Setari Cookie-uri

Primele imagini cu Camelia Potec, după ce a născut pentru a doua oară: Recuperarea mea a durat puțin mai mult...

Camelia Potec a devenit mamă pentru a doua oară, la vârsta de 41 de ani. Imaginile emoționante postate de sportivă.

Fosta campioană la natație, Camelia Potec, în vârstă de 41 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Vestea a fost făcută publică acum două săptămâni, însă abia acum sportiva și soțul ei, Sebastian Tudor, și-au dus fetița acasă, după o recuperare mai dificilă.

Pe contul său de socializare, Camelia Potec a împărtășit bucuria cu fanii și a postat mai multe imagini adorabile cu familia sa.. 

"Să ne trăiești sănătoasă, noua noastră minune! 👶 După aproape două săptămâni, vă anunțăm că suntem bine amândouă. Am născut o fetiță de nota 10, frumoasă și puternică. ❤️👶 Din păcate, recuperarea mea a durat puțin mai mult. Din fericire, sportul m-a învățat să fiu puternică și să am răbdare. Acum sunt 💪. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, mesaje, încurajări și pentru toată dragostea transmisă. Suntem recunoscători pentru tot! 🙏 Vă îmbrățișăm și vă dorim să fiți bine, oriunde v-ați afla! 🙏", a scris Camelia Potec la postarea pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

În urmă cu câteva săptămâni, sportiva a postat și un mesaj emoționant legat de ziua în care a devenit mămică pentru a doua oară.

"Astăzi este o zi grea pentru mine și familia mea, dar sper să fie exact așa cum îmi doresc, o zi extraordinară. Cu ajutorul bunului Dumnezeu, a specialiștilor din (numele spitalului) și în condițiile minunate pe care deja le cunosc, astăzi voi avea parte de marea întâlnire cu surioara Caeliei. Să fie într-un ceas bun, sănătoasă și puternică! Doamne-ajută! P.S. Oare se vede că am emoții?", a scris sportiva pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.