Bărbatul gemeni

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_1042698 Avatarul lui kudika_1042698

1 mesaj
Membru din: 17/11/2021

Bună! Am cunoscut de curând un bărbat gemeni și nu știu dacă e interesat de mine in mod special sau daca pur și simplu încearcă și s-a nimerit să fiu eu... Mi-a zis sa ieșim la un suc, dorește să mă cunoască mai mult, mi-a dat de înțeles că ar vrea o relație cu mine, însă nu e rea comunicativ. Noi ne știm deja din vedere, locuim în același oraș, insa nu ne-am mai văzut demult. Acum el este în străinătate, cu serviciul. Are zile in care e mai deschis și comunicativ(dar nici atunci atât cât aș vrea eu) și zile in care nu. De exemplu, se fac 2 zile de când nu mi-a mai scris absolut nimic, iar ultima discuție a fost una frumoasa, pe video, se simțea în largul lui, așa părea...
Nu știu ce să cred. Aștept păreri de la cele care ați avut relație cu bărbați gemeni. Mă interesează în mod special cum se purtau la început, cum va faceau curte, cum au reușit să vă cucerească.
Țin să mai precizez că el are 25 ani și i-au decedat ambii părinți într-un incendiu, a fost crescut de bunici, acum doar bunica mai trăiește, iar în urma cu 2 ani s-a despărțit și de iubită; au avut o relație de 2 ani și ea l- înșelat, iar el nu a vrut să treacă peste asta.
Mă gândesc că și situația lui de viață este una specială și poate asta l-a făcut să fie mai rezervat în privința personajelor cu care interacționează.
Nu știu ce să cred. Încă de a prima discuție pe video mi-a spus multe lucruri despre el, s-a deschis, dar în același timp pot sa spun că tot nu pot sa îl citesc. Comportamentul lui variază.
Bine, nici eu nu sunt foarte comunicativă.
Aștept cu interes sfaturile și experiențele voastre, mai ales în ceea ce privește perioada de început și cum se comporta ei când chiar vor pe cineva, daca sunt mai rezervați la început, până prind încredere.
Va mulțumesc anticipat!
Raporteaza abuz de limbaj