Setari Cookie-uri

Advertorial GYMBOLAND Promenada se reinventează: un nou design și o strategie îndrăzneață

Grupul Gymboland, lider incontestabil în domeniul locurilor de joacă pentru copii din România, a redeschis weekendul acesta locația din Promenada, după finalizarea unei renovări complete de design și concept.

Cu o investiție considerabilă și o strategie îndrăzneață, Gymboland Promenada a fost modernizată pentru a răspunde cerințelor actuale ale părinților și copiilor. Pe o suprafață de aproximativ 350 de metri pătrați, veți găsi acum și o colecție de 20 de aparate Arcade Games, care aduc în prim-plan concepte variate, de la jocuri educative captivante la cele interactive și distractive, prin care locația își propune să atragă și categoriile de vârste superioare.

Noua configurație a Gymboland Promenada îmbină armonios preferințele digitale ale copiilor cu conceptul clasic al locului de joacă, oferind astfel o experiență captivantă, inovatoare și plină de farmec pentru întreaga familie. Copiii pot explora o serie de jocuri care îmbină elemente de mișcare fizică, dezvoltare cognitivă și interacțiune digitală. Iată 3 exemple de jocuri inovative pe care le puteți descoperi în Gymboland Promenada:
• "The Active Ball" este un joc interactive, care îi provoacă pe cei mici să activeze răspunsuri pe ecranele interactive folosind mingi speciale. Prin această abordare inovatoare, copiii vor experimenta mișcarea fizică în timp ce dezvoltă cunoștințe noi, îmbinând astfel distracția cu componenta digitală.
"Bunny Jump" este un joc multiplayer captivant, care implică două pad-uri și un televizor. Copiii vor fi provocati să reconstituie mișcările și provocările proiectate pe ecran în timp real, dezvoltând astfel abilități de coordonare motrică și cognitive, într-un mod distractiv și sănătos.

• Pentru cei pasionați de provocări și acțiune, acum, la Gymboland Promenada este disponibil și jocul "Ninja Warrior", inspirat de cursele de cross-fit pentru adulți, dar adaptat perfect vârstelor copilăriei. Această activitate contra cronometru îi stimulează pe cei mici să-și dezvolte abilitățile fizice și capacitatea de auto-îmbunătățire a condiției fizice și coordonării motrice.

Suntem mândri să ne menținem poziția de lider de piață în segmentul locurilor de joacă pentru copii, și suntem dedicați să adaptăm continuu conceptul nostru la preferințele mereu în schimbare ale noilor generații. Împreună, vom face ca fiecare moment petrecut în cadrul Gymboland să fie memorabil și să transformăm fiecare zi într-o aventură extraordinară.”, declară Cristina Badiu, Marketing Manager Gymboland.
Cu o capacitate de peste 100 de copii simultan într-un spațiu de joacă dedicat, Gymboland Promenada te invită într-o lume plină de distracție și aventură. La Gymboland, veți găsi mai mult decât spațiu de joacă amplu și captivant. Veți găsi un partener de încredere pentru cele mai reușite momente alături de cei mici și multă expertiză în organizarea de petreceri tematice pentru copii.
De la petreceri inspirate de lumea chimiei, precum Chemistry Lab, până la petreceri de modă incendiare, precum Fashion Show, cei din echipa Gymboland sunt pregătiți să facă din ziua de naștere a copilului tău o experiență memorabilă și plină de surprize.
Mai mult, pe tot parcursul verii, Gymboland Promenada și-a propus să îmbogățească experiența multi senzorială a copiilor prin organizarea atelierelor creative tip craft. Aici, cei mici vor avea oportunitatea să exploreze și să-și dezvolte abilitățile artistice, lucrând cu diverse materiale și descoperind plăcerea creației.

Despre Gymboland
Gymboland a fost unul dintre primele concepte integrate de loc de joacă și petreceri pentru copii din România, lansând prima locație în 2009. În prezent, grupul deține 9 locații de concept Gymboland în București, Poliești și Constanța, precum și trei locații Rematch în București și Ploiești. Cu o experiență de 14 ani în domeniu, Gymboland oferă o gamă largă de activități distractive și educative pentru copii de toate vârstele, alături de servicii profesionale de organizare a petrecerilor de copii.
Pentru mai multe informații, vizitați www.gymboland.ro sau urmăriți paginile de FACEBOOK și INSTAGRAM.


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.