Setari Cookie-uri

20 de rochii perfecte pentru nunțile din această vară

Sezonul nunților este în plină desfășurare! Aparițiile invitaților la nuntă sunt la fel de importante ca cea a miresei. Invitatele au și ele ocazia să strălucească și să-și arate stilul prin alegerile lor vestimentare. Chiar dacă ești o prietenă apropiată a miresei, o rudă sau o colegă de muncă, în galeria foto vei găsi o rochie perfectă pentru nunțile estivale.

Ce stiluri de rochie poți purta la o nuntă?

1. Eleganță cocktail:

Rochiile cocktail sunt întotdeauna o alegere foarte bună când vine vorba de o ținută de nuntă. Croiul simplu și rafinat poate fi însoțit de imprimeuri îndrăznețe, cristale, volane sau pene, dacă îți dorești o ținută mai interesantă. La o rochie cocktail simplă poți opta pentru o pereche de sandale colorate.

2. Siluetele retro romantice

Dacă te declari retro, poți opta pentru o rochie midi chic, în formă de A, cu o talie bine marcată și cu o fustă cloș sau plisată. Perlele se potrivesc de minune cu aceste rochii, iar pentru mai mult rafinament poți opta chiar și pentru o pereche de mănuși

3. Culori vibrante și rochii maxi

Rochiile lungi sunt o alegere foarte potrivită și sigură pentru orice nuntă. Poți alege dintr-o multitudine de croieli ca să se potrivească de minune siluetei tale. Poți opta pentru rochii asimetrice sau în culori vibrante de vară, precum roșu, verde și portocaliu. Este foarte important ca acestea să se potrivească subtonului pielii tale.

Citește și:

4. Salopete chic:

În cazul în care rochiile nu sunt cele mai bune prietene ale tale, salopetele elegante te pot scoate din încurcătură. Optează pentru salopete cu pantaloni largi, care pot da iluzia unei fuste și îți vor alungi silueta. Salopetele se potrivesc de minune cu accesoriile statement. Vei fi stilată fără să ieși foarte mult din zona de confort.

Cel mai important la o nuntă este să eviți ținutele bej, albe sau crem și să te simți bine!

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.