Setari Cookie-uri

Târgul de articole preloved & vintage organizat de comunitatea Nu mai Port împreună cu V for Vintage are loc pe 7-8 octombrie

Pe 7 și 8 octombrie, pasionații de modă și iubitorii de haine și accesorii vintage sunt așteptați la cea mai recentă ediție a târgului de obiecte preloved V for Vintage. Evenimentul, marca Nu mai Port & V for Vintage, va avea loc în incinta „The Villa”, situată în centrul Bucureștiului, pe strada Negustori nr. 16. Peste 30 de expozanți vor prezenta o selecție impresionantă de articole preloved & vintage. Pentru cei mici, evenimentul va găzdui ateliere interactive. Intrarea este gratuită.

CP

Comunitatea - fenomen dedicată sustenabilității Nu mai port, fondată în 2020 și dezvoltată de Claudia Penda până la peste 50.000 de membri cu atitudine responsabilă față de mediu, împreună cu comunitatea V for Vintage, târgul de design contemporan și cultură vintage, organizează , în parteneriat, în weekendul 7-8 octombrie, târgul de articole preloved & vintage dedicat iubitorilor de shopping alternativ.

Clădire de referință, cu un trecut însemnat pentru literatura românească, respectiv locul unde a trăit și creat Dimitrie Bolintineanu, spațiul ales pentru această ediție, îmbină eleganța și autenticitatea într-un mod care surprinde și completează perfect atmosfera unică a târgului.

"Învățăm să ne iubim orașul pentru că e tare bine când realizezi că ești parte din întreg. Exact așa este și cu gestul nostru de a vinde hainele pe care nu le mai purtăm! Ne pasă de resursele planetei și, categoric, ale noastre personal. Donăm haine acolo unde este nevoie dar, pe lângă donație, ceea ce vindem sunt exact comorile din dulapuri care au o valoare și merită o nouă viață, la prețuri mult mai mici decât prețul de achiziție!", precizează Claudia Penda, fondatoarea comunității eco-fashion „Nu mai Port”

Citește și:

Peste 2000 de vizitatori așteptați

Peste 2000 de vizitatori pasionați și interesați de stilul și eleganța atemporală sunt așteptați sâmbătă și duminică în intervalul orar 11-19, să descopere la cele 30 de standuri o selecție impresionantă de haine preloved și vintage.

„Aproape că nu există nimic mai elegant și mai sustenabil decât hainele vintage. Fiecare articol are o poveste proprie, iar ceea ce a fost la modă în trecut poate deveni un element distinctiv în prezent. Este prilej de socializare, doamne superbe care se regăsesc în acest concept de sustenabilitate, în căutarea de obiecte unice, cu poveste, atemporale”, adaugă Laura Călin, fondatoarea conceptului V for Vintage.

Ce surprize pregătesc organizatorii pentru cei mici

Citește și:

    Pentru cei mici, evenimentul va găzdui ateliere interactive, oferindu-le ocazia să-și dezvolte creativitatea și să se distreze în timp ce părinții vizitează standurile târgului. Printre atelierele și surprizele pregătite de organizatori se numără: atelier de modă, teatru, balet, dar și ateliere de limbi străine, de aritmetică mentală sau ateliere de art&crafts. Participarea este gratuită.

    De asemenea, în cadrul târgului vizitatorii pot găsi cafea de specialitate, feluri de mâncare și gustări sănătoase.

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.