Este chiar atat de necesar ca nasii sa fie casatoriti ?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Este chiar atat de necesar ca nasii sa fie casatoriti ?: (5 din 1 vot)
 
bebssele Avatarul lui bebssele

1 mesaj
Membru din: 17/03/2010

Serios, am o problema mare cu toata treaba asta. Eu impreuna cu logodnicul meu ne-am hotarat sa facem nunta la anul, dar problema pare sa fie ca cei pe care ni dorim ca nasi nu sunt casatoriti, nici civil, nici religios. Am tot citit pe defierite forumuri si am citit diferite pareri. Am inteles ca sunt preoti care accepta nasi necasatoriti, si altii care nici nu vor sa auda de asa ceva. Nu vreau sa vorbesc aiurea dar mi se pare o mare prostie. Nu religia este cea care ne impinge sa ne alegem ca nasi niste prieteni in care sa avem incredere, sa fim apropiati, sa ne bazam pe ei? Ce mai conteaza restul detaliilor? Treaba ca nu sunt casatoriti si se pot desparti ? Se despart si multi care erau casatoriti ... Va rog sa ma ajutati, stiti cupluri care au reusit sa aiba ca nasi persoane necasatorite? Sau stiti ceva mai mult decat stim noi legat de subiectul acesta? Daca da.. astept raspunsurile/parerile voastre. Va multumim !
Raporteaza abuz de limbaj
Rotty_ Avatarul lui Rotty_

13749 mesaje
Membru din: 28/09/2012

Serios , eu am fost nasha acum 3 ani in Ro.....Cinstita , sincera , (locuiesc in Germania si nu eram cadsatorita la biserica)....Deci cum ziceam.....am zis tot , ca la popa... ei , bine , a trebuit sa ne casatorim religios , (oricum voiam...) Si uite ca o vrut....n` o vrut , sotzul e ortodox ).....Ca sa revin la subiect , dupa ce am nashit , imi zice popa...:"Da ce crezi ca cineva stia situatzia ? Maiii...da cinstita potzi sa fii..." No....ce zicetzi ?
Raporteaza abuz de limbaj
Cu cat cunosc mai bine oamenii, iubesc mai mult cainii... Singurul defect al cainilor este ca iubesc orice jigodie de om