OP Global Events, în colaborare cu parteneri extraordinari, organizează sub egida Female Empowerment Summit, cele 3 zile vor fi marcate de mai multe evenimente, menite să le ofere participanților o experiență completă.

  • Pentru că investiția în generațiile viitoare reprezintă o parte din misiunea noastră, pe duminica, 24 martie 2024 organizăm LitFest for Kids – o zi dedicată copiilor cu dizabilități și celor aflați în zone defavorizate. Prin crearea unui spațiu sigur și desfășurarea de activități interactive, ne propune să le cultivăm copiilor o mentalitate sănătoasă și să îi încurajăm să creadă în propriile vise, indiferent de circumstanțe. Acest eveniment este găzduit de Palatul Dacia din București.
  • Luni, 25 martie 2024, în colaborare cu Reprezentanța Comisiei Europene, prin doamna Ramona Chiriac, continuăm seria evenimentelor cu Female Empowerment Brunch. Amalia Sterescu, Edupreneur, Leadership Consultant, Certified Personal Branding Strategist este speakerul principal, va aborda subiecte precum inteligența emoțională, relațiile interumane de calitate și necesitatea depășirii barierelor în drumul către succes.
  • Pentru a încheia această ediție așa cum se cuvine, marti 26 martie 2024, va avea loc Female Empowerment Summit. Evenimentul se va desfășura la Muzeul Național Cotroceni, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, în parteneriat cu Ambasada

Statelor Unite ale Americii în România, reprezentată de Excelența Sa doamna Kathleen Kavalec si găzduit de Administrația Prezidențială a României.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în România, în toamna anului 2023, și a înregistrat un real succes. În urma acesteia, am creat o comunitate de femei devotate, hotărâte să inspire și să încurajeze prin puterea propriului exemplu.

Cea de-a doua ediție a evenimentului va avea loc pe 29 februarie 2024 în Beverly Hills, California, în parteneriat cu Consulatul General al României în Los Angeles, și va reuni femei de succes atât din SUA, cât și din România unde va avea ca speaker principal pe antreprenoare de mare succes, Anastasia Soare, CEO of Anastasia Beverly Hills.

Female Empowerment Summit este mai mult decât un eveniment, este un proces de transformare și o călătorie diplomatică de susținere reciproca prin colaborare interculturală. Demersul nostru promite să schimbe mentalități, să încurajeze dezvoltarea personală și să faciliteze implicarea femeilor în antreprenoriat, tehnologie, educație, economie, dar și în domenii precum cel medical și militar. Totodată, evenimentele noastre își propun să contribuie la colaborarea strategică dintre Statele Unite ale Americii și România, prin crearea unei comunități menită să devină promotor al educației la nivel global.

Date de contact:

Oana A. Tucker

Founder OP Global Events oana@opglobalevents.com https://opglobalevents.com/events

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: