Setari Cookie-uri

David Guetta a devenit tată! Prima poză cu băiețelul său

David Guetta a devenit mândrul tătic al unui băiețel, iar internauții l-au felicitat în număr mare în secțiunea de comentarii de la prima fotografie în trei.

O veste a încântat lumea muzicii și nu numai - David Guetta, superstarul francez al muzicii electronice, și partenera sa Jessica Ledon, au devenit proaspeți părinți ai unui băiețel pe nume Cyan. Anunțul a fost făcut de renumitul dj într-o postare emoționantă pe contul său de Instagram.

Fericitul eveniment vine la scurt timp după ce David Guetta a fost votat DJ-ul numărul 1 al lumii, iar gala Latin Grammy din octombrie 2023 a fost momentul în care Guetta și Jessica au făcut publică bucuria lor de a deveni părinți.

"Avem o veste extraordinară pentru voi! Ne pregătim pentru cel mai important eveniment din viața noastră!", au declarat cei doi, în cadrul evenimentului.

Povestea de dragoste dintre David Guetta și Jessica Ledon a captivat de mult timp atenția publicului. După o căsnicie de 22 de ani cu Cathy, care i-a fost și soție și manager, dj-ul a început o nouă etapă în viața sa alături de Jessica, actriță și model de origine cubaneză. Cei doi au fost împreună timp de 9 ani și acum sunt pregătiți să se bucure de această nouă provocare.

Citește și:

Anul precedent a fost unul incredibil pentru David Guetta, marcând o serie de realizări notabile în cariera sa muzicală. De la headline-uri la cele mai mari festivaluri din lume până la recunoașteri prestigioase precum titlul de DJ-ul numărul 1 al lumii și multiple nominalizări la premii Grammy, David Guetta a traversat o perioadă plină de succes continuu. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu bucuria de a deveni tată.

"Iubirea plutește în aer. Bine ai venit, Cyan", a postat David Guetta, pe Instagram, alături de prima fotografie în trei.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.