Setari Cookie-uri

Toate semnele zodiacale stau sub semnul colecției de toamnă 2023 OPI Big Zodiac Energy

Cu nuanțe încântătoare care ies din tipare, noua colecție de toamnă 2023 - OPI Big Zodiac Energy oferă un (color)scop magic în tonuri de aer, pământ, foc și apă.

Cu o paletă de 12 culori elementare prețioase, cu străluciri cerești și cu efecte holografice, aceste nuanțe multidimensionale vor face unghiile să strălucească divin.

Fascinanta salvie, menta și aurul reflectă natura liniştită a semnelor de pământ, în timp ce semnele de apă impresionează cu albastru de vis, cobalt și argint holografic. Semnele de foc luminează drumul cu roșu aprig, vișiniu și auriu, în timp ce semnele de aer sunt puse în valoare prin alb sidefat, bleumarin și violet.

"Privim cerul și stelele și căutăm indicii despre cine suntem și încotro ne îndreptăm. Dar acum nu mai trebuie să găsim alte răspunsuri," declară OPI Co-Fondatorul și Brand Ambasadorul Suzi Weiss-Fischmann. “OPI a privit în viitor și a creat colecția Big Zodiac Energy cu cele mai spectaculoase nuanțe pentru acest sezon, de la tonurile bijuteriilor cu o profunzime incredibilă până la nuanțe sidefate cu un finish contemporan.”

Citește și:

“ Fiecare nuanță reprezintă un semn zodiacal individual permițând în acest fel fiecărei persoane să se asorteze cu soarele, luna și ascendentul său, să amestece, să asorteze, pentru a crea alte lookuri cu mai multe planete și semne dominante în harta natală.” adaugă OPI Global Director Color Equity, Jill Bartoshevich. “Nuanța de top trend a sezonului, Scorpio Seduction, este un albastru cobalt strălucitor, îndrăzneț și are adâncimi ascunse, la fel ca semnul omonim.

În parteneriat cu aplicația de astrologie, Sanctuary, OPI a dezvoltat horoscopul zodiilor din colecția Big Zodiac Energy, fiecare culoare având o anumită destinație. Fiecare semn zodiacal este asociat unei culori specifice ce reflectă trăsăturile și energiile sale de personalitate. Consumatorii pot alege o nuanță în funcție de anotimpul zodiacal sau de legătura lor personală cu universul.

Citește și:

În sprijinul colecției Big Zodiac Energy, horoscopul Sanctuary de culoare va fi asociat unui conținut personalizat pe canalele de socializare pentru a ajuta consumatorii să se conecteze la nuanțele care vorbesc despre interesele lor.

Nuanțele din această colecție sunt disponibile în sistemele GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer.

OPI Gel Color oferă un finisaj perfect profesionist, durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine oferă un finisaj cu extra-strălucire, în condițiile în care se aplică exact ca orice lac tradițional. Nail Lacquer are o formulă bogată, intens pigmentată, pentru o aplicare uniform.

Reprezentantul OPI în România este INTERBRANDS ORBICO SRL prin Divizia SALON PROFESSIONAL.

Pentru mai multe informații urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Citește și:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@opi_romania

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.