Setari Cookie-uri

Arena Elevilor: Cel mai mare eveniment al anului dedicat orientării în carieră pentru elevi, părinți și cadre didactice

În perioada 14-15 septembrie 2024, Circul Metropolitan din București se va transforma în epicentrul unei experiențe inovatoare și educative, în cadrul evenimentului Arena Elevilor .

Cu o prezențǎ de peste 3.000 de elevi de liceu și gimnaziu, acest eveniment reprezintă un moment crucial în procesul de orientare în carieră pentru tinerii dornici să-și exploreze potențialul și să își descopere pasiunile.

Cu participarea a peste 100 de speakers (naționali și internaționali) care au dezvoltat cariere diverse și de succes, Arena Elevilor se angajează să ofere o gamă largă de perspective și sfaturi din diferite domenii profesionale. Acești speakers vor împărtăși experiențele lor și vor oferi inspirație și îndrumare pentru cei prezenți în sală. Primii invitați confirmați sunt: Rusanda Davideanu, Mihai Nae, Raluca Tăutu, Liliana Gearap, Radu Leca, Daniela Palade Teodorescu, Cerasela Rogen şi invitații internaționali: Kristoffer Storjohann şi Zan Perrion.

Citește și:

„Arena Elevilor este mult mai mult decât un simplu eveniment. Este o oportunitate extraordinară pentru elevi să interacționeze cu profesioniști din diverse domenii și să își descopere propria direcție în carieră. Suntem dedicați să oferim suport și îndrumare în procesul de luare a deciziilor legate de viitoarea meserie a fiecărui elev”, a declarat Raluca Chișu, unul din inițiatorii programului vocațional.

Prin intermediul acestui program de consiliere și îndrumare vocațională, Arena Elevilor își propune să ofere suport și resurse esențiale pentru ca tinerii să își poată descoperi interesele, abilitățile și potențialul. Într-un mediu interactiv și inspirațional, participanții vor avea ocazia să exploreze diferite domenii de carieră, să participe la sesiuni de consiliere și ateliere și să primească sfaturi utile pentru a-și construi un viitor profesional de succes.

Citește și:

,,Este o onoare să fiu regizorul artistic al celui mai mare eveniment de orientare în carieră pentru elevi din România. Acest eveniment reprezintă un pilon crucial în sprijinirea tinerilor pentru a-și contura un parcurs educațional și profesional în conformitate cu pasiunile și potențialul lor. Ca regizor artistic, îmi propun să aduc o perspectivă inovatoare și captivantă în cadrul evenimentului, oferind un cadru inspirațional pentru elevi și facilitând interacțiuni productive între aceștia și profesioniștii din mai multe domenii.", a declarat Simona Muscă, Regizor Artistic al evenimentului.

Evenimentul este deschis pentru elevi, părinți și cadre didactice care sunt interesați să se alăture și să se implice în procesul de orientare în carieră. Mai multe informații şi achiziție de bilete pe https://www.iabilet.ro/bilete-arena-elevilor-95624/

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.