Setari Cookie-uri

COS A LANSAT O COLECȚIE CAPSULĂ ÎN PARTENERIAT CU NATIVA™ FOLOSIND LÂNĂ REGENERATIVĂ TRASABILĂ

COS a colaborat cu NATIVA™, un furnizor deschizător de drumuri în ceea ce privește producția de lâna Merino de lux, pentru a crea o colecție capsulă în ediție limitată, care susține practici agricole regenerative care au ca scop încurajarea schimbărilor pozitive.

COS a colaborat cu NATIVA™, un furnizor deschizător de drumuri în ceea ce privește producția de lâna Merino de lux, pentru a crea o colecție capsulă în ediție limitată, care susține practici agricole regenerative care au ca scop încurajarea schimbărilor pozitive.

Ilustrând angajamentul continuu al COS față de trasabilitate și transparență, colaborarea susține angajamentul NATIVA™ de a cultiva ecosisteme echilibrate. Abordarea holistică a NATIVA™ în ceea ce privește agricultura regenerativă este adaptată la nevoile fiecărei ferme pentru a îmbunătăți calitatea solului și a apei, pentru a spori captarea de CO2 și pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor, abilitarea fermierilor și a comunităților lor locale.

Citește și:

"NATIVA™ este un pionier în crearea unui nou mod de a produce cea mai bună lână Merino

din lume. Sprijinindu-ne partenerii agricoli prin practici agricole regenerative și insuflând încredere și trasabilitate de-a lungul întregului lanț de aprovizionare în domeniul modei cu ajutorul Blockchain, consumatorii pot avea incredere în calitatea și în cele mai stricte standarde de mediu atunci când văd numele NATIVA™", a declarat Nicolas Sapelli, director de achiziții NATIVA™.

Pe măsură ce colecțiile COS continuă să exploreze abordări regenerative, fibrele de lână trasabile NATIVA™ prind viață prin intermediul seturilor fine și a articolelor esențiale elevate. În plus, în colecțiile de tricotaje COS sunt prezente materiale mai durabile, realizate din lână certificată atât de Responsible Wool Standard, cât și de Responsible Mohair Standard, precum și din lână reciclată și refolosită. Designul viabil, calitatea fără compromisuri și meticulozitatea meșteșugului sunt evidențiate în întreaga gamă.

Citește și:

Colecția capsulă COS x NATIVA™ este compusă din 8 piese din lână regenerativă și este disponibilă în magazine și online la nivel global.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze.

Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovațiile în materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Citește și:

@cosstores COS.com

Despre NATIVA™

Un brand al grupului francez Chargeurs, cu o vechime de 150 de ani, NATIVA™ aduce brandurilor

soluții cu focus pe natură, centrate pe lână trasabilă susținută de tehnologia Blockchain.

NATIVA a prezentat programul global NATIVARegen™, care protejează pământul prin îmbunătățirea calității solului, protejează animalele, asigurându-le o întreținere sănătoasă, și sprijină fermierii și comunitățile locale prin îmbunătățirea mijloacelor de trai ale acestora.

@discover.nativa nativapreciousfiber.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.