin dar am cunoscut si persoane de religie hindusa.Ce pot sa zic despre indieni e ca sunt persoane cam reci, nu sunt obisnuiti sa fie afectuosi , au obiceiul sa astepte ca femeia cu care sunt sa faca tot in casa...oricat ai incerca, iubirea nu va putea combate diferentele interculturale care vor aparea, mai devreme sau mai tarziu .Clar tu va trebui sa faci un compromis foarte mare. Nu ai idee ce zici cand accepti sa iti imaginezi un viitor acolo...asa eram si eu la inceput si tine cont ca noi ne-am cunoscut aici, in Romania, nu pe internet. Nu inteleg de ce incerci sa ai o legatura virtuala in loc de una live...si mai ales cu un cetatean din alta emisfera...parerea mea despre strainii care au o conversatie pe internet si sunt in stare sa vina intr-o tara necunoscuta pentru o persoana e ca nu gandesc deloc normal ( si chiar am cunoscut pe cineva care a venit pentru o fata...) si clar se asteapta sa accepti sa traiesti doar pentru el ...nu te gandesti ca daca ar fi o persoana normala si-ar gasi pe cineva acolo la el ??! cine ar fi dornic sa strabata 8000 de km doar pt o conversatie pe internet?! Eu te sfatuiesc sa fii realista de pe acum si sa vezi ca relatia asta e esuata din start...asta ca sa nu ajungi sa suferi ca mine , dupa prea multe traume psihice si fizice ( din partea indianului) si sa-ti fie greu sa treci peste si sa iti continui viata cu cineva normal.... | ||
|
junigrl29 Postat pe 27 Martie 2011 14:16 |
||
| Acum am terminat si eu de citit anumite comentarii incerca sa bag la cap tot ce aflu nou si am descoperit si comentariul tau vizavi de cearta voastra. | ||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 27 Martie 2011 14:16 |
||
eu zic sa vina intara si sa-l cunosti bine,nu asa ca te-a cerut el de nevasta,sa-ti spun si de ce,in primul rand nu poate sa vina fara ciza si invitatie si daca te vei uita pe net la ce implica viza pt indieni nu cred ca va fii usor.in al 2-lea rand si eu am fost ceruta de un indian de nevasta,acum 6 ani,am vb 2 ani pe internet si dupa 2 ani a disparut din peisaj,a revenit dupa 1 an jumate pe net,am vb 2-3 luni si apoi a disparut iar....deci daca tu crezi ca merita fugi cu el in lume,dar daca nu crezi in inima ta acest lucru lasa-l si traieste-ti viata...daca vrei sa vb mai multe te rog sa vii pe mess.marychristmas97 ...astept un semn sau poate nu
|
||
|
marychristmas Postat pe 27 Martie 2011 14:18 |
||
De la: vitamina_c, la data 2011-03-23 12:37:18De la: Valy90, la data 2011-03-23 12:34:49De la: vitamina_c, la data 2011-03-23 12:33:05De la: stickwitu_ra, la data 2011-03-23 12:30:32hellou!as dori un sfat de la persoanele care au de a face cu religia hindusa, sau ceva de genu:P... pt ca, am un prieten cu care tin legatura de ceva vreme, dar e indian....mai clar din ahmedabad, gujuart, religia hindusa....poate cineva sa imi spuna ce inseamna asta? cum sunt ei ca persoane si ce ar fi mai ok?....nu de alta, dar lucrurile iau o altfel de intorsatura, gen...va veni in romania sa ma cunoasca iar dupa aceea vrea sa plec cu el, m-a cerut de nevasta, dar am luat-o ca pe o gluma, pt ca tinem legatura pe internet si nu e real, vrea multe lucruri pe care nu stiu daca sa le accept sau nu....complicat!...imi da-ti un sfat va rog???? |
||
|
nadia_21_2005 Postat pe 27 Martie 2011 14:19 |
||
| eu ti-as recomanda sa nu iti bati capul prea mult cu el,deoarece nu religia e de vina, ci felul lor de a fi. niciodata nu va trece peste cuvantul familiei, iar tu, ca romanca esti privita ca o paria. am fost 4 ani intr-o relatie cu un indian educat,sensibil si numai bun de sot..insa cand mama lui a spus nu, nu a ramas. uita-l,pana nu e prea tarziu. o sa suferi mult mai mult mai tarziu. | ||
|
pamicx Postat pe 27 Martie 2011 14:21 |
||
|
La tine e putin cam complicat pentru ca totul se petrece pe internet si stii cum e asta....? MIRAJ TOTAL...Lasa-l sa vina aici daca vrea dar deschide ochii bine,analizeaza nu tot ce iti spune el e adevarat Eu traiesc in Uk si ii am alaturi,din pacate sau nu chiar imi placde f mult de unu e totul f complicat pentru ca nici eu nu-mi dau seama exact ce vrea de la viata mea,as vrea sa iesim sa vad cum e el de fapt...la asta cu mirosurile sa ma scuze unii serios nu am simtit nici o aroma stranie ,se imbraca normal si chiar e dragut mi-a atras privirea din prima clipa.Acum si daca as fi in situatia de a avea o relatie cu el sincer nu mi-as dori sa plec in India Pakistan etc etc Nu stiu de cand este el aici dar sper sa nu-si doreasca sa se intoarca in tara lui nu de alta dar chiar mi-ar fi dor de el ..Asa ca lsasa-l in pace sa faca ce vrea intai sa-l vezi crede-ma e f important netul e f inselator si pozele la fel se poate sa iti creezi o cu totul alta imagine si cand vine aici sa ai parte de o dezamagire. Succes sa ne mai tii la curent
|
||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 27 Martie 2011 14:25 |
||
|
ce e de facut? Trebuie o spalare profunda a creierului, apoi o uscare la aer rece, poate-ti revii. Difera obiceiurile de la o familie la alta, de la un oras la altul, de la o zona la alta, ce sa mai zicem de la un continent la altul. Nici nu v-ati vazut, fata in fata, nu-i stii caracterul. Romanul nostru are "draci" de-ti vine sa-l arunci de la cel mai inalt etaj,si-l poti injura fain frumos in limba romana, cu toata intonatia ceruta. Trezeste-te!!!! Sezi frumos pe fundul tau, in tara ta, ia un roman de-al tau, nu indieni = tigani |
||
|
antipatica Postat pe 27 Martie 2011 14:51 |
||
omul este facut sa treaca prin de toate incearca crezi ca nu este bine pui punct daca acest baiat ar fi ca cei din filme ar fi minunat nu trebuie sa-ti para rau viata are si suisuri si coborisuri trebuie sa incercipina nu le simti tu nu te convingi parerea mea eswte sa incerci nu faci nicio crima succes
|
||
|
kudika377952 Postat pe 27 Martie 2011 15:17 |
||
|
Buna, E foarte dragut ceea ce ti se intampla, insa ai grija ca aici nu suntem in mai trei. Am tot felul de prieteni arabi, musulmani, hindusi si evrei si iti spun un singur lucru care este valabil la toti: pentru ei casnicia este sfanta! Dar in acelasi timp nu visa ca o sa te ia pe tine de nevasta, ei nu se casatoresc decat intre ei. Au niste reguli foarte clare, pe care le respecta cu sfintenie. Nu te hazarda. Si inca un aspect, tu esti atat de naiva sa te urci intr-un avion cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe internet? Si mai e si de pe continentul unde inca se mai arunca cu pietre in femei si nu au recunoscut nici un drept. Ce crezi, ca ala e vreu bogatan care o sa vina sa te ia cu avionul personal? Sfat: Revino cu picioarele pe pamant, gaseste-ti un baietas de pe meleagurile noastre in fata caruia sa ai si tu un cuvant de spus si mai mult de atat iesi in oras si socializeaza, lasa internetul ca nu-ti aduce nimic bun! Succes! |
||
|
kudika319568 Postat pe 27 Martie 2011 15:21 |
||
| Traiesc printre indieni si negrii, intradevar miros ambele natii, dar dupa un timp te obisnuiesti cu mirosul lor, negrii folosesc fel si fel de lotiuni de corp si de par deoarece este fff uscat pielea lor din aceasta cauza miros iar indienii din cauza mancarii, a ceea ce consuma, condimente, legume ciudate specifice indiei. In rest sunt ff de treaba dar in casnicie barbatul este capitanul-intotdeauna! Cand este sa se targuiasca ceva sau sa se ajunga la un compromis cu ei, femeile nu au nici un cuvant de spus, barbatul ia deciziile-intotdeauna, chiar zice femei sa taca ca acum el vorbeste. Sunt si indieni care isi poarta costumul traditional alb la barbati, zilnic, ii vezi si iarna in papuci, brrrr, aceia sunt mai religiosi si mai severi, mai retrasi, umbla doar in grupuri, barbatii cu barbatii. Cunosc cupluri mixte, e mult mai rar decat alb-negru deoarece mai mult ei intre ei, si ori e barbatul alta natie ori femeia nunta se tine in India, dar merita, mai ales daca e cu bani, nuntile lor tin o saptamina. Oricum dupa cel cunosti mai bine , sa decizi , un om nu poti sa-l cunosti intr-o viata intraga, intotdeauna vei avea surprize. | ||
|
vara8888 Postat pe 27 Martie 2011 15:26 |
||
|
Daca nu este foarte bogat ,nu are rost sa te incurci.Si apoi pana cand nu il vezi aici si nu discutati LIVE nu are rost sa iti faci iluzii.Toti promit marea cu sarea.Problema este cand le ceri un lucru concret,atunci bat in retragere.Toata problema este sa aiba resurse financiare suficient de multe sa te poata intretine.Stilul nostru de viata este total diferit de al lor,nu spun ca nu te poti adapta ,dar... Pentru ei important este cuvantul familiei.Iar tu daca ajungi acolo vei fi tot timpul "sub papucul soacrei" Cauta unul mai de aproape:Europa sau daca vrei departe...Australia |
||
|
wonder_woman Postat pe 27 Martie 2011 15:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum se vindeca inimioara??? | 30 | De la: ElainaD 20 Iulie 2009 18:30 |
| Prea frumos ca sa fie adevarat! | 5 | De la: kudika332973 7 Mai 2011 12:23 |
| sentimentele lui au fost adevarate sau doar minciuni? | 14 | De la: quantex 17 Noiembrie 2009 08:37 |
|
|
||
| Parintii nu o lasa.. | 13 | De la: kudika_11420 8 Iulie 2012 09:46 |
| Ajutooorrr!!!!! | 18 | De la: kudika_1008256 30 Mai 2016 17:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.