Chiar si asa am apreciat de la bun inceput la porridge faptul ca era usor, dar consistent si imi tinea de foame o perioada lunga de timp (datorita carbohidratilor cu indice glicemic redus si eliberare treptata). In plus, fulgii de ovaz sunt incredibil de sanatosi pentru tractul digestiv si pentru digestie si ajuta la slabire si la mentinerea greutatii optime.
Foto interior si prima pagina: porridge cu smochine, Shutterstock
Porridge-ul este de fapt o fiertura de ovaz si este probabil cea mai sanatoasa varianta de mic dejun din intreaga lume. In plus, prin cateva trucuri, poate deveni si una dintre cele mai delicioase gustari pe care le-ai preparat vreodata in mai putin de 5 minute.
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Este incredibil de simplu sa prepari porridge! Pui la fiert ovazul cu laptele si amesteci pana cand ovazul se umfla si se formeaza un terci consistent. Lasi apoi porridge-ul sa se raceasca putin si adaugi siropul de agave sau ce optiune de indulcire ai ales (atentie, mierea se degradeaza si devine toxica la temperaturi inalte deci ai grija sa nu o adaugi in porridge-ul fierbinte). Rastoarna porridge-ul intr-un bol si orneaza-l cu fructe.
Foto: porridge cu zmeura si afine, Shutterstock
Pofta buna!
Spune-ti parerea!