Setari Cookie-uri

Adevărul despre operațiile estetice ale Ancăi Serea! Ce spune vedeta: Fiecare face cum decide pentru el...

Anca Serea este o femeie extrem de frumoasă și elegantă, iar nu puțină lume s-a întrebat de-a lungul timpului dacă a apelat sau nu la operațiile de ordin estetic.

Anca Serea, în vârstă de 43 de ani, demonstrează că frumusețea și fericirea vin din echilibrul interior și dintr-o viață trăită autentic. Prezentatoarea TV, mamă a șase copii și soție a cântărețului Adrian Sînă, este o prezență impresionantă în lumea media și nu numai. Într-un interviu recent pentru Spynews, Anca a discutat deschis despre viziunea ei asupra chirurgiei estetice.

„Nu pot să spun că sunt adepta, că sunt pro sau contra, cred că fiecare face cum decide pentru el și dacă nu se simte bine în propria piele, atunci e important, dar nu în mod exagerat, nu susțin să arătăm toate ca trase printr-un șablon”, a declarat ea.

Căsătorită cu Adrian Sînă de 16 ani, Anca Serea și artistul au trecut prin multe împreună, inclusiv momente dificile în căsnicia lor. În ceea ce privește secretele unei relații de lungă durată, Anca subliniază importanța comunicării și a maturității.

Citește și:

„Avem o comunicare foarte bună, ne iubim, încă mai există chimia aia între noi și maturitate”, a spus ea.

Pe lângă rolul său ca soție și mamă, Anca Serea este și un model de echilibru și sănătate. Cu un stil de viață echilibrat și activ, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Cu toate acestea, subliniază importanța frumuseții interioare și a autenticității, și nu doar a aspectului exterior.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.