CP

Începând din 11 octombrie, al treilea sezon de Money Chat Podcast este, săptămânal, disponibil pentru ascultători pe toate platformele de streaming audio: Spotify, Spotify for Podcasters, Apple Podcasts și Google Podcasts.

Cele șapte episoade ale sezonului al treilea abordează subiecte diversificate, menite să aducă mai multe completări discuțiilor purtate în sezoanele de până acum. Prin discuții dinamice, gazda podcastului Money Chat, Andreea Remețan, abordează împreună cu experții Raiffeisen Bank subiecte care să ne ofere o înțelegere mai bună felul în care comportamentul și deciziile financiare ne influențează viața, dar și impactul pe care acestea îl au asupra mediului. Temele variază de la discuția despre momentul potrivit pentru a începe educația financiară a celor mici, până la creditele pentru locuințe verzi, planificarea pentru o pensie privată sau cum arată plățile viitorului.

Ascultă primul episod aici.

"Noul sezon de Money Chat Podcast revine cu subiecte de actualitate și discuții dinamice despre importanța finanțelor în viața noastră de zi cu zi. Colegii mei împărtășesc, și în acest sezon, din cunoștințele lor pentru a ajuta comunitatea să-și înțeleagă mai bine nevoile și dilemele financiare. Mai departe, deoarece cred cu tărie că bankingul este o experiență individuală, îi invit pe cei care își doresc un plan financiar personalizat la o discuție 1:1 cu un expert Raiffeisen Bank, pentru a afla cum pot să pună în practică cele învățate în Money Chat". - Laura Mihăilă, Director de Comunicare, Marketing și CX, Raiffeisen Bank România.

Continuând tradiția, toți invitații Money Chat Podcast fac parte din echipa de experți ai Raiffeisen Bank și sezonul acesta. Profesioniști special aleși pentru expertiza lor în subiectul discutat, fiecare dintre aceștia dă mai departe din insight-urile și cunoștințele lor, contribuind la sănătatea financiară a ascultătorilor.

"Sunt fericită că avem ocazia să explorăm împreună lumea fascinantă a finanțelor într-un nou sezon Money Chat. Vestea că vom continua această călătorie în sezonul 3 a venit că o mare bucurie pentru mine și ca o confirmare că există o sete și o nevoie de astfel de informații. Pentru mine personal această experiență a fost plină de lecții utile și practice și sunt sigură că și publicul larg va găsi subiecte care îi va ajută să înțeleagă mai bine cum să gestioneze banii și să ia decizii financiare inteligente în viața de zi cu zi." - Andreea Remețan, gazda Money Chat Podcast.
Următoarele șapte săptămâni aduc câte un nou episod, în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 12:00. Ascultătorii pot accesa atât noile episoade, cât și sezoanele anterioare pe toate platformele de streaming audio.

Money Chat Podcast face parte din platforma de educație financiară Money Bistro dezvoltată de Raiffeisen Bank. Primele două sezoane ale podcastului s-au bucurat atât de aprecierea ascultătorilor, clasându-se în Top 100 cele mai ascultate podcasturi din România, potrivit Chartable.com, dar și a specialiștilor în comunicare digitală, fiind premiat cu bronz la categoria Best Brand Podcast în cadrul Webstock 2021.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: