Setari Cookie-uri

Cursul de slabire: 8 modalitati eficiente pentru a arde grasimea

Femeile care au activitati zilnice, lucreaza, merg mult pe jos sau fac exercitii sunt cele cu un organism sanatos. Sportul ar trebui sa reprezinte o necesitate si nu un moft deoarece acesta este unul dintre factorii care influenteaza metabolismul nostru si ne mentine sanatosi.

4. Consuma alimente bogate in vitamina C

Vitamina C este un aliat care te ajuta sa arzi grasimea mai repede decat de obicei. In plus este o sursa de sanatate. Consuma multe fructe proaspete (lamai, grapefruit, lime, pepene, capsuni, mandarine, zmeura, portocale, mere) si legume crude (ardei rosii, broccoli, varza, patrunjel, conopida, spanac, salata verde).

5. Nu uita de ceaiul verde

Ceaiul verde regleaza fluxul de caldura si reuseste sa arda grasimile, minimizand aportul de calorii consumate. Chiar daca nu tii o cura de slabire, acesta te ajuta sa scapi de grasimea abdominala doar prin consumarea a 2-3 cani de ceai pe zi.

Inainte de a merge la sala sau a iesi la alergat bea o cana de ceai verde pentru a grabi metabolismul si a iti detoxifia organismul.

6. Mananca daca iti este foame

Organismul nostru intotdeauna face tot posibilul pentru a depozita grasime astfel incat in momentul in care senzatia de foame apare, acesta foloseste grasimea “pastrata” pentru a depasi situatia de criza. Infometarea nu este o solutie pentru a scapa de grasimi. Asadar, nu uita sa mananci si, cel mai important, nu sari peste cele trei mese ale zilei.

7. Mediteaza si relaxeaza-te

Stresul este unul dintre dusmanii nostri. Hormonii secretati in timpul stresului cresc pofta de mancare si ajuta ca grasimea sa fie depusa in zona abdomenului. Gaseste o activitate care te relaxeaza in momentul in care esti nervoasa, asculta muzica, plimba-te, dormi, iesi in oras dar…sub nicio forma nu te gandi sa te arunci asupra frigiderului si sa te indopi cu mancare.

Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.