Setari Cookie-uri

Empire Of The Sun a lansat single-ul Changes

Empire Of The Sun a lansat single-ul "Changes". Piesa mult așteptată este o renaștere triumfătoare după aproape opt ani de la ultimul lor LP.

„Changes" introduce un nou capitol pentru Empire of the Sun, întruchipând angajamentul lor neclintit de a crea peisaje sonore eterice care rezonează cu publicul la un nivel profund. Cu ritmurile sale vibrante și melodiile infecțioase, piesa vestește o evoluție sonoră, rămânând în același timp fidel stilului distinctiv al duo-ului.

Videoclipul însoțitor, regizat de apreciatul regizor Michael Maxxis, este o călătorie captivantă în tărâmuri suprareale. Maxxis, cunoscut pentru povestirea sa evocatoare și estetica vizuală izbitoare, a colaborat îndeaproape cu trupa pentru a crea o narațiune care explorează puterea imaginației și căutarea auto-descoperirii. Filmate în mijlocul peisajelor uluitoare ale Thailandei, Empire of the Sun și Michael Maxxis invită publicul să se îmbarce într-o odisee cinematografică uimitoare din punct de vedere vizual, una care va captiva spectatorii cu alura sa de altă lume.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.