Setari Cookie-uri

Mesaje de Anul Nou 2024: Transmite cele mai bune gânduri persoanelor dragi din viața ta!

Cu ocazia Noului An este bine să ne rezervăm puțin timp să le transmitem persoanelor importante din viața noastră gânduri bune pentru un an nou plin de reușite și împliniri. Și pentru a vă ușura munca, am strâns în acest articol câteva dintre cele mai frumoase mesaje și urări pentru trecerea dintre ani!

Dragii mei părinți vă doresc ca Noul An să vă fie presărat cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături mereu!

Gândește-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poți să treci prin această poartă și să iei cu tine numai lucrurile bune și apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile și supărările să nu te poată urma. La mulți ani!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite!

Fie ca iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să vă călăuzească pașii în Noul An! La mulți ani!

Citește și:

Deschide-ți inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să iți pătrundă în suflet. Pășește cu speranță și încredere și nu uita că cineva se vă gândi în miez de noapte la tine și îți va dori toată fericirea din lume!

Dragă mamă, în prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet îți doresc să ai parte de zile minunate și de un an nou mai bun!

Îți doresc ca în anul 2024 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăție, 8.760 ore de înțelepciune, 525.600 minute de distracție și în final 31.622.400 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubești!

Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să iți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani!

Citește și:

Anul Nou să iți aducă sănătate și puțină muncă. Să fi bună și iubită și să ai viață fericită și mulți bani!

Noul An să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire și nu în ultimul rând sănătate!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieți împlinite! La Mulți Ani!

Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Iți doresc o viață împlinită și fericită! La mulți ani!

De Revelion sa sărbătorim noul început cu multa bucurie caci acesta ne deschide ușa spre noi posibilități. La mulți ani si petrecere frumoasa de Anul Nou!

Să ai parte de un an nou lipsit de griji, presărat cu mici bucurii și realizări care sa îți lumineze sufletul și să îți ghideze pașii in drumul vieții. La mulți ani 2024!

Citește și:

Ultimele zile ale anului 2023 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii și împliniri! La mulți ani!

Pentru vremurile bune, recunoștință. Pentru cele rele, multă speranță. Pentru fiecare zi, o dorință. Și mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulți ani 2024!

La mulți ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriți și… Sus paharul!

Vă doresc să începeți noul an lăsând la o parte vechile obiceiuri proaste și dobândind altele noi! La mulți ani!

Mai știi când ne scriam pe hârtie? Au trecut câțiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ți fie bine. Să-l treci vesel și să te uiți înapoi împăcat.

Citește și:

Fie ca anul care vine să fie plin de aventuri și oportunități! La mulți ani!

Îți doresc ca Noul An să fie unul de provocări, de împliniri, de înțelepciune și de încredere în tine! La mulți ani!
Îți doresc să ai parte de tot ceea ce ți-ai dorit și să te simți întotdeauna împlinit în noul an!

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.