Setari Cookie-uri

Lynne Fashion Show & Cocktail Party Cum arată noua colecție primăvară-vară 2024

Lynne a prezentat tendințele sezonului primăvară-vară 2024 în cadrul unui show propriu organizat pe 29 februarie, în Capitală. Fashion Show-ul s-a remarcat prin cele 7 tematici propuse de stiliștii Lynne în acest sezon: jeans, leather & prints, masculine, night out, romance, love for red și safari, fiecare dintre ele concepută pentru a întâlni diversele contexte care definesc femeia Lynne. Modele au defilat pe reprezentația live impresionantă a solistei Leyla Salman acompaniate la pian de Alexa Vangu .

Show-ul a fost urmat de un Cocktail Party prin care Lynne și-a propus să găzduiască prima petrecere a primăverii alături de un public numeros format din celebrități din showbiz, din Social Media și televiziune, dar și reprezentanți ai mediului de business.

Colecția primăvara - vară 2024 propune ținute versatile ce pot fi purtate day to night, în nuanțe visătoare de roz, mov liliac și bleu, regăsite pe sacouri, topuri și fuste, dar și ținute elegante în alb și negru.

Stilul safari este readus în garderoba noului sezon cu tonuri de verde și crem, încorporând țesături ușoare și detalii funcționale precum buzunare cargo, epoleți și șnururi.

Rochiile și topurile îndrăznețe în culori metalice au fost prezentate alături de costume în nuanțe intense precum portocaliu, roșu și albastru închis.
Detaliile florale rămân esențiale în alegerile noului sezon, fiind propuse pe fuste și rochii cu croieli lejere, din materiale fluide.

Citește și:

Accesoriile sunt și ele prezente, cu design romantic și puternic, completând un outfit perfect adaptat noilor tendințe.

Nouă colecție Lynne este deja disponibilă în magazine și pe LynneShop.com.

Gazda Fashion Show-ului Lynne a fost Ilinca Vandici care a purtat pe podiumul de la Loft o rochie din colecția Lynne primăvară-vară.
Piesele noii colecții au fost alese și de alte vedete prezente: Elena Gheorghe, Dana Săvuică, Marisa Paloma, Teodora Tompea, Andreea Mantea, Simona Țăranu, Diana Dumitrescu, Diana Enciu, Anca Ciota, Alice Cavaleru, Florina Toma, Diana Bart, Majda Aboulumosha.

Parte a BSB Group, Lynne este acum un brand nu doar conectat, dar aproape sinonim cu feminitatea si dinamismul. Colecțiile sale sunt adaptate tendințelor internaționale dar și nevoilor femeii moderne care, în ciuda ritmului agitat al vieții de zi cu zi, găsește întotdeauna timp pentru ea. În filozofia Lynne, fiecare femeie este unică iar hainele trebuie să îi definească personalitatea.

Citește și:

    Aflat pe piața internațională de fashion din 1994 și fiind astăzi prezent în peste 150 de magazine, Lynne este prezent în România prin magazinele monobrand din Promenada, Afi Cotroceni, Sun Plaza, Plaza România, Park Lake, Ploiești Shopping City și Galați Shopping City, dar și online, pe www.lynneshop.com.

    Vizionare placuta


    Kudika
    4 Martie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.