Setari Cookie-uri

Dieta toamnei: Slabeste 7 kilograme in doua saptamani

Impreuna vom gasi mereu solutii pentru dorintele tale. De data aceasta ne vom adresa cititoarelor care vor sa slabeasca.

Doar pentru ca a venit toamna, nu trebuie sa gasesti in asta o scuza pentru a-ti neglija silueta. Intr-adevar, mai multe haine pot masca cele cateva kilograme care nu ai vrea sa se vada, dar nu e mai bine sa nu le ai?
Daca faci parte dintre femeile care isi doresc sa scape de cateva kilograme, iti voi propune o dieta eficienta, pentru doua saptamani si 7 kilograme in minus.

Potrivit site-ului Diet.com, programul Scarsdale are o vechime de 34 de ani si chiar da rezultate, insa va trebui sa fii foarte atenta in timpul urmarii acestuia: respecta cantitatile, ia masa la ore cat mai potrivite si tine cont de fiecare schimbare a corpului.

Inainte de a descrie meniul Programului Scarsdale, trebuie sa iti amintesc: consuma cat mai multa apa, pentru hidratare si detoxifiere. De asemenea, va trebui sa notez ca poti gati mancarea cu orice condimente si verdeturi, sare, sosuri usoare si mustar.

Citește și:

Nu sunt permise graul, cartofii sau mazarea. Va trebui sa nu consumi alcool, sa nu faci inlocuiri in meniu si sa nu consumi intre mese decat morcovi sau telina. Carnea va trebui sa fie cat mai slaba si sa indepartezi si pielea (la carnea de curcan sau cea de pui). Nu este necesar sa mananci tot ce scrie pe lista, dar nu ai voie sa adaugi nimic. Nu tine dieta mai mult de cele doua saptamani mentionate, iar cand te simti satula, opreste-te: nu iti supraincarca stomacul.

Micul dejun va fi acelasi in fiecare dintre cele 14 zile, si anume:

- O jumatate de grefa/ jumatate de cana de ananas taiat bucati/ jumatate de mango/ o felie medie de pepene galben;

- O felie de paine integrala, fara unt;

- Cafea/ ceai (fara zahar, lapte, frisca sau miere).

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.