Setari Cookie-uri

A terminat-o cu fosta lui Bordea? Spike, le cucerește și le lasă! Cu cine a fost surprins artistul, de această dată?

Spike pare să fi trecut peste aventura cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Artistul și-a îndreptat atenția către o artista din showbiz-ul monden, iar speculațiile nu au întârziat să apară.

Spike a fost subiectul unor discuții aprinse în mediul online după ce au apărut imagini în care se săruta cu fosta soție a bunului său prieten, Cătălin Bordea. Aceasta a fost o surpriză pentru mulți, iar recentele sale apariții alături de alte artiste au continuat să stârnească interesul și curiozitatea publicului.

Cu doar o săptămână în urmă, presa a relatat despre ipostaze tandre între Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Imaginile sugerau o apropiere neobișnuită între cei doi, dar Spike a negat vehement că ar fi ceva mai mult decât o prietenie și colaborare de afaceri. El a declarat că sunt doar colegi de firmă și că uneori interacțiunile lor pot părea mai personale, dar că acestea nu au nicio legătură cu o relație romantică.

Citește și:

În aceeași perioadă, Cătălin Bordea a fost surprins în compania unei brunete misterioase, iar speculațiile cu privire la relația sa au fost la fel de intense. Cu toate acestea, comediantul nu a confirmat oficial dacă este într-o relație în prezent.

Recent, Spike a făcut o postare pe rețelele sociale în care apărea alături de două artiste cunoscute, Andia și Alexia Stelian. Deși Spike și Andia sunt prieteni buni, atenția fanilor s-a îndreptat către apropierea lui de Alexia. Această postare a generat o serie de comentarii amuzante și ironice din partea fanilor, care au speculat asupra relației lui Spike cu cele două artiste.

„Și premiul pentru prietenul anului merge la….Spike!!!”

„I-ai luat nevasta lui Bordea? Ai rămas fără femei?”

Citește și:

„Sunt măritate fetele? Să nu le iei și pe ele!”

„Țineți-vă femeile în casă, vine Spike!”

„Devoratorul de prințese!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Chiar și Cheloo, colegul de breaslă al lui Spike, a avut o reacție amuzantă la postarea acestuia, după ce un fan l-a provocat ironic pe Spike.

Mare artist. Ți-aș asculta muzica da’ sunt fan Cheloo!”, a zis ironic o persoană.

„Nu pot să mă abțin… am râs cu dangerosu… muuult”, a răspuns Cheloo.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.