Setari Cookie-uri

Sheynnis Palacios din Nicaragua, Noua Regina a Frumuseții la Miss Universe 2023

Miss Univers 2023 și-a desemnat câștigătoarea! Sheynnis Palacios din Nicaragua este noua regină a frumuseții!

Sheynnis Palacios, o tânără în vârstă de 23 de ani din Nicaragua, a fost încoronată Miss Universe 2023 în cadrul unui eveniment cu totul special, desfășurat duminică, 19 noiembrie, în capitala San Salvador, El Salvador, din inima Americii Centrale. Cu un total de 84 de concurente din întreaga lume, competiția acerbă a culminat cu momentul de glorie al tinerei frumuseți din Nicaragua.

Miss Thailanda, Anntonia Porsild, s-a clasat pe locul doi, iar Miss Australia, Moraya Wilson, a obținut locul al treilea. Cu doar 20 de finaliste din cele 84 de concurente inițiale, selecția a devenit tot mai intensă pe măsură ce etapele competiției au evoluat. După runda de defilat în costume de baie, juriul a redus numărul concurentelor la 10. Apoi, proba rochiei de seară a mai redus la jumătate lista de finaliste. Într-un final, cele trei femei care au ajuns în ultima rundă au fost supuse unor întrebări și răspunsuri provocatoare.

Citește și:

În momentul decisiv, când i s-a cerut să aleagă cu ce persoană ar alege să petreacă o zi, Sheynnis Palacios a ales o figură inspiratoare - filozoafa și feministă britanică din secolul al XVIII-lea, Mary Wollstonecraft. Tânăra din Nicaragua a evidențiat contribuțiile semnificative ale lui Wollstonecraft, menționând că aceasta a depășit barierele și a oferit "oportunități multor femei". Cu un mesaj puternic despre emanciparea femeilor, tânăra de 23 de ani a subliniat că "nu mai există limitări pentru femei astăzi", consolidându-și statutul de câștigătoare a titlului Miss Universe 2023.

Sursă foto- tokatlian / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.