Setari Cookie-uri

Ce m-a impresionat....

De la: caisa, la data 2013-01-10 22:50:45nu trebuie sa judecam oamenii in functie de... "cromatica"
in general nu trebuie sa dam cu pietre
P.S.
jean constantin nu e tigan
mama e romanca si talal e grec
si prenumele e constantin
tigan sau nu.......tot OMUL conteaza



michu61
Postat pe 17 Martie 2013 11:01
http://www.vplay.ro/watch/hi51mvfr/
Coco_2
Postat pe 17 Martie 2013 13:32
http://www.ilpost.it/2012/04/16/la-foto-che-ha-vinto-il-pulitzer-2012/
Coco_2
Postat pe 17 Martie 2013 13:35
http://www.ziare.com/international/pakistan/femeile-din-pakistan-ce-nu-si-acopera-fata-stropite-cu-acid-1013544

"Bãtutã fãrã motiv-când bãrbatul doreºte
Pe acelea de a cãror neascultare vã temeþi, povãþuiþi-le(mustraþi-le), pãrãsiþi-le în paturi ºi loviþi-le! Dar dacã ele [revin ºi] ascultã de voi, atunci nu mai cãutaþi pricinã îîmpotriva lor. Allah este Cel mai Înalt, Mãreþ.(Sura 4:34b)"
"În caz de preacurvie – închisã în casã pânã la moarte
15. Îîmpotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre(15), chemaþi sã facã mãrturie patru dintre voi. Iar de au mãrturisit, atunci þineþi-le îînchise în case pânã la moarte sau Allah va porunci pentru ele altã cale.(Sura 4:17)"

Oamenii spalati pe creier de dogmele religioase isi pierd libertatea de a judeca normal, cum draq' se face ca de fiecare data femeia este de vina si numai ea trebuie torturata, multilata si
omorata in piata cu pietre... ?!
Fi-mi-ar scarba de dogmele voastre religioase care nasc monstri si de coranul vostru schizofrenic care spala creierii lumii musulmane!
rondina
Postat pe 17 Martie 2013 15:32
Consider ca acest subiect este foarte interesant tocmai prin intriga sa:de ce fotograful nu a salvat baietelul?Insa,subiectul este cu totul altul,pornind de la topicul in cauza,suntem liberi sa ne exprimam parerea sau sa impartasim un moment care ne-a impresionat.


Imi amintesc vara aceasta...una din zilele in care gradul de suportabilitate termica era minim-38C,aerul era umed iar eu lucram,incercam sa fac spatiul pe care urma sa se deschida o terasa,functionabil.Ma simteam ingrozitor de rau,aveam dureri mari de dinti din cauza aerului conditionat,de cap,stomacul imi provoca niste crampe insuportabile si era atat de cald.Intamplarea face ca eu tolerez foarte greu caldura.NU mai aveam si imi era foarte sete,magazinele erau oricum departe si de-abia reuseam sa ma mai misc.M-am asezat pe margina unui garda,am sunat-o pe mama si am inceput sa plang in hohote.In fine,mai aveam si alte probleme de natura financiara,etc. care ma apasau.Vorbind cu ea,din senin,a aparut o fata si mi-a intins o sticla de apa,rugandu-ma sa o pastrez.Nu pot uita acel moment,pt ca apa imi era necesara atunci si pt ca nici acum nu stiu de unde a venit fata.Pentru mine a fost ca o minune,dar acesta este doar unul dintre lucrurile minunate care mi s-a intamplat in viata.Sunt peste tot,trebuie doar sa le vedem.
emanuela_v
Postat pe 17 Martie 2013 23:50
Poza este intr-adevar foarte impresionanta. Iar observatia ta este mai mult decat pertinenta, dar nu avem nici o informatie despre ce a facut fotograful dupa ce a facut poza. Poate l-a ajutat pe copil, atat cat a putut.
In ceea ce ma priveste, si mie mi-a ramas in minte cateva imagini tot cu oameni si copii din tarile subdezvoltate. Am in minte un copil cu un abdomen extrem de proeminent, dar de o slabiciune rar intalnita. Bine, nu ma gandesc des la lucrul acesta.
In ceea ce te priveste probabil ca esti o persoana sensibila si umanitara. Foarte bine ca mai exista si asa ceva, dar nu ar trebui ca sa iti centrezi gandurile pe subiecte atat de dure si de traumatizante, mai ales ca nu prea putem sa ii ajutam cu nimic. Sunt prea multi oameni in aceasta lume care sufera de foame.
kudika112675
Postat pe 17 Martie 2013 23:54
nu ,am emoticoane ...la indemana...pentru a ma exprima...
Lora16
Postat pe 30 Mai 2013 06:31
De la: kudika112675, la data 2013-03-17 23:54:24Poza este intr-adevar foarte impresionanta. Iar observatia ta este mai mult decat pertinenta, dar nu avem nici o informatie despre ce a facut fotograful dupa ce a facut poza. Poate l-a ajutat pe copil, atat cat a putut.
In ceea ce ma priveste, si mie mi-a ramas in minte cateva imagini tot cu oameni si copii din tarile subdezvoltate. Am in minte un copil cu un abdomen extrem de proeminent, dar de o slabiciune rar intalnita. Bine, nu ma gandesc des la lucrul acesta.
In ceea ce te priveste probabil ca esti o persoana sensibila si umanitara. Foarte bine ca mai exista si asa ceva, dar nu ar trebui ca sa iti centrezi gandurile pe subiecte atat de dure si de traumatizante, mai ales ca nu prea putem sa ii ajutam cu nimic. Sunt prea multi oameni in aceasta lume care sufera de foame.


Poti sa donezi pentru oamenii care sufera de foame organizatiilor umanitare cunoscute in toata lumea. Sau doneaza pentru copiii sarmani din Romania.
kudika_32792
Postat pe 30 Mai 2013 07:50
http://www.wowbiz.ro/socant-o-televiziune-musulmana-invata-barbatii-cum-sa-isi-iti-bata-corect-nevestele-uite-ce-modalitati-sugereaza-ca-sunt-cele-mai-bune_55052.html
A fi femeie intr-o lume musulmana....
rondina
Postat pe 30 Mai 2013 12:24
De la: kudika_25225, la data 2013-01-10 21:59:59E de neimaginat dezastrul uman pe care l-a provoct aceasta „dezrobire” lipsita de cea mai vaga urma de pregatire logistica si psihologica. Sute de mii de tigani au devenit deodata liberi sa moara de foame. Pusi pe drumuri fara bani, fara haine, fara mijloace de trai, fara o credinta, fara o cultura, doar cu omenescul gol-pusca din ei, curand au infundat in masa puscariile. Nimeni nu stie cati au pierit atunci de atata libertate. Si cati au pierit pana azi.
Ii tot injuram pe tigani, dar ce-am face in situatia lor? Cum e sa te nasti tigan, sa traiesti tigan, in mijlocul unui popor care te uraste si te dispretuieste? Sa zicem ca treci de handicapul cultural ca te-ai nascut intr-un mediu mizer si nenorocit, ca taica-tu e vidanjor si maica-ta spala scarile, ca fratii tai sunt in puscarie, ca la scoala ti-au gasit paduchi in cap si te-au izolat de toti ceilalti copii, care rad de tine, ca nu e niciun copil cu pielea intunecata desenat in abecedar. Sa zicem ca ajungi la maturitate un muncitor cinstit, la fel ca toti ceilalti.
O sa ti se zica vreodata altfel decat „ba, tigane”? N-o sa ti se scoata pe nas, in veci, la cea mai mica ocazie, ca „tiganul, tot tigan”? Or sa te angajeze vreodata la fel ca pe romani? Or sa aiba vreodata incredere-n tine? Iesi din mocirla ta cu un efort supraomenesc, ajungi o intelectuala. Vei fi vreodata altceva decat o „tiganca imputita”? Ajungi inginer, cantaret, doctor: n-o sa te trimita ministrul de externe (era sa scriu „de extreme”) in pustiul Egiptului? Si-atunci cum sa nu turbezi, cum sa nu inchizi acest cerc vicios in care ne zbatem: ma urasc pentru ca sunt rau, si sunt rau pentru ca ma urasc...?
Ne revoltam cand strainii ne vad ca pe un popor de infractori. Dar noi insine ii privim pe tigani in exact acelasi fel. Si prin asta ii silim sa fie asa. Cu atitudinea noastra rasista fata de ei si cu totala pasivitate a statului, a Bisericii, a tuturor celorlalte institutii, fata de aceasta problema, subliniez, romaneasca si nu tiganeasca, perpetuam de fapt drama intalnirii celor doua etnii. Ducem mai departe peste secole mizeria si delincventa din partea lor, dispretul si ura din partea noastra, impletite in acelasi cerc vicios. Si totul se plateste pana la urma, cum se vede in episodul nefericit de la Roma.

sunteti jalnici,,cum sa fi rasist sau sa dispretuesti alte natii,cand voi nu aveti nici un merit in ce natie va nascut dumnezeu,,iar cei ce glumesc cu astia din lipsa de ocupatie sunt demni de mila



deja exagerezi inteleg intr-o oarecare masura ce spui tu..dar exagerezi pe conectr nu-l mai deranjeaza ca il face lumea tigan la fel nici pe vanghelie si etc...si stii care e chestia? ca vad ca vai tu le gasesti scuze ca oricat de destept un tigan ar fi va fi facut tigan imputit..pai si ce asta e problema legata de omul care jigneste toata lumea jignesti si romanii sunt facuti tigani imputiti si chinezii si italienii nu conteaza ce esti...e o vorba. o jignire..acum prea ne dam dupa deget ca suntem marginalizati si suntem rasisti..hai ma lasi. daca il injur pe unu de masa . ce fac sunt rasist cu masa? cum sa nu fure cand ei fac cate 1o cpii pe care apoi nu ii pot intretine. ar trebui data lege la fel ca la chinezi sa nu aiba dreptul la mai mult de 3-4 copii sau stiu eu cati. la chinezi am impresia ca e voie 1 copil
cristi86
Postat pe 30 Mai 2013 12:42
De la: caisa, la data 2013-01-10 22:50:45nu trebuie sa judecam oamenii in functie de... "cromatica"
in general nu trebuie sa dam cu pietre
P.S.
jean constantin nu e tigan
mama e romanca si talal e grec
si prenumele e constantin
tigan sau nu.......tot OMUL conteaza


Nume : Constantin
Prenume: Jean

La actori se foloseste prenumele inaintea numelui.

Un prenume specificã și diferențiazã între membrii unui grup de indivizi, în special o familie, ai cãrei membri, în general, au același nume de familie.

Prenumele poate fi un singur nume, sau mai multe nume (celelate nume în generale cunoscute ca nume mijlocii). În cazuri informale, persoanele sunt identificate doar cu prenumele.

În general, prenumele este dat unui copil la timpul nașterii, deși de multe ori este planificat înaintea nașterii. În majoritatea juridiscțiilor, prenumele la naștere este înregistrat pe certificatul de naștere sau echivalentul acestui document. În câteva jurisdicții, precum Franța și Quebec, funcționarul al cãrui rol este sã înregistreze nașterea poate refuza pãrinților sã numeascã copilul lor cu un prenume care poate sã îi cauzeze probleme (de exemplu, un nume obscen sau jignitor).

În majoritatea țãrilor europene, prenumele se plaseazã înaintea numelui de familie, dar existã excepții. De exemplu, în Ungaria, numele de familie este plasat tradițional înaintea prenumelui. Alte culturi - de exemplu, cea chinezã și vietnamezã - deasemenea plaseazã prenumele, sau numele dat de pãrinți, dupã numele familiei. Practica de a plasa numele de familie înaintea prenumelui în aceste culturi este considerat o manifestare a importanței familiale în comparație cu conceptul de individualism.
Cavalerul_maltez
Postat pe 30 Mai 2013 13:03
De la: rondina, la data 2013-03-17 15:32:03http://www.ziare.com/international/pakistan/femeile-din-pakistan-ce-nu-si-acopera-fata-stropite-cu-acid-1013544

"Bãtutã fãrã motiv-când bãrbatul doreºte
Pe acelea de a cãror neascultare vã temeþi, povãþuiþi-le(mustraþi-le), pãrãsiþi-le în paturi ºi loviþi-le! Dar dacã ele [revin ºi] ascultã de voi, atunci nu mai cãutaþi pricinã îîmpotriva lor. Allah este Cel mai Înalt, Mãreþ.(Sura 4:34b)"
"În caz de preacurvie – închisã în casã pânã la moarte
15. Îîmpotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre(15), chemaþi sã facã mãrturie patru dintre voi. Iar de au mãrturisit, atunci þineþi-le îînchise în case pânã la moarte sau Allah va porunci pentru ele altã cale.(Sura 4:17)"

Oamenii spalati pe creier de dogmele religioase isi pierd libertatea de a judeca normal, cum draq' se face ca de fiecare data femeia este de vina si numai ea trebuie torturata, multilata si
omorata in piata cu pietre... ?!
Fi-mi-ar scarba de dogmele voastre religioase care nasc monstri si de coranul vostru schizofrenic care spala creierii lumii musulmane!


Stai tu linistita ca nici ei nu mai tin Coranul cum il tineau pe vremuri. S-au mai schimbat si ei , dar asta in cazul celor care locuiesc in alta tari decat cea de bastina.
Cavalerul_maltez
Postat pe 30 Mai 2013 13:08


http://image.stirileprotv.ro/media/images/600x375/Sep2011/60518679.jpg
criszoe
Postat pe 30 Mai 2013 13:27
http://1.bp.blogspot.com/--GK4jNH45nI/Tbq19BiQcwI/AAAAAAAABGg/Tx1iKprZwIc/s1600/fat-copil-nenascut-la-18-saptamani-de-la-conceptie.jpg
criszoe
Postat pe 30 Mai 2013 13:28
http://yupi.md/wp-content/uploads/2012/03/cele-mai-frumoase-locuri.jpg
criszoe
Postat pe 30 Mai 2013 13:32
http://yupi.md/wp-content/uploads/2012/02/locuri-frumoase-yupi-30.jpg
criszoe
Postat pe 30 Mai 2013 13:33
http://yupi.md/wp-content/uploads/2012/02/locuri-frumoase-yupi-63-640x539.jpg
criszoe
Postat pe 30 Mai 2013 13:35
Cu adevarat impresionante imaginile, Cris!
rondina
Postat pe 30 Mai 2013 19:31
De la: rondina, la data 2013-01-10 19:38:39Sunt "nimicuri" care ne impresioneaza... gesturi, vorbe, imagini, ganduri, intamplari, emotii, dureri, trairi..... o melodie, un cadou, un parfum, o poveste...
http://photos1.blogger.com/blogger/5742/3047/1600/sad-1.0.jpg
Pe mine m-a impresionat mult aceasta poza...Este una dintre cele mai celebre fotografii din lume. A fost facuta in 1993, in Sudan, de fotograful Kevin Carter. A primit si un premiu Pulitzer, insa, la vremea aceea, a starnit si o mare controversa.
De ce fotograful nu a sarit in ajutorul baietelului Kong Nyong pandit de vulturul care astepta sa moara, ci a preferata doar sa fotografieze scena? La un an, in 1994, Kevin Carter se sinucidea.

Pe voi ce v-a impresionat atat de mult incat sa nu puteti uita?
Esti sadica!...foarte sadica...fara suparare te rog...
Lora16
Postat pe 6 Iunie 2013 22:17
De la: Lora16, la data 2013-06-06 22:17:23
De la: rondina, la data 2013-01-10 19:38:39Sunt "nimicuri" care ne impresioneaza... gesturi, vorbe, imagini, ganduri, intamplari, emotii, dureri, trairi..... o melodie, un cadou, un parfum, o poveste...
http://photos1.blogger.com/blogger/5742/3047/1600/sad-1.0.jpg
Pe mine m-a impresionat mult aceasta poza...Este una dintre cele mai celebre fotografii din lume. A fost facuta in 1993, in Sudan, de fotograful Kevin Carter. A primit si un premiu Pulitzer, insa, la vremea aceea, a starnit si o mare controversa.
De ce fotograful nu a sarit in ajutorul baietelului Kong Nyong pandit de vulturul care astepta sa moara, ci a preferata doar sa fotografieze scena? La un an, in 1994, Kevin Carter se sinucidea.

Pe voi ce v-a impresionat atat de mult incat sa nu puteti uita?
Esti sadica!...foarte sadica...fara suparare te rog...



atat de sadica incat te pomenesti ca te-a impresionat
Ame_li
Postat pe 6 Iunie 2013 22:21
De la: rondina, la data 2013-03-17 15:32:03http://www.ziare.com/international/pakistan/femeile-din-pakistan-ce-nu-si-acopera-fata-stropite-cu-acid-1013544

"Bãtutã fãrã motiv-când bãrbatul doreºte
Pe acelea de a cãror neascultare vã temeþi, povãþuiþi-le(mustraþi-le), pãrãsiþi-le în paturi ºi loviþi-le! Dar dacã ele [revin ºi] ascultã de voi, atunci nu mai cãutaþi pricinã îîmpotriva lor. Allah este Cel mai Înalt, Mãreþ.(Sura 4:34b)"
"În caz de preacurvie – închisã în casã pânã la moarte
15. Îîmpotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre(15), chemaþi sã facã mãrturie patru dintre voi. Iar de au mãrturisit, atunci þineþi-le îînchise în case pânã la moarte sau Allah va porunci pentru ele altã cale.(Sura 4:17)"

Oamenii spalati pe creier de dogmele religioase isi pierd libertatea de a judeca normal, cum draq' se face ca de fiecare data femeia este de vina si numai ea trebuie torturata, multilata si
omorata in piata cu pietre... ?!
Fi-mi-ar scarba de dogmele voastre religioase care nasc monstri si de coranul vostru schizofrenic care spala creierii lumii musulmane!
ai citit tu asta in coran,,eu am rezerve nu stiu daca textu este exact asa,,oameni care fac tampenii sunt multi asta nu inseamna ca religia e de vina
prazlea
Postat pe 6 Iunie 2013 22:39
De la: Ame_li, la data 2013-06-06 22:21:53
De la: Lora16, la data 2013-06-06 22:17:23
De la: rondina, la data 2013-01-10 19:38:39Sunt "nimicuri" care ne impresioneaza... gesturi, vorbe, imagini, ganduri, intamplari, emotii, dureri, trairi..... o melodie, un cadou, un parfum, o poveste...
http://photos1.blogger.com/blogger/5742/3047/1600/sad-1.0.jpg
Pe mine m-a impresionat mult aceasta poza...Este una dintre cele mai celebre fotografii din lume. A fost facuta in 1993, in Sudan, de fotograful Kevin Carter. A primit si un premiu Pulitzer, insa, la vremea aceea, a starnit si o mare controversa.
De ce fotograful nu a sarit in ajutorul baietelului Kong Nyong pandit de vulturul care astepta sa moara, ci a preferata doar sa fotografieze scena? La un an, in 1994, Kevin Carter se sinucidea.

Pe voi ce v-a impresionat atat de mult incat sa nu puteti uita?
Esti sadica!...foarte sadica...fara suparare te rog...



atat de sadica incat te pomenesti ca te-a impresionat
ai presupus...doar...nu?!
Lora16
Postat pe 6 Iunie 2013 22:42
De la: kudika_25894, la data 2013-05-30 12:42:30
De la: kudika_25225, la data 2013-01-10 21:59:59E de neimaginat dezastrul uman pe care l-a provoct aceasta „dezrobire” lipsita de cea mai vaga urma de pregatire logistica si psihologica. Sute de mii de tigani au devenit deodata liberi sa moara de foame. Pusi pe drumuri fara bani, fara haine, fara mijloace de trai, fara o credinta, fara o cultura, doar cu omenescul gol-pusca din ei, curand au infundat in masa puscariile. Nimeni nu stie cati au pierit atunci de atata libertate. Si cati au pierit pana azi.
Ii tot injuram pe tigani, dar ce-am face in situatia lor? Cum e sa te nasti tigan, sa traiesti tigan, in mijlocul unui popor care te uraste si te dispretuieste? Sa zicem ca treci de handicapul cultural ca te-ai nascut intr-un mediu mizer si nenorocit, ca taica-tu e vidanjor si maica-ta spala scarile, ca fratii tai sunt in puscarie, ca la scoala ti-au gasit paduchi in cap si te-au izolat de toti ceilalti copii, care rad de tine, ca nu e niciun copil cu pielea intunecata desenat in abecedar. Sa zicem ca ajungi la maturitate un muncitor cinstit, la fel ca toti ceilalti.
O sa ti se zica vreodata altfel decat „ba, tigane”? N-o sa ti se scoata pe nas, in veci, la cea mai mica ocazie, ca „tiganul, tot tigan”? Or sa te angajeze vreodata la fel ca pe romani? Or sa aiba vreodata incredere-n tine? Iesi din mocirla ta cu un efort supraomenesc, ajungi o intelectuala. Vei fi vreodata altceva decat o „tiganca imputita”? Ajungi inginer, cantaret, doctor: n-o sa te trimita ministrul de externe (era sa scriu „de extreme”) in pustiul Egiptului? Si-atunci cum sa nu turbezi, cum sa nu inchizi acest cerc vicios in care ne zbatem: ma urasc pentru ca sunt rau, si sunt rau pentru ca ma urasc...?
Ne revoltam cand strainii ne vad ca pe un popor de infractori. Dar noi insine ii privim pe tigani in exact acelasi fel. Si prin asta ii silim sa fie asa. Cu atitudinea noastra rasista fata de ei si cu totala pasivitate a statului, a Bisericii, a tuturor celorlalte institutii, fata de aceasta problema, subliniez, romaneasca si nu tiganeasca, perpetuam de fapt drama intalnirii celor doua etnii. Ducem mai departe peste secole mizeria si delincventa din partea lor, dispretul si ura din partea noastra, impletite in acelasi cerc vicios. Si totul se plateste pana la urma, cum se vede in episodul nefericit de la Roma.

sunteti jalnici,,cum sa fi rasist sau sa dispretuesti alte natii,cand voi nu aveti nici un merit in ce natie va nascut dumnezeu,,iar cei ce glumesc cu astia din lipsa de ocupatie sunt demni de mila



deja exagerezi inteleg intr-o oarecare masura ce spui tu..dar exagerezi pe conectr nu-l mai deranjeaza ca il face lumea tigan la fel nici pe vanghelie si etc...si stii care e chestia? ca vad ca vai tu le gasesti scuze ca oricat de destept un tigan ar fi va fi facut tigan imputit..pai si ce asta e problema legata de omul care jigneste toata lumea jignesti si romanii sunt facuti tigani imputiti si chinezii si italienii nu conteaza ce esti...e o vorba. o jignire..acum prea ne dam dupa deget ca suntem marginalizati si suntem rasisti..hai ma lasi. daca il injur pe unu de masa . ce fac sunt rasist cu masa? cum sa nu fure cand ei fac cate 1o cpii pe care apoi nu ii pot intretine. ar trebui data lege la fel ca la chinezi sa nu aiba dreptul la mai mult de 3-4 copii sau stiu eu cati. la chinezi am impresia ca e voie 1 copil
vorbesti tampenii prietene asta e un adevar chiar daca ea a copiat textu nu tiganii sunt de vina ca sunt cum sunt,,si nu mai zice tu de lege pentru copii ca e praf in ochi orica ti am fi pe planeta daca am avea grija de noi si de ea ar fi mancare pentru toti indiferent ca ti am fi
prazlea
Postat pe 6 Iunie 2013 22:44
De la: Lora16, la data 2013-06-06 22:42:10
De la: Ame_li, la data 2013-06-06 22:21:53
De la: Lora16, la data 2013-06-06 22:17:23
De la: rondina, la data 2013-01-10 19:38:39Sunt "nimicuri" care ne impresioneaza... gesturi, vorbe, imagini, ganduri, intamplari, emotii, dureri, trairi..... o melodie, un cadou, un parfum, o poveste...
http://photos1.blogger.com/blogger/5742/3047/1600/sad-1.0.jpg
Pe mine m-a impresionat mult aceasta poza...Este una dintre cele mai celebre fotografii din lume. A fost facuta in 1993, in Sudan, de fotograful Kevin Carter. A primit si un premiu Pulitzer, insa, la vremea aceea, a starnit si o mare controversa.
De ce fotograful nu a sarit in ajutorul baietelului Kong Nyong pandit de vulturul care astepta sa moara, ci a preferata doar sa fotografieze scena? La un an, in 1994, Kevin Carter se sinucidea.

Pe voi ce v-a impresionat atat de mult incat sa nu puteti uita?
Esti sadica!...foarte sadica...fara suparare te rog...



atat de sadica incat te pomenesti ca te-a impresionat
ai presupus...doar...nu?!


si acum tradu
Ame_li
Postat pe 6 Iunie 2013 22:46
De la: Ame_li, la data 2013-06-06 22:46:35
De la: Lora16, la data 2013-06-06 22:42:10
De la: Ame_li, la data 2013-06-06 22:21:53
De la: Lora16, la data 2013-06-06 22:17:23
De la: rondina, la data 2013-01-10 19:38:39Sunt "nimicuri" care ne impresioneaza... gesturi, vorbe, imagini, ganduri, intamplari, emotii, dureri, trairi..... o melodie, un cadou, un parfum, o poveste...
http://photos1.blogger.com/blogger/5742/3047/1600/sad-1.0.jpg
Pe mine m-a impresionat mult aceasta poza...Este una dintre cele mai celebre fotografii din lume. A fost facuta in 1993, in Sudan, de fotograful Kevin Carter. A primit si un premiu Pulitzer, insa, la vremea aceea, a starnit si o mare controversa.
De ce fotograful nu a sarit in ajutorul baietelului Kong Nyong pandit de vulturul care astepta sa moara, ci a preferata doar sa fotografieze scena? La un an, in 1994, Kevin Carter se sinucidea.

Pe voi ce v-a impresionat atat de mult incat sa nu puteti uita?
Esti sadica!...foarte sadica...fara suparare te rog...



atat de sadica incat te pomenesti ca te-a impresionat
ai presupus...doar...nu?!


si acum tradu
simplu...scuteste-ma....nu?!....
Lora16
Postat pe 6 Iunie 2013 22:50
De la: rondina, la data 2013-05-30 12:24:25http://www.wowbiz.ro/socant-o-televiziune-musulmana-invata-barbatii-cum-sa-isi-iti-bata-corect-nevestele-uite-ce-modalitati-sugereaza-ca-sunt-cele-mai-bune_55052.html
A fi femeie intr-o lume musulmana....


Unii au uitat sa mai fie si oameni, Rondi...

Probabil ca jegurile alea care ii invata pe unii cum sa-si bata nevestele si aia care pun in aplicare prostiile astea, nici nu vad in femei niste fiinte umane, dar uita un lucru extrem de important, si ei au fost purtati in pantece tot de femei.
kudika_32792
Postat pe 7 Iunie 2013 09:01
on topic: oamenii care sunt invingatori!

http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/salvarea-din-desert-214.html

respect pt cei ca ea!
MissDarine
Postat pe 7 Iunie 2013 09:44
De la: Lora16, la data 2013-06-06 22:17:23
De la: rondina, la data 2013-01-10 19:38:39Sunt "nimicuri" care ne impresioneaza... gesturi, vorbe, imagini, ganduri, intamplari, emotii, dureri, trairi..... o melodie, un cadou, un parfum, o poveste...
http://photos1.blogger.com/blogger/5742/3047/1600/sad-1.0.jpg
Pe mine m-a impresionat mult aceasta poza...Este una dintre cele mai celebre fotografii din lume. A fost facuta in 1993, in Sudan, de fotograful Kevin Carter. A primit si un premiu Pulitzer, insa, la vremea aceea, a starnit si o mare controversa.
De ce fotograful nu a sarit in ajutorul baietelului Kong Nyong pandit de vulturul care astepta sa moara, ci a preferata doar sa fotografieze scena? La un an, in 1994, Kevin Carter se sinucidea.

Pe voi ce v-a impresionat atat de mult incat sa nu puteti uita?
Esti sadica!...foarte sadica...fara suparare te rog...

EU sunt sadica?????????? Asta ai inteles tu din poza si mesajul meu?! Mda...no comment!!!
rondina
Postat pe 7 Iunie 2013 11:43
De la: MissDarine, la data 2013-06-07 09:44:02on topic: oamenii care sunt invingatori!

http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/salvarea-din-desert-214.html

respect pt cei ca ea!

Frumos, impresionant si...daruire fara frontiere pornita din dragostea pentru semenii nostri!
Respect si admiratie!
rondina
Postat pe 7 Iunie 2013 11:48
De la: kudika_32792, la data 2013-06-07 09:01:17
De la: rondina, la data 2013-05-30 12:24:25http://www.wowbiz.ro/socant-o-televiziune-musulmana-invata-barbatii-cum-sa-isi-iti-bata-corect-nevestele-uite-ce-modalitati-sugereaza-ca-sunt-cele-mai-bune_55052.html
A fi femeie intr-o lume musulmana....


Unii au uitat sa mai fie si oameni, Rondi...

Probabil ca jegurile alea care ii invata pe unii cum sa-si bata nevestele si aia care pun in aplicare prostiile astea, nici nu vad in femei niste fiinte umane, dar uita un lucru extrem de important, si ei au fost purtati in pantece tot de femei.

Au neuronii alterati de la casatoriile facute "intre ei" Vio'!!!! La ei primeaza instinctul primar, doar asta le mai functioneaza!
rondina
Postat pe 7 Iunie 2013 11:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt toate frumoase si misto dar ne trb si bani...asa ca hai sa mai facem ceva banuti...un venit pasiv..de care nu trb sa ne batem capul. 3 De la: kudika226898 11 Martie 2011 22:13
Ce m-a impresionat.... 456 De la: rondina 6 August 2015 09:12
filme bune . 117 De la: Fusun_ge 28 Martie 2014 09:58
cum sa faci bani? 14 De la: deelisha 14 Mai 2009 22:28
unde te vezi peste 10 ani? ce vise ai? ce realizari ai facut pana acum?ce iti doresti de la viata? in ce domeniu ti-ar place sa lucrezi? 21 De la: lilone 26 Iunie 2013 09:51