Setari Cookie-uri

Primii speakeri anunțați la Tigers Summit 2024. Înscrie-te acum la evenimentul care celebrează inovația ultimilor 34 de ani

Tigers Summit 2024 - prima ediție a unui eveniment start-up.ro dedicat evoluției inovației românești din ultimii 34 de ani, anunță primii speakeri ai evenimentului.

Tigers Summit 2024 este prima ediție a unui eveniment start-up.ro ce vrea să celebreze inovația românească la orice nivel, de la marile companii care au pus bazele economiei, până la verticale de industrie relevante și antreprenori în creștere.

Tigers Summit 2024 este evenimentul care va crea un spațiu de discuție pentru o Românie care se transformă constant, în care inovația este cuvântul de bază.

Tigers Summit este un eveniment susținut de către Vodafone Business, ca Technology Partner, Daktela și Arggo.

De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest și British Romanian Chamber of Commerce.

Înscrie-te astăzi la Tigers Summit pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

Cine vine la eveniment?

  • Companii românești și internaționale care au marcat ultimii 34 de ani
  • Tineri inovatori care au găsit noi modalități de a face business - prin modele noi sau prin tehnologie
  • Lideri de afaceri
  • Specialiști din mediul academic sau din industrie
  • Premiere mondiale care se vor realiza în România

Cine sunt primii speakeri anunțați?

Mihai Raneti, CyberSwarm

Creatorul primului „creier artificial” într-un procesor. Va prezenta pe scenă cum funcționează un procesor construit în România și care poate „uita” ca un om.

Citește și:

Cristian Munteanu, Managing Partner Early Game Ventures

Fost antreprenor în Silicon Valley, astăzi conduce un fond de investiții de 60 de milioane de dolari în soluțiile viitorului care pornesc din România.

Daniel Rosner, co-fondator OxidOS Automotive

Unul dintre cei care au pus bazele Innovation Labs, programul care transformă studenții în antreprenori, Daniel este astăzi parte din OxidOS, o companie care construiește sisteme de operare pentru mașini și care ar putea influența mașinile autonome.

Dan Oros, CEO Creatopy

Dan a fost parte din Google, este investitor în peste 15 companii, iar astăzi conduce Creatopy, una dintre cele mai mari platforme de automatizare a producției de reclame și conținut vizual cu ajutorul AI, folosită de peste 5.000 de companii la nivel global.

Citește și:

Adrian Ispas, CEO Vatis Tech

Adrian este unul dintre creatorii Vatis Tech, o unealtă care transcrie în timp real discursul în mai multe limbi cu ajutorul inteligenței artificiale și care poate ajuta industrii precum cea juridică, medicală sau media.

Bogdan Iordache, General Partner Underline Ventures

Creator al celui mai mare eveniment dedicat inovației în Europa Centrală și de Est, How to Web, Bogdan Iordache conduce astăzi Underline Ventures, un fond de investiții cu activitate în zona startup-urilor din toată regiunea.

Înscrie-te astăzi la Tigers Summit pentru a-ți confirma locul. Intrarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.


Kudika
29 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.