Setari Cookie-uri

Descoperă ultimele tendințe în materie de styling festivalier cu MODIVO

Sezonul festivalurilor este în toi! Momente pline de distracție, muzică și ținute extravagante.

Festivalurile nu sunt doar despre concertele live, ci și despre modă, care în acest timp special nu are pic de limite creative. Celebritățile și influencerii își planifică de luni de zile look-urile care strâng mii de like-uri pe social media. Cu toate acestea, înainte de a pregăti și împacheta hainele și accesoriile conform tendințelor pe care le-ai descoperit cu puțin timp în urmă pe TikTok sau Instagram, merită să iei în considerare elemente esențiale atemporale care domină de ani de zile lumea festivalieră. Descoperă cele mai bune propuneri pe MODIVO.

Încă de când Kate Moss a apărut la Glastonbury în cizme de cauciuc asortate cu o rochie vaporoasă în stil hippie, termenul "modă de festival" și-a schimbat complet sensul. Supermodelul britanic a stabilit un nou cod vestimentar care este considerat și astăzi o alegere clasică pentru orice festival. Cizmele de cauciuc, care sunt, fără îndoială, o necesitate, sunt adesea înlocuite de bocanci grei în stil rock. Prin această alternanță, ținuta capătă un aer puternic și delicat în același timp, oferind un confort maxim.

Citește și:

Stilul boho a avut marele său apogeu în urmă cu un deceniu și de atunci este considerat un standard al festivalurilor. Inspirat de muzica indie, în special de Florence Welch de la Florence + The Machine, acesta a devenit un trend preferat în mod instant. Tipice pentru această estetică sunt pălăriile din paie, pareo cu franjuri, cămășile supradimensionate cu carouri, rochiile cu motive etnice și cizmele din piele întoarsă. Aspectul boho actual este puternic influențat de tendința anilor '70, astfel încât pălăriile western, cizmele de cowboy, pantalonii trapez din denim, imprimeurile florale și ochelarii de soare sunt toate potrivite pentru un look de senzație.

Estetica inspirată de începutul anilor 2000 a dat literalmente peste cap tendințele modei. Y2K este încă cea mai puternică sursă de inspirație, accentele sale fiind must-have în acest sezon. Look-urile create prin combinarea esteticii hip-hop cu influențele millennial sunt purtate de vedete la nivel internațional, precum Hailey Bieber și Zendaya. Pantalonii cargo, crop topurile, fustele mini și cardiganele sunt tipice pentru această tendință vestimentară. Un accesoriu indispensabil de care nu trebuie să uiți sunt inelele, colierele și brățările suprapuse.

Citește și:

Curentul futurist cu accentele supraprealiste influențează major tendințele din modă în acest moment. Aerul ușor avangardist este caracteristica sa definitorie care cucerește permanent. Sclipiciul este cel mai râvnit accent al look-ului futurist. De aceea, nu uita să incluzi în bagajul de festival rochiile metalice fluide, bluzele cu paiete, pantalonii reflectorizanți argintii sau aurii și accesoriile glamour, cum ar fi cristalele incluse în make-up sau glitter.

Item-urile de la MODIVO îți vor transforma complet ținutele festivaliere. Acestea sunt disponibile în magazinele staționare și din aplicație. E timpul să dăm startul la distracție!

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.