Setari Cookie-uri

Alerta! 20 de BOMBE CALORICE in meniul tau

Sunt delicioase dar iti pun in pericol silueta.

8. Sandwich-ul: Iti produce senzatia de satietate, insa peste putin timp o sa ti se faca iar foame. In plus, orice sandwich asezonat din plin cu sosuri si carne grasa este o bomba calorica pentru dieta ta.

9. Chips-urile: Pline de grasimi nesaturate, coloranti artificiali si arome, chipsurile nu sunt doar inamicii siluetei, ci si dusmanii unui organism sanatos.

10. Popcorn: Ca si chipsurile, floricelele populare se inscriu din pacate pe lista neagra a bombelor calorice din dieta.

chips

11. Produsele de la patiserie: Sunt delicioase dimineata sau seara, cand esti grabita si imediat iti alina senzatia de foame. Gresit, deoarece in loc sa te sature, iti sporesc pofta de mancare.

12. Cerealele: Iti garanteaza un mic dejun satios, dar asta deoarece sunt pline de zahar si grasimi. Daca vrei cu adevarat sa iti protejezi silueta, consuma doar cereale integrale.

Citește și:

13. Ciocolata: Consumata in cantitati industriale ajunge sa dauneze serios siluetei tale. Asadar, incearca sa te limitezi doar la cateva patratele pe saptamana.

sursa foto: sxc

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.