Setari Cookie-uri

Brandul românesc MIZAR a lansat colecția Primăvară/Vară 2024: o declarație a rafinamentului și versatilității

În continuarea tradiției sale de excelență în design și calitate, brandul românesc MIZAR dezvăluie noua colecție pentru sezonul Primăvara/Vara 2024. Aceasta este o manifestare a esteticii rafinate, transpusă în piese atemporale cu accente minimaliste, croieli simple și bine structurate și reprezentată prin 3 sub-colecții dedicate.

Colecția City Chic cuprinde trei tendințe principale: Peach Vibe, Green Energy și Pure Natural. Fiecare dintre acestea aduce note distinctive, de la emoție, căldură și bucurie, la pozitivitate, energie și naturalețe. Croiurile simple pun în evidență feminitatea și eleganța, iar țesăturile naturale, fluide, luminoase și broderiile completează povestea verii în fiecare piesă.

Colecția Urban Street se inspiră din conceptul Urban Lifestyle și combină influențe atemporale, minimaliste și sport pentru a crea piese funcționale. Această colecție include atât articole vestimentare sport, cât și casual și propune ținute versatile, potrivite pentru diferite ocazii. Cu două tendințe principale, Matt Black și Cream Energy, Urban Street surprinde diferitele stiluri ale femeilor active, în timp ce accentele aurii și detaliile precum broderiile și paietele conturează personalitatea fiecărei ținute.

Citește și:

Colecția Office semnată de brandul MIZAR vine, anul acesta, cu o abordare minimalistă, cu accent pe simplitate, linii bine definite și o estetică rafinată. Siluetele curate și paleta de culori neutre ce includ tonuri de negru, crem și alb definesc eleganța modernă a acestei colecții, iar accesoriile subtile și broderiile completează fiecare piesă, pentru un plus de sofisticare și rafinament.

Colecția MIZAR Primăvară/Vară 2024 este disponibilă în toată rețeaua magazinelor fizice, precum și online, pe https://www.mizar.ro/, oferind clientelor posibilitatea de a-și exprima stilul și personalitatea într-un mod autentic și rafinat. Din cele 3 colecții anuale MIZAR rezultă peste 1000 de modele, iar din colecția bi-anuală Event se desprind articole vestimentare dedicate ocaziilor speciale și evenimentelor.

Citește și:

Despre Mizar

MIZAR este un brand de fashion 100% românesc, cu o istorie de peste 28 de ani pe piață și oferă clientelor sale mai multe posibilități de a-și alege ținutele preferate, atât în cele 18 magazine din 14 orașe ale țării, cât și în magazinul online mizar.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.