Setari Cookie-uri

Conexiuni cosmice în Never Be Friends - Jost x Mingue

Pregătește-te pentru cel mai tare vibe adus de piesa "Never Be Friends", colaborarea dintre Jost și Mingue - acel hit plin de energie care surprinde perfect atracția magnetică pe care pur și simplu nu poți să o ignori. Închipuie-ți asta: luna strălucește, petrecerea începe, iar această melodie intensifică conexiunea inseparabilă pe care o simți pentru partenerul de dans.

Jost și Mingue aduc atmosfera de petrecere alături de ritmurile care se sincronizează cu bătăile inimii tale. Versurile dezvăluie detaliile acelei atracții nespuse care se aprinde atunci când luna strălucește, transformând o seară obișnuită într-o aventură. Pregătește-te să simți acele vibrații și lasă muzica să te ducă într-un loc unde petrecerea nu se oprește niciodată!

Piesa a fost scrisă de Costel Dominteanu (DOMINO), Mingue, Dan Stoica și produsă de DOMINO.

Jost este un artist nou, un DJ talentat și un producător remarcabil originar din Hannover, Germania. A avut o pasiune de neclintit pentru muzică încă din copilărie. Inspirat profund de Martin Garrix la concertul acestuia de la Tomorrowland din 2013, Jost a fost uimit de energia transmisă și de modul în care artistul a reușit să împrăștie fericire și iubire. De atunci, Jost a învățat în mod constant, a mixat și a încărcat piese pe platforma SoundCloud. Totul a evoluat pentru el într-un mod natural și organic. Jost a trăit în Marea Britanie timp de mai mulți ani, unde a urcat pe scenă alături de Rudimental și numeroși artiști germani precum HBZ și Felix Jaehn. De asemenea, este unul dintre fondatorii și organizatorii Wonderland Festival din Hannover, care a avut un succes remarcabil la a doua sa ediție. Recent, Jost s-a alăturat casei de discuri Honua Records din Germania și a lansat deja piese care atrag atenția publicului, cum ar fi "Cool Kids" și "Talk To Me" alături de Mentum.

Cântăreața și compozitoarea olandeză Mingue și-a dedicat inima muzicii pop și dance pentru totdeauna. Colaborările cu producători și alți compozitori din întreaga lume s-au acumulat în lansări alături de DJ Jerome, Brennan Heart, Lizot, Neptunica, EDX, Charlott Boss, Paradigm și mulți alții, toate la mari case de discuri, de la Sony la Warner și de la Soave la Spinnin'.

Citește și:

Mingue scrie și produce în mare parte piese EDM, dar a compus și cântece în limba olandeză pentru artiștii preferați ai radioului din Olanda, precum Flemming, Emma Heesters și BenR. Pentru a explora întregul catalog, găsiți "Written by Mingue".

În una dintre cele mai recente lansări ale sale, "Fucking Lonely", apărută pe 27/10, vocalista Mingue colaborează cu producătorul Axel Ehnström. Această piesă dance-pop îmbină ritmurile molipsitoare cu interpretarea emotivă a lui Mingue și priceperea lui Axel în producție. Melodia explorează complexitățile relațiilor moderne prin versurile de suflet ale lui Mingue.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.