Setari Cookie-uri

Cele mai nebunesti tratamente de infrumusetare ale vedetelor

Celebritatile apeleaza la diferite tratamete de infrumusetare pentru a-si mentine pielea tanara si radianta. Afla si tu care usnt cele mai nebunesti dintre ele!

Lumea celebritatilor este de departe una dintre cele mai efervescente si mai interesante sectoare pe care le analizam de fiecare data cu sufletul la gura. Revista presei de la cafeaua de diminetaa este cu siguranta cea mai delicioasa si portia de energie pe ziua respectiva.

Pentru ca sunt mereu in lumina reflectoarelor si a aparatelor foto, celebritatile trebuie sa fie mereu pregatite de evenimente fastuoase si de momente inedite. Trebuie sa arate mereu impecabil si sa ne surprinda de fiecare data cu aparitiile lor fabuloase.

tratament infrumusetare

foto: tratament facial, shutterstock

Toate aceste lucruri intra in "meseria" lor de celebritati. Sunt modele pentru multi dintre noi, sunt etaloane de frumusete pentru ca mass-media se raporteaza la ele adesea atunci cand vine vorba de frumusete si de aspect fizic.

Pentru ca ele sa arate tot timpul la fel de bine precum pe covorul rosu, sunt nevoite sa apeleze la multe tratamente de infrumusetare destul de bizarre si extrem de ciudate.

Citește și:

De exemplu, Tom Cruise foloseste un tratament de reintinerire cu gainat de privighetoare si pare sa nu mai imbatraneasca. Nu stim daca aspectul lui fizic consta exclusiv in acest tratament destul de ciudat, dar cu siguranta are cateva efecte benefice.

Pe langa el, mai sunt si alte celebritati care folosesc din ce in ce mai des astfel de trucuri pentru a-si mentine tineretea si frumusete pielii.

Kim Kardashian foloseste Terapia Vampirilor

Terapia vampirilor este utilizata de peste 20 de ani si presupune recoltarea sangelui de la pacient din care se extrage stratul de trombocite ce se injecteaza in fata cu o anestezie de suprafata inainte. Tratamentul creste productia de colagen si de vase de sange care contribuie la reintinerirea celulelor.

Bar Rafaeli apeleaza la masca faciala cu aur

Masca faciala cu aur de 24 de karate este un tratamet de lux ce se regaseste exclusiv in clinicile de infrumusetare. Pe langa particulele din aur, aceasta masca mai contine si aloe vera, ulei de germeni de grau si lemn de santal. Toate aceste ingrediente detoxifiaza tenul si contribuie activ la diminuarea ridurilor de expresie.

Citește și:

Lady Gaga foloseste o masca speciala pentru buze

Este o masca de colagen care contine celule stem obtinute din plante ce ofera o hidratare deosebita buzelor si in acelasi timp contribuie la marirea dimensiunilor fara injectii sau interventii estetice.

Sandra Bullock foloseste crema pentru hemoroizi in jurul ochilor. Vedeta spune ca acest truc o ajuta sa inlature pungile de sub ochi si sa redea fermitate pielii.

Gwyneth Palthrow foloseste produse pe baza de venin de sarpe care o ajuta sa isi relaxeze muschii faciali si sa combata ridurile.

Victoria Beckham este adepta unui tratament cu placenta de oaie

Serul se extrage din placenta animalelor la doar cateva minute de cand s-au nascut si procesat astfel incat sa constituie unul dintre cele mai exclusiviste tratamente faciale din lume. Se pare ca mirosul este usor de suportat fiind asemanat cu cel al otetului de mere. Acest tratament bizar ajuta la rejuvenarea tesuturilor si la reintinerirea celulelor.

Citește și:

foto prima pagina: tratament facial, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.