Setari Cookie-uri

Cori Gramescu te invata ce sa mananci in vacanta pentru a-ti mentine silueta

Cori Gramescu, renumita antrenoare de fitness, care a ajutat peste 7000 de femei sa slabeasca, a realizat o lista a alimentelor la care este bine sa apelam in concediu pentru a nu ne ingrasa.

Dimineata poti manca o omleta si salata, cereale integrale si cateva fructe uscate sau un bol de fructe proaspete.

La pranz poti alege o salata consistenta, cu piept de pui la gratar si o supa de legume, iar seara poti opta pentru legume la gratar sau fierte (broccoli, fasole pastai, mazare, spanac, conopida, etc cu peste, muschi de vita sau friptura de curcan”, spune Cori.

Foarte importanta este, cu siguranta, hidratarea, mai ales ca suntem in plin sezon estival cand canicula este un fenomen zilnic.

“Bea multa apa, ceaiuri reci neindulcite si limonada cu putina miere, la care poti adagua cateva frunze de menta. Nu exagera nici cu fresh-urile de fructe, pentru ca au un continut ridicat de fructoza.

Fiind vorba de vacanta si dezmat, automat bei alcool mai mult decat in mod obisnuit. Ti se face foame si in toiul noptii mergi cu prietenii sa mancati ceva.

Citește și:

E reteta clasica pentru balonarea pe care o simti a doua zi, fata obosita si aspectul nefericit al coapselor tale. Solutia in acest caz e sa bei mai putin. Ca sa nu te traga prietenii de maneca, alege un cocktail la pahar mare si o sticla de apa plata.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.