Setari Cookie-uri

Cele mai neinspirate ținute de la Premiile Oscar 20224. John Cena a urcat gol pușcă pe scenă!

Seara Premiilor Oscar 2024 a fost una memorabilă, nu doar datorită câștigătorilor, ci și ținutelor neinspirate, care au atras atenția publicului prezent, dar nu numai!

Noaptea trecută, Dolby Theatre din Los Angeles a fost gazda uneia dintre cele mai așteptate ceremonii din lumea cinematografiei: cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar. Odată cu acest eveniment, totul în jur s-a transformat într-un spectacol de strălucire și eleganță, însă au existat și momente cu totul neașteptate care au stârnit controverse și discuții aprinse.

„Oppenheimer” a fost indiscutabil vedeta serii, adunând nu mai puțin de 7 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun actor, regie și film. Dar în spatele gloriei cinematografice, ochii și atenția publicului au fost îndreptate și către aparițiile de pe covorul roșu, unde unele vedete au impresionat prin ținutele lor, în timp ce altele au fost criticate pentru alegerile lor îndrăznețe sau mai puțin reușite.

Citește și:

Erika Alexander, în vârstă de 54 de ani, a fost una dintre cele care au atras atenția în mod negativ. Rochia sa albă, fără bretele, cu o fustă neagră imensă decorată cu tulle în diverse culori, a fost privită cu uimire și confuzie de către fanii săi.

Billie Eilish, cunoscută pentru stilul său neconformist, a surprins și ea cu apariția sa. De data aceasta, alegerea ei de ținută, cu fustă alb-negru și un blazer negru, însoțit de ciorapi albi și lungi, a fost subiect de discuție intensă pe rețelele de socializare.

Cynthia Erivo a îmbrăcat o rochie cu o „coadă” verde din piele, care a stârnit comparații neașteptate, unii comparându-i aspectul cu cel al unui Godzilla.

Citește și:

Laura Karpman, care a optat pentru o rochie strălucitoare din paiete argintii, a fost aspru criticată, mulți compărându-i aspectul cu personajul Omul de Tinichea din filmul „Vrăjitorul din OZ”.

John Cena, cu o apariție care a șocat pe mulți, a ales să se prezinte gol pușă pe scenă, acoperindu-și zona intimă doar cu un plic. Gestul său neconvențional a devenit imediat viral și a stârnit reacții dintre cele mai diverse din partea publicului.

Cu toate acestea, în ciuda momentelor controversate, Gala Premiilor Oscar 2024 a fost încă o ocazie de a celebra excelența și talentul din lumea filmului.

Sursa foto - PhotoMIX-Comp / Pixabey

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.