Setari Cookie-uri

A înșelat-o sau nu Dorian Popa pe Claudia Iosif: Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta!

Dorian Popa a vorbit despre adevăratul motiv al separării de Claudia Iosif.

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif au decis să meargă pe drumuri separate, dar să păstreze o relație civilizată și să rămână, unul pentru celălalt, sprijin reciproc în momentele dificile. Recent, Dorian Popa a făcut noi dezvăluiri în cadrul podcastului Anamariei Prodan, oferind detalii inedite despre despărțire și despre felul în care se înțeleg în prezent.

Întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia Iosif, cântărețul nu a oferit un răspuns definitiv, dar a recunoscut că a greșit în relația lor.

"Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă", a declarat el.

Citește și:

Artistul a continuat, reflectând asupra dificultăților întâmpinate în relație și punând accent pe provocările aduse de mentalitatea învechită.

"De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da? Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental. Tindem să ne fie frică să ieșim din relații! Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise", a adăugat el.

Despre relația lor actuală, Dorian a menționat că rămân aproape unul de celălalt și se sprijină reciproc, mai ales în ceea ce privește îngrijirea câinelui lor, Chelutzu.

"Eu am ajutat-o cu absolut tot ce și-a dorit în privința construcției casei ei și oricând are nevoie de mine, eu sunt acolo", a mai declarat artistul.

Citește și:

Pe de altă parte, și Claudia Iosif confirmă că relația lor a rămas strânsă, chiar și după despărțire. "

"Avem o legătură foarte bună. Chiar dacă ne-am despărțit. O legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe", a afirmat ea.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.