Setari Cookie-uri

Splash - colecția must-have a verii!

Fiecare piesă din colecția Splash este creată pe baza unui material ușor de curățat, care se usucă instant, fiind item-urile de vis atunci când ești în vacanță.

Soarele, apa și o stare de relaxare pură. Nimic nu poate întrece sentimentul pe care îl ai atunci când alegi să te bucuri pur și simplu de razele soarelui și de valurile oceanului sau de o piscină superbă. Inspirat de acest sentiment unic, Crocs a lansat o colecție ideală pentru acest sezon. Fie că e vorba despre vacanțe confortabile, aventuri spontane, sau călătorii bine planificate, colecția Splash este un must-have.

Aceasta îți va asigura o apariție strălucitoare, îndrăzneață și cu accente fine de culoare. Întreaga gamă este superbă, cu 3 modele minunate, și anume, Crocs Splash Glossy Strappy Sandal, Crocs Splash Glossy Slide și Crocs Splash Glossy Flip. Toate cele trei perechi se bucură de tehnologia Croslite, care oferă un confort senzațional piciorului, alături de un design simplu, ce poate fi asortat cu orice ținută ai alege. Mai mult, cele 3 modele sunt extrem de light, cu o parte superioară moale și create dintr-un material water-friendly, deci nu-ți face griji să le porți în apropierea apei.

Citește și:

Fiecare piesă din colecția Splash este creată pe baza unui material ușor de curățat, care se usucă instant, fiind item-urile de vis atunci când ești în vacanță. De asemenea, flexibilitatea și libertatea de mișcare pe care o acordă este sinonimă cu perfecțiunea.

Astfel, indiferent unde alegi să mergi în acest sezon, nu uita să-ți pui în bagaj cel puțin o pereche de Crocs Splash. Colecția este disponibilă în magazinele Crocs din AFI Cotroceni și ParkLake.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.