Setari Cookie-uri

Esarfele supradimensionate - de nelipsit in tinutele de primavara!

Esarfele supradimensionate in tonuri pastelate si cu imprimeuri multicolore nu lipsesc din tinutele chic ale fashionistelor. Nici din garderoba ta!

Recunosc ca am devenit fana a esarfelor de putin timp. Le-am admirat intotdeauna pe fetele ale caror outfit-uri erau mult mai moderne pentru simplul fapt ca stiau cum sa isi impleteasca esarfa in jurul gatului. Mie parca nu imi iesea la fel de bine (ce prostie, de parca ar fi mare filosofie) si parca nici nu ma avantajau.

Pentru ca s-a dovedit a fi totul doar in capul meu, m-am apucat sa scot de la naftalina esarfele primite cadou, toate supradimensionate, si le-am introdus in tinutele mele de zi cu zi. Mi-au fost de mare folos!

Pentru primavara asta am de gand sa imi maresc colectia cu esarfe in culori pastelate si din materiale fine. Vremea rece se tine tare, asa ca o sa fie numai bine sa am mereu cu mine o esarfa care sa imi protejeze gatul. Chiar daca este de dimensiuni ceva mai mari, intr-o geanta de umar o sa intre fara probleme.

Esarfe supradimensionate

Esarfa galben-albastru: 18,50 lei; Esarfa vascoza: 39 lei; Esarfa Pepe Jeans: 89 lei

Citește și:

La o scurta cautare pe magazinele online vei gasi zeci, chiar sute, de modele de esarfe atat pentru doamnele si domnisoarele elegante, cat si pentru femeile super active si sportive, adepte ale stilului casual-lejer.

Desi te gandesti ca este primavara si daca a dat putin soarele este timpul sa incui intr-un cufar cu lacat hainele groase, caciulile si fularele, o esarfa din tricot subtire ramane o alegere inspirata pentru primele ore ale diminetii.

Esarfe supradimensionate

Esarfa roz cu albastru: 59,99 lei; Esarfa cu franjuri: 76,99 lei; Esarfa colorata: 59,99 lei

La ce purtam esarfele supradimensionate

La orice! Fii libera sa iti pui in jurul gatului o esarfa supradimensionata cu imprimeu floral atunci cand porti o rochie bodycon sau in clos. Fii libera sa porti esarfa supradimensionata cand porti geaca de blugi sau geaca de piele. Fii libera sa porti esarfa supradimensionata si atunci cand mergi la un interviu si porti camasa si sacou.

Citește și:

Daca temperaturile cresc de la ora la ora, esarfa ta poate sta cumintica drept accesoriu pentru geanta. Pana te decizi ca este momentul sa o porti din nou.

Sursa Foto Front Page: Savitskaya Iryna/Shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.