Setari Cookie-uri

Advertorial Buzdu și Morar urmăriți de milioane de români în campania RadioAventura 2023

RadioAventura 2023, unul dintre cele mai ambițioase proiecte media, reality show-ul radio care a strâns sute de mii de oameni pe frecvențele Radio ZU, a ajuns la final de drum. Buzdu și Morar, împreună cu Emma, Drăgulin și Tea, au unit muntele cu marea prin intermediul radioului, pitorescul locațiilor făcându-i să exclame din nou “Cât de faină e România!”.

Caravana de descoperire a României cu autorulotele, a parcurs anul acesta peste 3.000 de km, aventurierii Morning ZU realizând matinalul din zece orașe: Sibiu, Alba Iulia, Timișoara, Satu Mare, Târgu Mureș, Botoșani, Vaslui, Galați, Tulcea, Constanța. Autorulotele Morning ZU au făcut o oprire specială în Brașov, unde pe #MuzicaAia au anunțat evenimentul Forza ZU din 9 septembrie.
Milioane de oameni au fost alături de radio aventurierii Morning ZU, cifrele obținute de campania #RadioAventura pe canalele Radio ZU înregistrând cifre spectaculoase: 22 de milioane post reach pe contul de Facebook, 2.5 milioane de vizualizări pe contul de TikTok iar pe aplicația mobilă ZU, 846.000 vizualizări.
Timp de două săptămâni, Buzdu și Morar, alături de Emma, Drăgulin și Tea, au dus radioul în mijlocul oamenilor, simțind pulsul, vibrația și parfumul fiecărui oraș prin care au trecut alături de ascultătorii Radio ZU și a poveștilor extraordinare pe care le-au trăit.

RadioAventura 2023, turul României cu autorulota, a fost anul acesta mai mult decât oricând caravana îmbrățișărilor, emoțiilor la superlativ, demonstrând că radioul este mai mult decât muzică, este o stare care unește oamenii, îi aduce împreuna.

Și anul acesta, matinalii au împărțit autoruletele și distracția cu Dj Popoviciu și Dj Razz care au făcut din mix-urile hit-urilor vechi și noi, marca #MuzicaAia, apogeul distracției. La final de RadioAventură, Buzdu și Morar, împreună cu restul găștii Morning ZU, au parcat autorulotele direct pe plaja din Mamaia în locația Glamour By The Sea, unde au făcut o super petrecere pe ritmurile vibrante #MuzicaAia dar și beat-urile electrizante ale lui Puya.

Daniel Buzdugan: “RadioAventura de anul acesta s-a scurs mult prea repede, mi-au plăcut foarte mult zonele în care am fost, dar, mai ales, oamenii. Bucăți din inima mea au rămas la Viscri, Târgu Mureș, Satu Mare și în Delta Dunării. Față de anii trecuți, oamenii mi s-au părut mai calmi și mai dezinhibați.”

Mihai Morar: “România e, cred, un pic mai îngrijită decât anii trecuţi şi mi se pare că oamenii sunt un pic mai optimişti. Cel puţin nouă asta ne-a plăcut să vedem sau cel puţin asta le transmite ZU în fiecare zi! E felul oamenilor de a spune că trăiesc ZU.”


Kudika
27 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.