Setari Cookie-uri

Andreea Bănică și-a implicat familia în afacerea de la malul mării. Cum a câștigat fiica ei primii bani?

Andreea Bănică a dat lovitura cu hotelul de la malul mării. Fiind o afacere de familie, ea a implicat-o și pe fiica ei, Sofia, care la vârsta de 14 ani a câștigat primii ei bani de buzunar.

Andreea Bănică este o femeie care se bucură de succes în toate aspectele vieții sale. Cu o carieră muzicală de excepție și o afacere hotelieră de patru stele pe malul mării, artista găsește echilibrul între cele două lumi. Recent, a dezvăluit detalii inedite despre cum își implică chiar și familia în gestionarea afacerii sale.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au reușit să creeze o locație de lux în Eforie Nord, care a devenit una dintre cele mai căutate destinații de vacanță. Cu sprijinul soțului său, Andreea a pășit în industria turismului și a deschis un hotel care a avut succes chiar din primul sezon.

"Noi suntem foarte mulțumiți. Suntem în primul an în care am deschis oficial. Încă de la începutul verii ne-am dat seama că va fi o vară plină și într-adevăr așa a fost. Ne-am dat tot interesul ca oaspeții să se simtă bine și sper că am reușit. Până acum a fost totul așa cum a trebuit. Ne-am întrecut toate așteptările. Am înțeles că alții s-au mai plâns că nu fi fost o vară cum trebuie, dar să știți că românul pune ban pe ban și vine la mare, la soare, măcar câteva zile," a declarat Andreea Bănică, pentru playtech.ro.

Citește și:

Una dintre cele mai notabile aspecte ale afacerii Andreei Bănică este implicarea familiei în gestionarea hotelului. În special, fiica sa, Sofia, în vârstă de doar 14 ani, a fost angajată pentru a lucra în spațiile comerciale închiriate de părinți pe litoral.

"Ea a lucrat câteva săptămâni astă-vară la mare. Avem acolo niște spații comerciale pe care le-am subînchiriat și a făcut și ea, oarecum, un pic de practică. Ideea este că am încercat să îi responsabilizăm și să îi băgăm oarecum în viața reală. Pentru că majoritatea copiilor nu știu, de fapt, care este realitatea," a explicat Andreea Bănică în cadrul interviului.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.