Setari Cookie-uri

Comfort fashion – modele must-have în garderobă

Zilele în care pantofii și ținutele pretențioase îți provocau un disconfort extraordinar după doar câteva ore de purtare sunt de domeniul trecutului!

Spre deosebire de stilul bold al verii, în sezonul rece cea mai populară tendință este aceea de comfort fashion.

Încălțăminte extrem de comodă stilizată cu ținute lejere din materiale moi și călduroase, aceasta este rețeta de succes a unui stil relaxat și extrem de actual.

Bazându-se pe aceste trend-uri populare, Modivo și epantofi ne propun o gamă de haine și încălțăminte pe care trebuie să o descoperi cât de curând posibil.

Noi am mers deja la shopping și am identificat o listă de piese must-have pentru o iarnă comodă, și anume:

  1. Papuci de stradă – anul 2023 aduce în prim-plan papucii de casă. Aceștia capătă un twist îndrăzneț, prin care fiecare fashionistă este invitată să aibă curajul să-i poarte în afara casei. Sunt item-ul perfect pentru zilele aglomerate, pline de task-uri când singurul lucru pe care ți-l dorești e confortul. Birkenstock și Crocs sunt brandurile din fruntea listei, cu game de încălțăminte pe gusturile oricui.

    Citește și:
  1. Cizme scurte îmblănite – potrivite atât outfit-urilor loose, cât și fustelor sau rochiilor mini, aceste siluete chic sunt doar despre combinația perfectă dintre funcționalitate și stil. UGG este lider în această categorie, oferindu-ne cizme într-o varietate de culori și dimensiuni.

.

  1. Trech coat supradimensionat – suficient de elegant cât să salveze orice ținută ai avea pe dedesubt, este ideal pentru a stiliza colanții de yoga, un trening deux-piece sau jeans&pulover lejer. Alege întotdeauna o măsură în plus față de ceea ce porți în mod normal pentru a lasa loc pentru o vestă matlasată sau un blazer. Alege o variantă clasică din colecțiile Simple, Boss, Tommy Hilfiger sau Max Mara Weekend.

  2. Sneakers de sală – funcționalitate la cote maxime și un stil relaxat. Încălțămintea sport a atras atenția pe parcursul întregului an, fiind integrată în diferite tipuri de ocazii și outfit-uri, inclusiv în momente mai speciale sau evenimente mai exclusiviste. De aceea, fie că te gândești să participi la un brunch cu prietenii sau te pregătești pentru o noapte în club, optează pentru o pereche de adidași sport, din gama adidas sau New Balance. Rezultatul nu te va dezamăgi.

    Citește și:
  3. Rochia tricotată – o ținută feminină pentru iubitoarele de estetica casual este compusă. Clasică și versatilă, este alegerea perfectă pentru zilele de iarnă alături de șosete lungi și jachete bomber. O găsești în colecțiile Guess, Only, Love Moschino și Pinko.

Acestea sunt doar câteva dintre propunerileAdidași de sală – funcționalitate la cote maxime și un stil neobișnuit. Încălțămintea sport a atras atenția pe parcursul întregului an, fiind integrată în diferite tipuri de ocazii și outfit-uri, inclusiv în momente mai speciale sau evenimente mai exclusiviste de iarnă de la cele mai relevante branduri ale momentului. Descoperă întreaga ofertă în magazinele Modivo și epantofi din țară și online, pe epantofi.ro și modivo.ro ​​​​​​​

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.