Setari Cookie-uri

A sosit momentul decisiv pentru Andra! Artista a decis să trebuie să slăbească: Aici nu trebuie să te complaci...

Andra s-a adresat unui medic nutriționist pentru a da jos cele 10 kilograme în plus, acumulate în ultima perioadă.

Andra, una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, a luat o decizie importantă pentru sănătatea ei și a apelat la specialiști în nutriție pentru a slăbi. Anunțul a fost făcut de artista talentată pe rețelele de socializare, după ce a dezvăluit că se confruntă cu câteva kilograme în plus față de greutatea recomandată pentru înălțimea ei.

La vârsta de 37 de ani, Andra continuă să impresioneze publicul cu talentul și energia ei debordantă. Fiind prezentă pe cele mai mari scene din țară și fiind cunoscută pentru prestațiile sale extraordinare, cântăreața are o bază solidă de fani și admiratori atât în România, cât și în întreaga lume.

Recent, într-o postare pe pagina sa de Instagram, Andra a explicat că decizia de a slăbi nu are la bază considerente estetice, ci este orientată spre sănătate și bunăstare. Ea a recunoscut că, deși se simte bine în pielea sa, corpul său a început să îi transmită anumite semnale de alarmă.

Citește și:

"Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate… aici nu trebuie să te complaci, să zici «lasă că-i bine». Nu!, tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie", a dezvăluit artista, pe pagina sa de socializare.

Potrivit protv.ro, soția lui Cătălin Măruță a vizitat un centru specializat în nutriție care promovează o metodă de slăbire testată pe parcursul a 20 de ani. Această metodă nu presupune doar o simplă dietă, ci implică adaptarea unui plan alimentar echilibrat în funcție de necesitățile individuale și de stilul de viață al fiecărei persoane.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.