Setari Cookie-uri

RENUMITUL SPECTACOL DE ARTIFICII ȘI DRONE DIN RAS AL KHAIMAH (EAU) REVINE ÎN FORȚĂ ȘI ANUL ACESTA, DE REVELION

Un spectacol impresionant ce se va întinde pe 4.5 km va lumina cerul nopții de-a lungul țărmului insulei Al Marjan până la Satul Al Hamra

Un nou spectacol magnific de artificii se pregătește în emiratul Ras Al Khaimah pentru a întâmpina anul 2024 cu mare fast. Confirmat de Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah (RAKTDA) și Comitetul de Organizare al sărbătoririi Anului Nou din emirat, acest spectacol uimitor va cuceri și impresiona vizitatorii de toate vârstele.

Întinzându-se pe o lungime de 4.5 km de-a lungul țărmului între Insula Al Marjan și Satul Al Hamra, spectacolul este planificat astfel încât să fie un eveniment de neuitat, despre care se va vorbi mult timp. Astfel, Ras Al Khaimah, cel mai nordic dintre cele 7 emirate, își continuă tradiția de a organiza spectacole de Revelion uluitoare și să stabilească noi RECORDURI MONDIALE GUINNESS™, performanță pe care a înregistrat-o timp de cinci ani consecutivi. Anul acesta, spectacolul de artificii va oferi elemente noi și tehnici coregrafice inedite, care nu au mai fost încercate până acum și își propune să doboare noi recorduri.

Citește și:

Locuitorii și vizitatorii se pot aștepta, de asemenea, la două evenimente spectaculoase, în locuri cheie, de unde să privească artificiile. Un eveniment va fi public, cu acces gratuit și va oferi divertisment cu DJ, activități dedicate pentru copii, camioane cu mâncare și o secțiune pentru burlaci și familii.

Cel de-al doilea eveniment va fi privat, cu bilete de acces sub tema "Soundfest" și va avea o selecție internațională de artiști, o zonă pentru copii și o varietate de opțiuni pentru mâncare și băuturi.

Înainte de spectacolul din 31 decembrie, rezidenții și turiștii se pot bucura de sezonul festiv cu o serie de evenimente festive pentru familie, de la ceremonii de iluminat a bradului, evenimente de Crăciun și până la cine festive de Revelion care au loc în hoteluri din emirat, inclusiv în cele două proprietăți Ritz-Carlton, complexul all-inclusive Rixos Bab Al Bahr, Intercontinental Mina Al Arab Resort, Movenpick Resort Al Marjan Island, Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort, Longbeach Campground, și altele. Oaspeții cazați în hotelurile de pe Insula Al Marjan în noaptea de Revelion vor avea unul dintre cele mai bune locuri pentru a urmări spectacolul magic de artificii.

Citește și:

Comitetul de Organizare a Revelionului este condus de Autoritatea pentru Dezvoltarea Turismului din Ras Al Khaimah și include echipe din Marjan, Poliția Ras Al Khaimah, Biroul de Media al Guvernului Ras Al Khaimah, Camera de Comerț Ras Al Khaimah, Lucrări Publice, Primăria Ras Al Khaimah, Al Hamra și altele.

Pentru mai multe informații, vizitaț raknye.com

Vizionare placuta


Carmen este redactor-șef Kudika.ro și scrie de când își aduce aminte. A început cu integrame sustrase pe furiș de la tatăl ei și 30 de ani mai târziu se relaxează...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.