Setari Cookie-uri

Violeta Bănică, adevărul despre iubitul mamei sale. Cum se înțelege adolescenta cu Adrian Brâncoveanu?

Violeta Bănica a vorbit despre partenerul de viață al mamei sale și a menționat ce relație are cu acesta.

În cadrul Galei „Nu există nu se poate”, organizată cu fast de către Andreea Marin, o apariție deosebită a fost cea a fiicei sale, Violeta Bănică. La doar 17 ani, Violeta a captivat publicul nu doar prin prezența sa spectaculoasă pe scenă, ci și prin declarațiile neașteptate pe care le-a făcut despre viața sa și despre persoanele importante din jurul ei.

Într-un interviu acordat WOWnews, Violeta a dezvăluit că printre cei care au venit să o susțină la gala mamei sale s-a numărat și Adrian Brâncoveanu, partenerul de viață al Andreei Marin.

„Adi este un ursuleț, dar foarte înalt.”, a declarat Violeta, pentru sursa citată mai sus.

Cu toate că a crescut printre artiști și are o pasiune pentru muzică și actorie, Violeta și-a ales o cale diferită, dornică să își urmeze studiile la Facultatea de Drept. Cu toate acestea, ea nu își neglijează pasiunile și se implică activ în proiecte de voluntariat și activități școlare, menținând un echilibru între viața sa personală și profesionistă.

Citește și:

„Eu dorm cât mi se pare normal! Este foarte important să îți iei cele 8 ore de somn. Lucrez la acest lucru! Am început cu 3, sunt la 6, o să ajung la 8 la un moment dat, sper! Este un program plin, dar plin de fericire! Nu mă deranjează că trebuie să mă trezesc la 7 și jumătate în fiecare sâmbătă ca să merg la voluntariat și nici că stau până la 11 sau 12 noaptea la meditații! Îmi face plăcere să fac teme, să lucrez pentru proiecte sau voluntariat. Nu mă deranjează, nu este obositor!”, a mărturisit Violeta Bănică recent, pentru Ego.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.