Setari Cookie-uri

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit, după 3 ani de relație!

Sebastian Dobrincu a dezvăluit că s-a despărțit de artista Ioana Ignat, după trei ani de relație.

După o poveste de iubire ce a durat trei ani, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au ales să pună punct relației lor, anunțând public despărțirea. Decizia lor vine după o perioadă tensionată în cuplu și a fost confirmată oficial de tânărul antreprenor într-o apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Relația lor, urmărită cu interes și admirată de fani, s-a încheiat brusc, surprinzând pe mulți dintre cei care îi susțineau. În ciuda absenței unor detalii precise despre motivele separării, Dobrincu a subliniat că viața continuă, indiferent de dificultățile pe care le întâmpină în prezent.

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Sebastian Dobrincu a fost întrebat despre iubita sa, moment în care a dezvăluit că nu mai formează un cuplu.

Citește și:

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte, cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu în emisiunea „La Măruță”.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.