Setari Cookie-uri

Ai răni O inimă în plus? - Bianca Dragomir

,,O inimă în plus" este o producție muzicală ce aduce în prim-plan o poveste de dragoste magică și metamorfoza lumii individuale într-un univers comun, plin de iubire și echilibru. Melodiile și versurile se contopesc armonios în această producție, aducând un plus de emoție și profunzime fiecărui moment al poveștii.

Piesa a fost scrisă de Bianca Dragomir, iar producția a fost realizată de Vlad Măzărel.

Bianca Dragomir are doar 23 de ani, iar legătura ei cu muzica și arta s-a solidificat încă din copilărie, influențată de membrii familiei care aveau deja legături artistice, iar unul dintre momentele definitorii ale primilor săi ani fiind cel în care mătușa sa i-a cântat piesa "My Heart Will Go On" la pian. Bianca Dragomir a evoluat pe parcursul anilor în lumea muzicii, devenind nu doar o artistă, ci și o compozitoare talentată. Legată de faptul că unele piese pe care le compune pot fi simțite mult mai adânc de alte persoane, în 2020 Bianca a început să scrie muzică pentru alți artiști, considerând că fiecare piesă are nevoie să-și găsească propria ,,casă". Unele dintre piesele la care a lucrat sunt: "Nu mai consum" (Nicole Cherry & Tata Vlad), "16 Ani" (Mira & Uzzi), "Alo, Alo" (Mira & Vescan), "La tine mă întorc" (Jo), "Inima Naivă" (Ioana Ignat & Sebastian Dobrincu). Bianca a fost puternic influențată de stilul muzical al lui Miley Cyrus, iar acesta a devenit o sursă de inspirație pentru creațiile sale. Ea caută să îmbine elemente de pop cu influențe country și pop-rock în creațiile sale, un stil muzical pe care-l stăpânește cu măiestrie. În 2023, artista a lansat piesa ,,Strânge-mă în brațe, mamă", piesă pe care a interpretat-o inițial alături de Alina Eremia, dar și piesa ,,Străin", alături de rareș.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.