Setari Cookie-uri

Dupa 4 ani,face un copil cu alta

inceteaza radule cu prostiile,,nu sunt unii mai buni ca altii
kudika_950728
Postat pe 17 Mai 2014 20:20
De la: kudika_950728, la data 2014-05-17 20:20:27inceteaza radule cu prostiile,,nu sunt unii mai buni ca altii


Ai dreptate, sunt altii mai buni ca unii.



Uite inca o bere.


O sa o tinem din bere in bere pana ajungem la un consens.


Hic!

Ia mai toarna-un paharel
sa ne mai veselim nitel
sus paharul fiecare
hai noroc si la mai mare ....
Radu_Cristian_1
Postat pe 17 Mai 2014 20:26
hai sa nu fim ironici tee rog
kudika_950728
Postat pe 17 Mai 2014 20:29
Eu credeam ca sunt glumet nu ironic.
Radu_Cristian_1
Postat pe 17 Mai 2014 20:34
ai dreptate radule ai dreptate
kudika_950728
Postat pe 17 Mai 2014 20:37
revin la postarea initiala; nu stiu ce decizie s-a luat, dar pot sa spun ca la mijloc este o iprocrizie crasa si lipsa de respect; daca nu este in stare sa o respecte, ea nu ar trebui sa mai stea cu el; stima de sine si increderea in sine vor fi mereu atacate si in scadere si lupta cu sine va fi foarte grea si mereu se va intreba "cu ce e mai buna aia decat mine? ce am facut sau ce nu am facut?" pot sa spun ca va fi o apasare contiunua si nu poti sa te bucuri de realizarile proprii si nici macar sa vrei ceva nu-ti mai vine. Aceasta stare de fapt duce la o depresie profunda, care va fi mascata din instinct si nici macar nu o sa-si dea seama de ea; mereu va trebui sa fii la dispozitia m'nealui, ca ele are acum "responsabilitatea unui copil", dar de fapt este si el intr-un mare rahat. Vor trece anii si te vei intreba pentru ce? Iubire? asta-i dependenta emotionala, draga mea, fii atenta! pe care o exploateaza poate cu buna stiinta, poate din instinct. Aici este de fapt vorba de gestionarea puterii: cand "te iubeste femeile" esti grozav! si putin paranoic si putin actor! Trebuie sa-ti duci viata in mod independent de el sau alticineva; sa simti libertate interioara si orice decizie vei lua sa simti ca este bine pentru tine si ca nu te leaga cu nimic si de nimeni! nu trebuie sa fii cinica, sa calci pe cadavre, dar trebuie sa te pui pe primul loc in mod obiectiv! mai pe inteles, relatia sa o privesti ca un contract: cu obligatii si drepturi, un echilibru intre ele; iar cand una din parti nu-si mai indeplineste contractul, acesta devine nul de la sine. Sper sa fie de folos cuiva ceea ce am scris aici (multe sunt si din experienta proprie).
kudika_14907
Postat pe 18 Mai 2014 11:17
Poate nu a avut intentii serioase cu tine de la inceput sau poate a considerat ca tie iti lipseste ceva..ceva ce poate gasi la alta, stii vb aia cand ti-e foame iei ce gasesti si cand gasesti carne uiti de fasola de acasa, zic sa vb fata in fata...si sa tragi linie,
kudika_13371
Postat pe 18 Mai 2014 16:18
Nu cred ca sunt cele mai bune cuvinte de care avea nevoie acest suflet distrus. Nu cred ca ea trebuia sa se trezasca la realitate!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIHTER
Postat pe 18 Mai 2014 16:52
Dacã își dorește sa facã cu tine și nu cu ea, atunci sa îl fii fãcut cu tine și nu cu ea. Foarte simplu din pct.-ul meu de vedere
deacoana
Postat pe 18 Mai 2014 18:42
Lasa-l sa se duca la copilul lui pe care l-a facut tot din dragoste.
healthy017339
Postat pe 18 Mai 2014 20:22
Tot respectul pentru pãrerea ta, dar despre ce cadavre vorbești: Nu , nimeni nu trebuie sã își clãdeascã ceva cãlcând pe cadavre, violența naște violențã. Este atât de simplu am spus în prima postare , nu poți iubii douã persoane în același timp, vorbesc de dragoste de iubire nu de sex, dacã iubești o adoua persoana , dragostea , iubirea pentru prima nu mai existã, ce este greu de înțeles ? Doamna care a cerut ajutorul , trebuie sã înceteze sã mai plîngã , gata s-a terminat. Dacã întradevãr l-a iubit și încã îl mai iubește, sã îl lase sã meargã sã o iubeascã pe mama copilului lui care are cel mai mare atu fațã de cea dintâi, Sã se gândeascã , cum ar fi sã fi crescut copilul lui fãrã el?!Nu mai gândiți pe distanțã scurtã , nu mai considerați cã este bine doar când vã este bine vouã, fiecaruia, femeie sau bãrbat , cei care ați postat. Te întreb pe tine doamnã , cea care a cerut ajutorul , de ce nu iai fãcut un copil cu el înainte de a face el cu alta? Orice rãspuns ai da va fi nevalabil ,trebuia sã îi faci un copil dacã îl iubeai cu adevãrat, restul sunt doar scuze la bla bla-uri. Doresc tuturor mamelor , femeilor , taților, bãrbaților, sã fie binecuvântați de Dumnezeu și sã le dãruiascã mulți și sãnãtoși copii.
Anageorgia
Postat pe 18 Mai 2014 23:34
stii ceva? tu ti-ai trait o frumoasa poveste de dragoste in 4 ani ...el a fost cel ce a trait in minciuna,fruntea sus si mergi mai departe,durerea ce o vei resimti pe moment va trece,uneori avem nevoie de a plange ,de a ne spala ochii pentru a ne vedea viata mai clar ! numai bine!
kudika460830
Postat pe 19 Mai 2014 05:36
Buna :)
Eu am o poveste de 8 ani cu cineva.Am fost casatoriti 4 ani,am divortat din motive stupide, si in momentul cand am decis sa ne impacam,el a lasat insarcinata o fata gasita pe trotuar in fata unei carciumi.El e un barbat realizat,se pare ca doar minte n are.Am suferit foarte mult cand am aflat, din moment ce eu ca sotie am ales sa nu fac asta la momentul respectiv,sa nu l oblig,fortez,santajez,leg la cap,etc si vine alta si i toarna un plod ...Eu am ales sa mergem pe drumuri separate.Doare in fiecare zi,nu e ceva ce pot recomanda mai departe,dar mi se pare just ca orice fapta are si rasplata...
Daca ei nu vad stabilitatea si alegerile langa femeia care i iubeste si respecta,n au decat sa se repeada n toate intretinutele sa le toarne copii si sa le tina in spinare toata viata.
Poate n am sa mai gasesc ceva mai bun, poate risc sa sfarsesc cu persoana nepotrivita.Dar el a facut alegerea,mai mult sau mai putin voluntar, si sper sa am destula demnitate sa l fac sa si o respecte restul vietii...
Diana_2187
Postat pe 19 Mai 2014 10:39
De la: Anageorgia, la data 2014-05-18 23:34:32Tot respectul pentru pãrerea ta, dar despre ce cadavre vorbești: Nu , nimeni nu trebuie sã își clãdeascã ceva cãlcând pe cadavre, violența naște violențã. Este atât de simplu am spus în prima postare , nu poți iubii douã persoane în același timp, vorbesc de dragoste de iubire nu de sex, dacã iubești o adoua persoana , dragostea , iubirea pentru prima nu mai existã, ce este greu de înțeles ? Doamna care a cerut ajutorul , trebuie sã înceteze sã mai plîngã , gata s-a terminat. Dacã întradevãr l-a iubit și încã îl mai iubește, sã îl lase sã meargã sã o iubeascã pe mama copilului lui care are cel mai mare atu fațã de cea dintâi, Sã se gândeascã , cum ar fi sã fi crescut copilul lui fãrã el?!Nu mai gândiți pe distanțã scurtã , nu mai considerați cã este bine doar când vã este bine vouã, fiecaruia, femeie sau bãrbat , cei care ați postat. Te întreb pe tine doamnã , cea care a cerut ajutorul , de ce nu iai fãcut un copil cu el înainte de a face el cu alta? Orice rãspuns ai da va fi nevalabil ,trebuia sã îi faci un copil dacã îl iubeai cu adevãrat, restul sunt doar scuze la bla bla-uri. Doresc tuturor mamelor , femeilor , taților, bãrbaților, sã fie binecuvântați de Dumnezeu și sã le dãruiascã mulți și sãnãtoși copii.





PS. Ai un avatar dulce foc.
Radu_Cristian_1
Postat pe 20 Mai 2014 15:26
De la: Anageorgia, la data 2014-05-18 23:34:32Tot respectul pentru pãrerea ta, dar despre ce cadavre vorbeti: Nu , nimeni nu trebuie sã îi clãdeascã ceva cãlcând pe cadavre, violena nate violenã. Este atât de simplu am spus în prima postare , nu poi iubii douã persoane în acelai timp, vorbesc de dragoste de iubire nu de sex, dacã iubeti o adoua persoana , dragostea , iubirea pentru prima nu mai existã, ce este greu de îneles ? Doamna care a cerut ajutorul , trebuie sã înceteze sã mai plîngã , gata s-a terminat. Dacã întradevãr l-a iubit i încã îl mai iubete, sã îl lase sã meargã sã o iubeascã pe mama copilului lui care are cel mai mare atu faã de cea dintâi, Sã se gândeascã , cum ar fi sã fi crescut copilul lui fãrã el?!Nu mai gândii pe distanã scurtã , nu mai considerai cã este bine doar când vã este bine vouã, fiecaruia, femeie sau bãrbat , cei care ai postat. Te întreb pe tine doamnã , cea care a cerut ajutorul , de ce nu iai fãcut un copil cu el înainte de a face el cu alta? Orice rãspuns ai da va fi nevalabil ,trebuia sã îi faci un copil dacã îl iubeai cu adevãrat, restul sunt doar scuze la bla bla-uri. Doresc tuturor mamelor , femeilor , tailor, bãrbailor, sã fie binecuvântai de Dumnezeu i sã le dãruiascã muli i sãnãtoi copii.



Copiii nu se aduc pe lume la comanda,doar a unuia dintre parteneri,existenta unui prunc nu este un joc al intamplarii si nu este un fapt cu care poate fi santajata o persoana!!!Fii convinsa ca doamna noastra nu s-a simtit pregatita pentru a deveni mama ,iar actiunea sotului nu este justificabila in vreun fel!!!

A da nastere unui copil,doar pentru a tine un barbat langa tine este o actiune lipsita de responsabilitate si ratiune!!!Familia inseamna sacrificiu,nu este vorba de comoditate sau stare de bine,ce ar insemna ca partenerii sa procreeze,care ,pe unde nimereste si cu cine este disponibil???Grotesc tablou demografic!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Mai 2014 19:56
De la: kudika_15804, la data 2014-05-20 19:56:56
De la: Anageorgia, la data 2014-05-18 23:34:32Tot respectul pentru pãrerea ta, dar despre ce cadavre vorbeti: Nu , nimeni nu trebuie sã îi clãdeascã ceva cãlcând pe cadavre, violena nate violenã. Este atât de simplu am spus în prima postare , nu poi iubii douã persoane în acelai timp, vorbesc de dragoste de iubire nu de sex, dacã iubeti o adoua persoana , dragostea , iubirea pentru prima nu mai existã, ce este greu de îneles ? Doamna care a cerut ajutorul , trebuie sã înceteze sã mai plîngã , gata s-a terminat. Dacã întradevãr l-a iubit i încã îl mai iubete, sã îl lase sã meargã sã o iubeascã pe mama copilului lui care are cel mai mare atu faã de cea dintâi, Sã se gândeascã , cum ar fi sã fi crescut copilul lui fãrã el?!Nu mai gândii pe distanã scurtã , nu mai considerai cã este bine doar când vã este bine vouã, fiecaruia, femeie sau bãrbat , cei care ai postat. Te întreb pe tine doamnã , cea care a cerut ajutorul , de ce nu iai fãcut un copil cu el înainte de a face el cu alta? Orice rãspuns ai da va fi nevalabil ,trebuia sã îi faci un copil dacã îl iubeai cu adevãrat, restul sunt doar scuze la bla bla-uri. Doresc tuturor mamelor , femeilor , tailor, bãrbailor, sã fie binecuvântai de Dumnezeu i sã le dãruiascã muli i sãnãtoi copii.



Copiii nu se aduc pe lume la comanda,doar a unuia dintre parteneri,existenta unui prunc nu este un joc al intamplarii si nu este un fapt cu care poate fi santajata o persoana!!!Fii convinsa ca doamna noastra nu s-a simtit pregatita pentru a deveni mama ,iar actiunea sotului nu este justificabila in vreun fel!!!

A da nastere unui copil,doar pentru a tine un barbat langa tine este o actiune lipsita de responsabilitate si ratiune!!!Familia inseamna sacrificiu,nu este vorba de comoditate sau stare de bine,ce ar insemna ca partenerii sa procreeze,care ,pe unde nimereste si cu cine este disponibil???Grotesc tablou demografic!!!



nu la cererea unuia dintre parteneri curcubeu,insa cand deja vorbesti de parteneri cererea a fost deva facuta ca dumnezeu nu ti a oferit sexul doar de placere ci in primul rand pentru consecinte de care nu trebui sa te feresti
kudika_950728
Postat pe 20 Mai 2014 20:03
De la: kudika_950728, la data 2014-05-20 20:03:52
De la: kudika_15804, la data 2014-05-20 19:56:56
De la: Anageorgia, la data 2014-05-18 23:34:32Tot respectul pentru pãrerea ta, dar despre ce cadavre vorbeti: Nu , nimeni nu trebuie sã îi clãdeascã ceva cãlcând pe cadavre, violena nate violenã. Este atât de simplu am spus în prima postare , nu poi iubii douã persoane în acelai timp, vorbesc de dragoste de iubire nu de sex, dacã iubeti o adoua persoana , dragostea , iubirea pentru prima nu mai existã, ce este greu de îneles ? Doamna care a cerut ajutorul , trebuie sã înceteze sã mai plîngã , gata s-a terminat. Dacã întradevãr l-a iubit i încã îl mai iubete, sã îl lase sã meargã sã o iubeascã pe mama copilului lui care are cel mai mare atu faã de cea dintâi, Sã se gândeascã , cum ar fi sã fi crescut copilul lui fãrã el?!Nu mai gândii pe distanã scurtã , nu mai considerai cã este bine doar când vã este bine vouã, fiecaruia, femeie sau bãrbat , cei care ai postat. Te întreb pe tine doamnã , cea care a cerut ajutorul , de ce nu iai fãcut un copil cu el înainte de a face el cu alta? Orice rãspuns ai da va fi nevalabil ,trebuia sã îi faci un copil dacã îl iubeai cu adevãrat, restul sunt doar scuze la bla bla-uri. Doresc tuturor mamelor , femeilor , tailor, bãrbailor, sã fie binecuvântai de Dumnezeu i sã le dãruiascã muli i sãnãtoi copii.



Copiii nu se aduc pe lume la comanda,doar a unuia dintre parteneri,existenta unui prunc nu este un joc al intamplarii si nu este un fapt cu care poate fi santajata o persoana!!!Fii convinsa ca doamna noastra nu s-a simtit pregatita pentru a deveni mama ,iar actiunea sotului nu este justificabila in vreun fel!!!

A da nastere unui copil,doar pentru a tine un barbat langa tine este o actiune lipsita de responsabilitate si ratiune!!!Familia inseamna sacrificiu,nu este vorba de comoditate sau stare de bine,ce ar insemna ca partenerii sa procreeze,care ,pe unde nimereste si cu cine este disponibil???Grotesc tablou demografic!!!



nu la cererea unuia dintre parteneri curcubeu,insa cand deja vorbesti de parteneri cererea a fost deva facuta ca dumnezeu nu ti a oferit sexul doar de placere ci in primul rand pentru consecinte de care nu trebui sa te feresti



Cati copii ai procreat pana acum???Cate femei ai protejat in timpul actului sexual pentru a nu-ti face vreo surpriza neplacuta????

Te rog,nu ma plictisi cu teoria aceasta,o cunosc,dar,da-mi voie,sa am oarecare retineri privind lipsa de protectie!!!Copiii sunt consecinte????Hmmmmmmmmmmmm,s-ar putea sa ai dreptate,caci daca nu ar fi astfel,nu ar exista atatia copii parasiti sau maltratati tocmai de cei care le-au dat viata!!!!!In acest caz,militez pentru protectie si planificare familiala,asumandu-mi "gravitatea" faptei personale!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Mai 2014 20:12
nu in acest caz tu nu militezi pentru nici o planificare familiala ca nu ai nici o putere sa faci asa ceva,,,,tu militezi doar pentru dreptul de a distruge planul lui dumnezeu crezand ca ai dreptul sa ceri cand doresti copii ,iar daca atunci dumnezeu isi va rezerva dreptul sa nu ne mai ofere nimic ne intrebam dc oare,,,
nu conteaza ce am facut sau fac eu conteaza ce este drept sa faci,,si mai ales ce impresie lasi celorlati curcubeu can vrem sa sfatuim pe cineva
kudika_950728
Postat pe 20 Mai 2014 20:23
De la: kudika_950728, la data 2014-05-20 20:23:09nu in acest caz tu nu militezi pentru nici o planificare familiala ca nu ai nici o putere sa faci asa ceva,,,,tu militezi doar pentru dreptul de a distruge planul lui dumnezeu crezand ca ai dreptul sa ceri cand doresti copii ,iar daca atunci dumnezeu isi va rezerva dreptul sa nu ne mai ofere nimic ne intrebam dc oare,,,
nu conteaza ce am facut sau fac eu conteaza ce este drept sa faci,,si mai ales ce impresie lasi celorlati curcubeu can vrem sa sfatuim pe cineva



Preafericiti cei saraci cu duhul!

Amin!

De asta le Dumnezeu copii cu carul mari lor majoritati.

Noroc cu ei ca altfel ajungeam sa o patim ca dinozaurii.

.................
Se duce dinozaurul mascul la dinozaurul femela;
dinozaurul mascul:"MMM.... Te doresc"
dinozaurul femela:"NU...., nu acum, sunt obosita"
Dupa doua zile,
dinozaurul mascul:"Iubi.... Te doresc"
dinozaurul femela:"NU...., nu acum, ma doare capul"
Dupa N zile ...
dinozaurul mascul:"Hai sa ... ca numai rezist"
dinozaurul femela:"Porcule!"
.......
Si uite asa au disparut dinozaurii de pe pamant.
:)))))

Radu_Cristian_1
Postat pe 20 Mai 2014 22:37
De la: kudika_15804, la data 2014-05-20 19:56:56
De la: Anageorgia, la data 2014-05-18 23:34:32Tot respectul pentru pãrerea ta, dar despre ce cadavre vorbeti: Nu , nimeni nu trebuie sã îi clãdeascã ceva cãlcând pe cadavre, violena nate violenã. Este atât de simplu am spus în prima postare , nu poi iubii douã persoane în acelai timp, vorbesc de dragoste de iubire nu de sex, dacã iubeti o adoua persoana , dragostea , iubirea pentru prima nu mai existã, ce este greu de îneles ? Doamna care a cerut ajutorul , trebuie sã înceteze sã mai plîngã , gata s-a terminat. Dacã întradevãr l-a iubit i încã îl mai iubete, sã îl lase sã meargã sã o iubeascã pe mama copilului lui care are cel mai mare atu faã de cea dintâi, Sã se gândeascã , cum ar fi sã fi crescut copilul lui fãrã el?!Nu mai gândii pe distanã scurtã , nu mai considerai cã este bine doar când vã este bine vouã, fiecaruia, femeie sau bãrbat , cei care ai postat. Te întreb pe tine doamnã , cea care a cerut ajutorul , de ce nu iai fãcut un copil cu el înainte de a face el cu alta? Orice rãspuns ai da va fi nevalabil ,trebuia sã îi faci un copil dacã îl iubeai cu adevãrat, restul sunt doar scuze la bla bla-uri. Doresc tuturor mamelor , femeilor , tailor, bãrbailor, sã fie binecuvântai de Dumnezeu i sã le dãruiascã muli i sãnãtoi copii.



Copiii nu se aduc pe lume la comanda,doar a unuia dintre parteneri,existenta unui prunc nu este un joc al intamplarii si nu este un fapt cu care poate fi santajata o persoana!!!Fii convinsa ca doamna noastra nu s-a simtit pregatita pentru a deveni mama ,iar actiunea sotului nu este justificabila in vreun fel!!!

A da nastere unui copil,doar pentru a tine un barbat langa tine este o actiune lipsita de responsabilitate si ratiune!!!Familia inseamna sacrificiu,nu este vorba de comoditate sau stare de bine,ce ar insemna ca partenerii sa procreeze,care ,pe unde nimereste si cu cine este disponibil???Grotesc tablou demografic!!!


Sunt de aceeasi parere
-Iulya
Postat pe 20 Mai 2014 22:50
daca a gresit odata o va face si a 2 a oara stiu ce inseamna si te inteleg perfect eu am trecut printr o situatie asemanatoare doar k nu a facut si un copil dar l am iertat si a 2a oara a fost mai rau e adv k oricie merita o a 2a sansa dar in cazuri dastea nu pt k dak a avut puterea de o face prima data ce te face sa crezi k nu o va mai face si a 2 3 oara ?si gandeste te k aia nu a ramas gravida dkt dintr o sg partida ei au avut o relatie....ai mai grija nu il ierta de frica de a nu il pierde....lui nu ia fost frica ca te va pierde cand a facut ce a facut viata merge inainte
elyssa20
Postat pe 18 Iunie 2014 13:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau si eu ajutorul vostru... 6 De la: RAINBOWLADY 15 Ianuarie 2012 19:19
Ce sa fac ??? 32 De la: kudika421339 2 Decembrie 2011 10:14
Ma inseala?? 17 De la: kudika_pudika 15 Ianuarie 2011 16:48
Cine ma poate ajuta cu un sfat? 23 De la: ilumax_76 7 Septembrie 2011 19:54
Am nevoie de un sfat!!!Va rog!!! 7 De la: kudika_9779 1 Iulie 2012 22:13