Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Farmecul sarbatorilor romanesti de Paste consta tocmai in mesele imbelsugate impreuna cu familia si prietenii, pline de cozonac, pasca, drob, friptura si bors de miel, vin, salata boeuf si oua. Din pacate, desi Sfintele Sarbatori Pascale dureaza 3 zile, consecintele exceselor alimentare pot ramane cateva luni bune.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Cori Gramescu, renumita antrenoare de fitness feminin, astfel, o dieta de detoxifiere de 4 zile. “Veti slabi garantat pana la 3 kilograme si dupa care va veti simti, cu siguranta, mai light si mai sanatosi. Ce faceti cu resturile de drob, friptura de miel, oua, bors de miel, cozonac si pasca? Dati-le de pomana unor familii nevoiase!”, declara Cori Gramescu.

Dieta de detoxifere este bazata pe legume de sezon, nuci si lactate naturale, si 4L de lichide pe zi. “Pe durata celor 4 zile de detoxifiere, eliminati complet cafeaua, alcoolul si, ideal fara tutun! Lichidele recomandate sunt apa plata, ceai de urzici , ceai detoxifiant, suc de iarba de grau si suc de sfecla rosie. Antrenamentele sunt obligatorii, zlinic, cate o ora pe zi: o zi cardio, Taebo Technique sau Essential Fitness si o zi programe de tonifiere, cu greutati libere si benzi elastice si exercitii bazate pe principiile antrenamentului metabolic, cum ar fi Upper Body Tone, Flex Fitness, Fitness Evolution sau 3D Fitness.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: